Kauppa

Shengmilo Ultrakevyt pyöräilykypärä irrotettavalla aurinkosuojalla

Ratsastajille sopii Shengmilo Ultralight -pyöräilykypärä irrotettavalla aurinkosuojalla. Pysy turvassa Shengmilo Ultralight -pyöräilykypärällä, jossa on irrotettava aurinkosuoja pyöräillessä, ja se sopii täydellisesti tie- ja maastokäyttöön.

49 

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo Ultralight Pyöräilykypärä irrotettavalla aurinkosuojalla sopii pyöräilijöille. Se on tehokas kaikissa sääolosuhteissa. Kypärä tarjoaa turvallisen ja vakaan suojan päähän. Hihnojen pituutta voidaan yksinkertaisesti muokata tarpeidesi mukaan. Tämä varmistaa, että kypärä ei luista törmäyksen aikana ja sopii täydellisesti päähän.

Shengmilo Ultrakevyt, kiinteästi valettu 18 tuuletusaukon pyöräilykypärä visiirillä aikuisilleSäädettävä sopimaan erikokoisiin päähän

Tässä Shengmilo Ultralight -pyöräilykypärässä irrotettavalla aurinkosuojalla on pyörivä säädin pään ympärysmitan säätämiseksi. Unisex-pyöräilykypärässä on yksilöllinen istuvuus ja se on ihanteellinen useimmille teini-ikäisille ja aikuisille, joiden päänympärys on 54-62 cm. Säädettävät olkaimet leukapehmusteella takaavat hyvän istuvuuden. Lisäksi pikalukitussolki helpottaa kypärän pukemista ja riisumista.

Unisex pyöräilykypärä

Suojaa päätäsi käyttämällä tätä pyöräilykypärää harrastaessasi erilaisia ​​ulkoilua. Pyöräilykypärä sopii monenlaisiin pyöräilyyn, mukaan lukien maasto-, maantie-, sähkö-, vaellus- ja triathlonpyörät. Tämän kypärän tarkoitettuja käyttäjiä ovat molempia sukupuolia edustavat aikuiset.

Shengmilo Ultrakevyt, integroidusti muotoiltu urheilupyöräilykypärä Visor-maastopyörälläErinomainen iskunkestävyys turvallisuuden takaamiseksi

Sen all-in-one polykarbonaatti kiinteä PC-kuori ja suuritiheyksinen iskuja vaimentava EPS-vaahtorakenne tarjoavat huomattavan iskunvaimennuksen ja pudotuskestävyyden, vähentäen huomattavasti iskuvoimia ja tarjoavat sinulle turvallisimman mahdollisen suojan.

Pyöräilykypärä mukavassa muotoilussa

Läpäisevästä materiaalista valmistetut irrotettavat tyynyt reunustavat pyöräilykypärän sisäosia, mikä mahdollistaa helpon pesun, puhtaan tuoksun säilymisen ja turvallisen istuvuuden.

Shengmilo Super Kevyt Mountain Maantiepyöräilykypärä Muotimaalaus Design 85 EPS Erikoistiheys Vahva Pyöräilykypärä

Hyvä ilmanvaihto ja erittäin kevyt

Erikoistunut aerodynaaminen ja ilmanvaihtorakenne tarjoaa kypärän 12 tuuletusaukkoa, jotka päästävät ilman läpi, mikä auttaa ratsastajaa kulkemaan nopeammin ja pysymään viileänä pyöräillessä, joten se on ihanteellinen kesäpyöräilyyn. Lisäksi vain 4 kananmunan paino eli 263 g tekee siitä mukavan käyttää samalla, kun se ei rasita päätä ja kaulaa.

 

Shengmilo pyöräilykypärä maastopyöräilykypärä Ultrakevyt pyöräilykypärä miesten aikuisten 18 tuuletusaukkoa integroitunaIrrotettava aurinkosuoja

Maastopyöräilyn ystäville pyöräilykypärä, jossa on irrotettava aurinkosuoja, on välttämätön. Tämän pyöräilykypärän vahvistettu aurinkosuoja on luotu erityisesti sinua varten. Voit myös helposti ja nopeasti irrottaa häikäisysuojan, jolloin voit ajaa valtatiellä tai vuoristossa haluamallasi tavalla. Lisäksi voit ottaa sen pois, jos et tarvitse sitä, jolloin saat laajat näkymät pitämään sinut turvassa. Visiirien tuuletusaukot päästävät ilman kiertämään läpi pitääkseen sinut viileänä.

Tilaa Shengmilo Ultralight Pyöräilykypärä irrotettavalla aurinkosuojalla

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Shengmilo Ultrakevyt pyöräilykypärä irrotettavalla aurinkosuojalla"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!