Kauppa

Sale!

Shengmilo S26

Koe Shengmilo S26, sähköpyörä, joka yhdistää edistyneen teknologian vahvaan suorituskykyyn. Siinä on tehokas moottori, pitkäkestoinen akku ja parannetut turvaominaisuudet, jotka lupaavat luotettavuutta ja mukavuutta sekä kaupunkiajoon että seikkailunhaluiseen ajoon.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.099 

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo S26: Tehokkuus ja mukavuus

Löydä uusi standardi sähköpyöräilyssä Shengmilo S26:lla. Tämä pyörä on suunniteltu jännitystä etsiville ja kaupunkimatkailijoille, ja siinä yhdistyvät huipputeknologia ja vankka suorituskyky. Tehokkaan moottorin ja pitkäkestoisen akun ansiosta se valloittaa vaivattomasti monipuoliset maastot. Parannetut turvaominaisuudet, kuten edistyneet jarrujärjestelmät ja ergonominen muotoilu, takaavat tasaisen ja turvallisen ajon. Shengmilo S26 lupaa luotettavuutta, mukavuutta ja innostavaa suorituskykyä jokaisella matkalla, navigoitpa sitten kaupungin kaduilla tai tutkit off-road polkuja.

shengmilo-s26-sähköpyörä-power-your-ride-buy-now-at-shengmilo.net. shengmilo-s26-sähköpyörä-tutki-seikkailu-osta-nyt-at-shengmilo.net shengmilo-s26-sähköpyörä-nopeus-katujen läpi-buy-now-at-shengmilo.net shengmilo-s26-sähköpyörä-löydä-matkasi-osta-nyt-at-shengmilo.net.

Shengmilo S26 Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • 1000 W BAFANG moottori: Tehokas, jopa 25 km/h, 35° kiipeily, IPX5 vedenpitävä.
 • 48V 17.5Ah Samsung akku: Korkea suorituskyky, 840 Wh, pitkä kantama.
 • King Meter näyttö: Vesitiivis, näyttää mittarilukema, nopeus, akku, sähkötilat.
 • 27.5×2.1" maastorenkaat: Ylivoimainen pito vaativaan maastoon, monipuolinen suorituskyky.
 • Shimano 7 -nopeudet: Tasainen voimansiirto, ylämäkeen kyky, tarkat säädöt.
 • Erittäin kirkas ajovalo: Moottoripyöräluokka, parantaa yönäkyvyyttä, integroitu äänitorvi.
 • Etu- ja takajousitus: Ensiluokkainen alumiini, vähentää tärinää, lisää mukavuutta.
 • ZOOM levyjarrut: Taiwan-merkki, moottorin katkaisu, nopea ja vakaa jarrutus.
 • Tukeva takateline: Paksutettu metalli, tukee matkustajia, tavaroita, ruoan toimitusta.
 • Alumiiniseoksesta valmistettu kampi: CNC-muovattu, tehokas voimansiirto, kestävä.
 • Mukava satula: Ergonominen, stressiä lievittävä muotoilu, ihanteellinen pitkille matkoille.
 • Varmat kahvat: Maksimaalinen käyttömukavuus, vähentää väsymystä, parantaa hallintaa.
 • Puolikierretty kaasu: Estää tahattoman käynnistyksen, parantaa turvallisuutta käytön aikana.

Bafang 1000W moottori

Shengmilo_S26_-_Unleash_the_Power_of_Bafang_500W_Motor

S26 on varustettu tehokkaalla 1000 watin huipputehoisella BAFANG-moottorilla, joka saavuttaa jopa 25 km/h (15.5 mph) nopeuden. Sähköpyörän keskeisenä osana moottori vaikuttaa sen tehoon, nopeuteen (mukaan lukien 35° kiipeilykyky), kestävyyteen ja kahlaamiskykyyn. Lisäksi sen maksimivääntömomentti on 80 N·m ja IPX5-vesitiiviysluokitus, mikä takaa luotettavan suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa.

Samsung 48V 17.5AH akku

Suorituskykyisten SAMSUNG-kennojen ansiosta Shengmilo S26 integroi kestävän 48 V:n 17.5 Ah:n litiumioniakun. Tämä 840 Wh:n kokoonpano parantaa merkittävästi pyörän kantamaa, vakautta ja turvaominaisuuksia. Ratsastajat voivat nauttia pitkistä matkoista jopa 40-50 km kaasulla ja yli 90 km poljinavustimella.

King Meter iso näyttö

Grip_and_Control_-_Ergonomic_Grips_on_Shengmilo_S26_Käyttämällä KING-METERin NOKEE-U-sarjan vedenpitäviä instrumentteja S26 näyttää kokonaiskilometrimäärän, akun varaustason, nopeuden ja 1-5 nopeuden tason ilmaisimen. Kätevästi vasemman kädensijan viereen sijoitettu näyttö sisältää kolme painiketta. Näillä painikkeilla voit ohjata sähkö- ja tehoaputilaa sekä pyörän valoja, mikä varmistaa helpon pääsyn tärkeisiin toimintoihin ajon aikana.

Shimano 7 nopeutta

Shimanon 7-vaihteisella vaihteistojärjestelmällä varustettu Shengmilo S26 takaa erinomaisen voimansiirron turvallisen ja vakaan ajon. Kuljettajat voivat vaivattomasti vaihtaa suuremmalle vaihteelle ylämäkeen ja pienemmälle suuremmille nopeuksille. Tämä järjestelmä, jota täydentää poljinavustin, mahdollistaa tarkat nopeuden säädöt, mikä helpottaa mukavaa ja tehokasta matkustamista erilaisissa maastoissa.

27.5 × 2.1 tuuman vuoristorenkaat

Conquer_All_Terrains_with_KENDA_Tires_on_Shengmilo_S26Shengmilo S27.5:n 2.10" x 26 maastorenkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja pidon, joten ne sopivat ihanteellisesti jyrkälle maastolle luottavaisesti. Nämä renkaat ovat huippuluokkaa hiekkarannoilta lumisiin maisemiin ja vuoristoisiin teihin, varmistaen jännittävän ajon ja jättäen ikimuistoisen vaikutelman mukautumiskykyllään ja suorituskyvyllään.

Alumiiniseos kampisarja

Shengmilo S26 maksimoi voimansiirron tehokkuuden käyttämällä alumiiniseoksesta valmistettua kampisarjaa, joka on valmistettu tarkalla CNC-yksiosaisella muovausprosessilla. Lisäksi tämä rakenne varmistaa kestävyyden, kevyen rakenteen, kestävyyden ja suuren aksiaalisen lujuuden, mikä kaikki edistää pyöräilijöiden luotettavaa ja tehokasta suorituskykyä.

Etu- ja takajousitus

Etujousitus_haarukka__jousitus_Bliss_-_Shengmilo_S26s_Comfortable_RideNauti sujuvasta ja mukavasta ajosta sähköpyörämme iskunvaimentimella! Ensiluokkaisesta alumiiniseoksesta valmistettu etuhaarukka takaa lujuuden ja kestävyyden. Sen kevyt rakenne parantaa ohjattavuutta ja hallintaa suorituskyvystä tai luotettavuudesta tinkimättä. Jousituksen iskunvaimennin vähentää tärinää epätasaisessa maastossa ja varmistaa mukavan ajon kaikissa seikkailuissasi.

Puolikierrettävä kaasu

Shengmilo S26:n puolikierrettävä kaasuvipu on suunniteltu estämään vahingossa tapahtuvat käynnistykset, mikä lisää turvallisuutta käytön aikana. Tämä suunnitteluominaisuus minimoi tahattomasta kiihtyvyydestä johtuvien loukkaantumisriskin, mikä varmistaa turvallisemman ja kontrolloidumman ajokokemuksen.

ZOOM levyjarrut

Dual_Disc_Brakes_on_S26_Electric_Bike_-_Swift_and_Stable_BrakingSekä etu- että takapyörissä on Taiwan ZOOM -merkkiset levyjarrut Shengmilo S26:ssa. Nämä jarrut on varustettu moottorin virrankatkaisutoiminnolla: kun painat jarruvipua, moottori lakkaa tuottamasta tehoa, mikä varmistaa nopean ja vakaan jarrutuksen. Tämä ominaisuus ei ainoastaan ​​lisää turvallisuutta, vaan myös pidentää jarrupalojen käyttöikää ja varmistaa luotettavan jarrutustehon koko ajon ajan.

Opiskelu takateline

Shengmilo S26 -rungon takateline on valmistettu kestävästä, paksunnetusta metallista, ja se on erityisesti suunniteltu kuljettamaan turvallisesti matkustajia, tavaroita ja helpottamaan ruokatoimituksia. Sen tukeva rakenne varmistaa luotettavuuden ja vakauden kuljetustehtävissä, mikä tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin käytännön käyttöön.

Erittäin kirkas ajovalo

Night_Riding_Fundence_-_LED_Headlight_on_Shengmilo_S26Moottoripyöräluokan kirkkailla ajovaloilla varustettu S26 parantaa sekä näkyvyyttä että pyörän yleistä estetiikkaa turvallista yöajoa varten. Sen integroitu äänitorvi ajovalojen suunnittelussa lisää yksinkertaisuutta ja muodin ripausta yhdistämällä toiminnallisuuden moderniin tyyliin.

Turvalliset kahvat

Shengmilo S26′ -kahvat on suunniteltu maksimaaliseen käsimukavuuteen ja turvalliseen otteeseen. Nämä kahvat sopivat täydellisesti pitkiin ajoihin, vähentävät tehokkaasti käsien väsymistä, parantavat hallintaa ja parantavat yleistä pyöräilykokemusta erityisesti pitkillä matkoilla, joissa mukavuus ja pito ovat välttämättömiä sujuvan ja nautinnollisen ajon kannalta.

Mukava satula

Mukava_istuin__Shengmilo_S26_Electric_Bike_-_A_Trailblazing_AdventureStressin lievitykseen ja mukavuuteen suunniteltu Shengmilo S26:n satula on ergonominen muotoilu, joka takaa mukavan kokemuksen pitkän matkan pyöräilyssä. Nauti terveellisistä ja nautinnollisista ajomatkoista tehostetulla tuella ja ergonomisilla ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu minimoimaan epämukavuutta.

Mitä Shengmilo S26 -sarja sisältää?

 • Sähköpyörä Shengmilo S26 x1
 • Irrotettava akku x1
 • Laturi x1
 • Englanninkielinen käsikirja x1
 • Ilmainen Universal Assembly Tool x1

Tilaa Shengmilo S26

Lisätietoja

kehys

6061 alumiinirunko

Kehyksen koko

17 "

Väri

Musta

Moottorityyppi

Vaihde moottori

Moottorin teho

Bafang 48V1000W vaihdemoottorit

Akun kapasiteetti

Samsung 48V 17.5 Ah

Akun nettopaino

4.5 kg

Latausaika

5-7 tuntia

Max. Nopeus

25 km/h (lukitus avattavissa 42 km/h)

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

King-meter NOKEE-U vedenpitävä mittari

Renkaat

27.5" x 2.1" Mountain Renkaat

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Kaksinkertainen alamäkeen laskeva iskunvaimennin

Jousituksen tyyppi

Rappellibing iskunvaimennin

Satula

Ergonominen Designec-satula

Max. Ladataan

200 kg

jarrut

Zoom mekaaniset levyjarrut

Shifter

Shimano 7-vaihteinen vaihteisto

Nettopaino

35 kg

bruttopaino

44 kg

pakkauskoko

130x289x50cm

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Shengmilo S26"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!