Kauppa

Sale!

Shengmilo S600

Koe sähköpyöräilyn tulevaisuus Shengmilo S600:lla. Tehokkaiden kaksoismoottorien ja vahvan Samsung-akun ansiosta se tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja mukavuutta. Täydellinen kaupunkiliikenteeseen tai seikkailunhaluisille poluille, Shengmilo S600 määrittelee ajokokemuksesi uudelleen innovaatiolla ja luotettavuudella.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.699 

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo S600: Äärimmäinen sähköpyöräkokemus

Aloita pyöräilyn uusi aikakausi Shengmilo S600 -sähköpyörällä. Se on suunniteltu huippuosaamiseen ja luotettavuuteen, ja se edustaa modernin suunnittelun ja teknologian huippua. Navigoitpa sitten kaupungin kaduilla tai tutkit karuja maisemia, S600 tarjoaa saumattoman ja innostavan ajokokemuksen. Hyödynnä sähköpyöräilyn vapaus ja jännitys Shengmilo S600:lla, jossa jokainen matka on matka henkilökohtaisen liikenteen tulevaisuuteen.

Shengmilo S600 Mountain -sähköpyörä - Off-Road Adventure -valmis Shengmilo S600 sähköpyörä - Tehokas moottori ja pitkän matkan akku Shengmilo S600 ympäristöystävällinen sähköpyörä – kestävä kuljetusratkaisu Shengmilo S600 E-Bike - Tyylikäs kaupunkityömatkasuunnittelu

Shengmilo S600 Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Kaksi 1000 W moottoria: Saavuttaa 25 KM/H nopeuden, 40° kiipeilykyvyn, IP64 vedenpitävyysluokitus.
 • 48V 17.5AH Samsungin akku: Tarjoaa 840 Wh kapasiteetin, 40-50 KM kaasun, 90 KM poljinavustimen.
 • Mekaaniset levyjarrut: Varmistaa tarkan jarrutuksen, turvallisuuden takaavan moottorin katkaisun ja pidennetyn jarrupalojen käyttöiän.
 • Kaksoisolkainen etuhaarukka + DNM takaiskunvaimennin: Tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen, parantaa maaston hallintaa.
 • Värikäs suuri LCD-näyttö: Näyttää kilometrimäärän, akun varaustason, nopeuden ja sähköisen tilan säätimet.
 • Kestävä takateline: Vahvistettu metalli, tukee matkustajia tai rahtia, integroitu saumattomasti.
 • Monipuoliset 26 tuuman Mountain Fat -renkaat: Vakaa pito erilaisissa maastoissa, kestävä ulkoiluun.
 • Shimanon 7-vaihteinen vaihteistojärjestelmä: Pehmeä vaihteenvaihto, säätyy rinteeseen, täydentää poljinavustusta.
 • Edistyneet moottoripyörän ajovalot: Erittäin kirkas valaistus, integroitu äänitorvi turvallisuutta ja estetiikkaa varten.
 • Alumiiniseos kampisarja: Yksiosainen CNC-muovaus, tehokas voimansiirto, kestävä rakenne.
 • Kaksoislevyjarrut: Taiwan Zoom -merkki, luotettava jarrutusteho, moottorin virrankatkaisuominaisuus.
 • Mukava ja ergonominen satula: Stressiä lievittävä muotoilu, edistää mukavuutta, vähentää väsymystä pitkien matkojen aikana.
 • Ergonomiset pyöräkahvat: Maksimoi käsien mukavuuden, varmistaa hallinnan, ihanteellinen pitkille matkoille erilaisissa maastoissa.

48V 17.5AH Samsung akku

s600-48v-samsung-akku-shengmilo

Shengmilo S48:n 17.5 V 600 AH litiumioniakku yhdistää uuden akkuteknologian Samsungin korkean suorituskyvyn kennoihin ja tarjoaa vaikuttavan 840 Wh kapasiteetin. Tämä akku parantaa kantamaa, vakautta ja turvallisuutta mahdollistaen jopa 40–50 km:n ajon kaasutilassa ja yli 90 km:n poljinavustustilassa latauksella. Yli 1500 latausjaksolla se ylläpitää vähintään 90 % kapasiteettia 8 kuukauden jälkeen ja 80 % 18 kuukauden jälkeen, mikä varmistaa kestävän suorituskyvyn.

1000 W x 2 kaksoismoottorit

Shengmilo S600 -sähköpyörässä on kaksi 1000 W:n moottoria, jotka tarjoavat huippunopeuden 25 km/h (15.5 MPH) avattavilla suuremmilla nopeuksilla. Sen voimakas moottori tarjoaa 40° kiipeämiskyvyn ja vaikuttavan 2×80 N·m vääntömomentin. IP64-vedenpitävyysluokituksensa ansiosta Shengmilo S600 takaa vankan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa ja lisää tehoa, nopeutta, kestävyyttä ja kahlaamiskykyä poikkeuksellisen ajokokemuksen saavuttamiseksi.

Mekaaniset levyjarrut

kaksois-mekaaniset-levyjarrut-shengmilo-s600Mekaaniset levyjarrut tarjoavat poikkeuksellisen jarrutustehon ja hallinnan Shengmilo S600 2000W sähköpyörälle. Nämä jarrut tarjoavat tasaisen modulaation ja tarkan pysäytysvoiman, mikä lisää kuljettajien luottamusta. Lisäksi ne säilyttävät tasaisen suorituskyvyn haastavissa olosuhteissa ja varmistavat turvallisuuden. Helppo asentaa ja säätää, ne sopivat täydellisesti päivityksiin tai vaihtoihin.

Kaksoisolkainen etuhaarukka + DNM takaiskunvaimennin

Varustettu tunnetulla DNM-takaiskunvaimentimella ja kaksiolkaisella etuhaarukalla, Shengmilo S600 tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen. Tämä täysjousitettu sähköpyörä takaa mukavan ajon, erinomaisen hallinnan eri maastoissa ja monipuolisuuden erilaisiin aktiviteetteihin. Parannettu turvallisuus pienentyneen törmäyksen ja parannetun suorituskyvyn ansiosta sähköavustuksen ansiosta tekevät Shengmilo S600:sta poikkeuksellisen valinnan ajajille, jotka etsivät sekä mukavuutta että kykyjä.

Värikäs suuri LCD-näyttö

shengmilo-s600-värinen älykäs näyttöYolin-merkkisen värinäytön sisältävä S600 näyttää kokonaiskilometrimäärän, akun varaustason, nopeuden ja nopeustason (1-5). Lisäksi näyttö on varustettu kolmella vasemman kädensijan vieressä olevalla painikkeella, joiden avulla voit ohjata sähkötilaa, tehoaputilaa ja valoja. Näin ollen tämä käyttäjäystävällinen käyttöliittymä varmistaa helpon pääsyn tärkeisiin tietoihin ja säätimiin, mikä parantaa merkittävästi ajokokemustasi.

Ergonomiset pyöräkahvat

Ergonomiset pyöränkahvat, jotka on suunniteltu maksimaalista käsimukavuutta ja varmaa pitoa varten, sopivat täydellisesti pitkille matkoille. Ne minimoivat tehokkaasti käsien väsymistä, varmistavat erinomaisen hallinnan ja parantavat yleistä pyöräilykokemusta. Nämä kahvat ovat ihanteellisia pitkille matkoille, ja ne asettavat etusijalle mukavuuden ja vakauden, jolloin ratsastajat voivat nauttia tasaisemmista ja nautinnollisemmista ajeluista vaihtelevassa maastossa.

Monipuoliset 26 tuuman Mountain Fat -renkaat

rasva-renkaat-vuori-maasto-shengmilo-s600Koe parannettu pito ja pito Shengmilo S600:n 26 tuuman vuoristorasvarenkailla, jotka sopivat täydellisesti vaihtelevaan maastoon luottavaisesti. Ajatpa sitten rannoilla, lumen peittämillä poluilla tai karuilla vuoristoteillä, nämä renkaat takaavat vakauden ja hallinnan ja tarjoavat nautinnollisen ja ikimuistoisen seikkailun. Niiden vankka muotoilu lupaa kestävyyttä ja suorituskykyä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan ulkoilun harrastajille, jotka etsivät monipuolisuutta ja luotettavuutta ajeluissaan.

Shimanon 7-vaihteinen vaihteistojärjestelmä

Shimano 7-vaihteinen voimansiirtojärjestelmä Shengmilo S600:ssa takaa luotettavan suorituskyvyn tasaisen ja vakaan ajon. Vaihda saumattomasti suurempiin vaihteisiin ylämäkikiipeilyä varten ja pienemmille vaihteille nopeille ajeluille. Yhdessä poljinavustusjärjestelmän kanssa se mahdollistaa tarkan nopeuden säätämisen matkasi tarpeiden mukaan, mikä parantaa hallintaa ja mukavuutta koko ajon ajan.

Edistyneet moottoripyörän ajovalot

etuvalo _fat-tires-adventure-shengmilo-s600Kirkkailla moottoripyörän ajovaloilla varustettu Shengmilo S600 parantaa sekä turvallisuutta että estetiikkaa yöajeluissa. Ajovaloihin integroitu äänitorvi, joka siirtyy saumattomasti päiväpyöräilystä yöpyöräilyyn, lisää ripauksen yksinkertaisuutta ja tyyliä pyörän suunnitteluun. Nämä ominaisuudet varmistavat selkeän näkyvyyden ja paremman ajokokemuksen yhdistäen toiminnallisuuden muodikkaan viehätysvoimaan.

Alumiiniseos kampisarja

Paranna ajokokemustasi Shengmilo S600:n alumiiniseoksesta valmistetun kampisarjan avulla, joka on luotu yksiosaisella CNC-muovausprosessilla. Tämä muotoilu varmistaa tehokkaan voimansiirron yhdistämällä kestävyyden, kevyen rakenteen ja suuren aksiaalisen lujuuden yhteensopivuuden takaamiseksi erilaisissa ajo-olosuhteissa. Nauti parannetusta suorituskyvystä ja luotettavuudesta tällä vankalla komponentilla, joka on ihanteellinen pyöräilijöille, jotka haluavat parempaa tehokkuutta ja kestävyyttä ajossaan.

Dual levyjarrut

kaksois-mekaaniset-levyjarrut-shengmilo-s600Taiwan Zoom -merkkisillä levyjarruilla varustettu Shengmilo S600 tarjoaa jarrujärjestelmän, joka katkaisee moottorin tehon, kun painat jarruvipua. Tämä ominaisuus varmistaa nopean ja vakaan jarrutuksen ja pidentää samalla jarrupalojen käyttöikää, mikä parantaa ajoturvallisuuttasi. Saumattomasti nopeuden ja hallinnan välillä siirtyvät jarrut ovat tärkeä osa turvallista ja nautinnollista ajoa.

Mukava ja ergonominen satula

Mukavan ja ergonomisen muotoilun ansiosta tämä satula on suunniteltu lievittämään stressiä pitkän matkan pyöräilyn aikana. Se siirtyy saumattomasti mukavuuden ja tuen välillä ja parantaa ajokokemustasi vähentämällä väsymystä ja edistämällä terveellisempiä pyöräilytottumuksia. Nauti matkasta satulassa, joka asettaa mukavuuden ja hyvinvoinnin etusijalle, tehden jokaisesta kyydistä nautinnon.

Kestävä takateline

kestävä-vankka-takahylly-Shengmilo-s600Vahvistetusta metallista valmistettu Shengmilo S600:n takateline on suunniteltu huolellisesti integroitumaan täydellisesti pyörän runkoon. Tämä tukeva rakenne varmistaa luotettavan tuen matkustajien kuljettamiseen, tavaroiden kuljettamiseen tai ruoan toimittamisen helpottamiseen ja turvallisuuteen. Tukeva rakenne ja harkittu muotoilu tekevät siitä olennaisen osan käytettävyyden ja käytännöllisyyden lisäämiseksi niin ajo- kuin työasioissakin.

Mitä Shengmilo S600 -sarja sisältää?

 • Sähköpyörä Shengmilo S600 x1
 • Irrotettava akku x1
 • Laturi x1
 • Englanninkielinen käsikirja x1
 • Ilmainen Universal Assembly Tool x1

Tilaa Shengmilo S600

Lisätietoja

kehys

6061 alumiinirunko

Kehyksen koko

17 "

Väri

Hopea

Moottorityyppi

Vaihde moottori

Moottorin teho

48V 1000W x2 vaihdemoottorit

Akun kapasiteetti

Samsung 48V 17.5 Ah

Akun nettopaino

4.5 kg

Latausaika

5-7 tuntia

Max. Nopeus

25 km/h (lukitus avattavissa 50 km/h)

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

Yolin värinäyttö

Renkaat

26″ x 3″ luistamattomat rasvarenkaat

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Alumiiniseoksesta valmistettu kaksinkertainen olkapäähaarukka iskunvaimennin

Jousituksen tyyppi

Rappellibing iskunvaimennin

Satula

Ergonominen Designec-satula

Max. Ladataan

180 kg

jarrut

Zoom mekaaniset levyjarrut

Shifter

Shimano 7-vaihteinen vaihteisto

Nettopaino

34 kg

bruttopaino

48 kg

pakkauskoko

156x34x80cm

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Shengmilo S600"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!