Kauppa

Sale!

Shengmilo MX21

83 arvostelua Anna

Shengmilo MX21 on loistava sähköpolkupyörä joka lupaa jännittäviä ratsastuksia joka kerta! Shengmilo MX21 on pienikokoinen, jossa on a tukeva alumiinirunko , joka on kestävä ja pitkäikäinen. Akku on piilotettu rungon sisään, mikä pitää tunkeilijat loitolla, kun taas takapyörän kompakti sähkömoottori on erittäin voimakas. Rasvaiset renkaat takaavat tasaisen pidon tiellä, joten voit käyttää sitä tasaisilla teillä ja maastossa!

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.299 

Loppunut

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo MX21 uusi ja edistyksellinen kannettava sähköpolkupyörä!

Shengmilo MX21 on loistava sähköpolkupyörä joka lupaa jännittäviä ratsastuksia joka kerta! Shengmilo MX21 on pienikokoinen, jossa on a tukeva alumiinirunko , joka on kestävä ja pitkäikäinen. Akku on piilotettu rungon sisään, mikä pitää tunkeilijat loitolla, kun taas takapyörän kompakti sähkömoottori on erittäin voimakas. Rasvaiset renkaat takaavat tasaisen pidon tiellä, joten voit käyttää sitä tasaisilla teillä ja maastossa!

Lithium Battery

Shengmilo MX21 kehyksessä irrotettava paristoVaihdettava 48 V / 12.8 Ah litiumioniakku voidaan ladata suoraan tai irrottaa ja ladata erikseen. Yksi lataus kestää 5-6 tuntia, ja akkua voidaan ladata jopa 900 kertaa. Ratsastusmatka per lataus on 40-60 km. Akussa on myös ylilataus, ylijännite, ylipurkaus ja ylivirtasuojaus.

Turvallisuus varmistetaan Shengmilo MX21: llä

Erittäin vahva etujousitushaarukka ja takajousitus voivat viedä ajomukavuutesi ja turvallisuutesi ylivertaiselle tasolle. Kaksoislevyjarrut tarjoavat paremman vakauden, kun taas virta katkaistaan ​​automaattisesti jarrutettaessa, joten turvallisuus ei vaarannu.

Vaihda vaihdetta

Shengmilo MX21 Shimano 7-vaihteinen vaihteistoShimano 7 -vaihteistojärjestelmän avulla voit vaihtaa nopeutta ja vaihdetta tieolosuhteiden mukaan - kiivetä ylämäkeen, alamäkeen, liukua tasaisesti hiekkarannoilla ja kulkea lumisissa maastoissa vaivattomasti.

Kova runko

Runko on valmistettu kaksiseinäisistä vanteista, jotka on valmistettu kestävästä 6061-alumiiniseoksesta, mikä takaa nopeamman ajon pienemmällä vastuksella. Tämän e-pyörän turvallinen kuorma on enintään 180 kg.

Yö ratsastus

Voit helposti lähteä yöllä tällä sähköpyörällä, kun LED-valot valaisevat tietä ja mahdollisia ohikulkijoita selvästi. Ne myös varmistavat, että muut tien päällä olevat kuljettajat tietävät läsnäolostasi.

Harjaton tehokas moottori Shengmilo MX21: ssä

Shengmilo MX21 500W tehokas moottoriJärjestelmän virtalähteenä on 500 W / 48 V harjaton moottori, jonka suurin nopeus on 45 km / h ja kiipeämiskyky jopa 30 ° normaaleissa tieolosuhteissa. Huomaa, että moottorilla on nopeudenrajoitustoiminto - 30 km / h - 42 km / h valinnainen.

Kolmoiset toimintatilat

 • Polkimen tuki - moottori tukee sinua kohtuullisella voimalla poljettaessa polkupyörää ja antaa sinun ajaa 60-80 km täyden latauksen jälkeen.
 • Täyssähköinen - Käännä kaasuvipua muutaman askeleen päässä pyörämoottorin ajamiseksi tarvittavasta voimasta. Etäisyys on 30–40 km.
 • Manuaalinen - Poljin normaalisti kuten muillakin polkupyörillä.

CST 4.0 ”rasvarenkaat

Shengmilo MX21 Fat -renkaat ja kaksinkertainen levyjarrujärjestelmäTavallisiin renkaisiin verrattuna nämä rasvaiset renkaat ovat leveämpiä ja suurempia, niillä on erinomainen kulutuskestävyys, vahvempi pito, matala vastus ja uskomaton luistonestokyky. Se sopii erinomaisesti ajamiseen kaupunkiteillä, vuorilla, lumella, rannoilla ja muilla maastoilla.

Shengmilo MX21 on helppo säilyttää

Säilytys ei ole koskaan ongelma, kun omistat Shengmilo MX21 -pyörän, koska voit taittaa sen ylös ja tallentaa melko helposti.

Tyhjennä näyttö

Shengmilo MX21 monitoiminen älymittariVedenpitävässä LCD-näytössä on nopeus, akkuvaatimukset, yönäkötoiminto, matkamatka, valotila jne., Joten tiedät hyvin, milloin akkua on ladattava, jos haluat mennä hitaasti, tai kuinka paljon olet peittänyt sähköpyörällä .

Irrotettava akku

Koska akku ei ole näkyvissä vaan sen sijaan kehyksessä, siitä ei tule varkaiden kiiltävä kohde, jos jätät pyörän hetkeksi vartioimatta. Voit nauttia omasta avaimestasi lukita akku.

Tähtien iskunvaimennus

Shengmilo MX21 etujousitus Shengmilo MX21 takajousitusTäysin alumiinirunko, taka-iskunvaimennin ja lukittava olka-iskunvaimennin tarjoavat tasaisen vaimennuksen, varsinkin kun ajetaan epätasaisella tiellä ja kuopallisella maastolla. Shimano 7-vaihteinen vaihteisto antaa sinulle joustavan valinnan ajon aikana.

Kiire ja hanki Shengmilo MX21 heti!

Mitä Shengmilo MX21 -sarja sisältää?

 • 1x sähköpyörä Shengmilo MX21
 • 1x irrotettava akku
 • 1x-laturi
 • 1x englanninkielinen käyttöopas
 • 1x ilmainen yleiskokoonpanotyökalu

Tilaa Shengmilo MX21

Lisätietoja

kehys

Metalliseos

Kehyksen koko

/

Väri

Hopea

Moottorityyppi

Harjaton moottori

Moottorin teho

48V 500W

Akun kapasiteetti

12.8 Ah

Akun nettopaino

2 kg

Latausaika

5-6 tuntia

Max. Nopeus

40 km / h

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

LCD-näyttö

Renkaat

20 "x 4.0

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Alloy Solid Haarukka

Jousituksen tyyppi

/

Satula

Seos, 65-95 cm, säädettävä korkeus

Max. Ladataan

150 kg

jarrut

Jarrut edessä ja takana

Shifter

/

Nettopaino

28 kg

bruttopaino

32 kg

pakkauskoko

94x46x78 cm

83 arvioita Shengmilo MX21

 1. Rik67 -

  Après plusieurs mois d'utilisation je confirme mes impressions sur le vélo, un bon vélo électrique ou tiettyjä kohtia peuvent être améliorés. J'y ai monté une meilleure fourche et un amortisseur arrière plus performant, d'autres pédales plus rigide et là le résultat est super

 2. Bogdan P -

  Hei! Pyörä näyttää upealta! Olen kiinnostunut ostamaan sellaisen, mutta olen huolissani painosta. Kuvauksessa näkyy 28 kg. Ensimmäistä kertaa näin sen Ali Expressissä ja esityksessä pyörällä on 26 kg. Se ei ole suuri ero, mutta asun toisessa kerroksessa talossa, jossa ei ole hissiä. Siksi minulle jokainen kilo on tärkeä :). Voiko kukaan painottaa sitä, kiitos? Kiitos!

 3. Bernard HENRY -

  Mon Épouse et moi avant acheté chacun un vélo shengmilo mx21.
  Nous sommes super content des vélos, nous avons un souci avec une batterie. Kommentoi pouvons-nous faire pour acheter une nouvelle batterie?
  kiitos
  Bernard

 4. Bernard HENRY -

  Bonjour,
  Mon épouse et moi avons acheté 2 years SENG MILO MX21. Lors de la mise lataa akut, nous avons connu un problemème. Le vendeur nous a renvoyé une tête de batterie que nous avons adapté, mais le problemème subsiste.
  Nousu souhaiterions racheter une batterie complète 48V 12.8 AH. Mitat 430/365.
  Pouvez-vous nous diriger Vers Un Vendeur de Batterie?
  Merci d'avance

  • shengmilo -

   Cher Bernard,

   Merci Pour Votre Intérêt Pour Shengmilo et vo -kysymyksen.

   Veuillez nous envoyer ja sähköposti à myynti @shengmilo.net

   Oui, nous pouvons vous procurer une batterie supplyémentaire, lisää malheureusement le délai de livraison peut être très retardé.

   Sydämentti, Shengmilo

 5. Rik67 -

  Un très bon vélo pliant pour un super rapport qualité prix. Le plus ses gros pneus pour une tenue de route esimerkki en chemins de terre

 6. Alfio -

  Salve, potrebbe fornirmi copia della sertifiointi UE EN15194 per la MX21 di cui si parla nei commenti, grazie!

  • shengmilo -

   Hyvä Alfio,

   kiitos kysymyksestä.
   Katso tuki@shegmilo.net ja jos teit ostoksen verkkosivustoltamme, lähetämme sinulle mielellämme kopion.

   Nauti päivästäsi!
   shengmilo

 7. ndougjelosh -

  Hei siellä. Olen kiinnostunut shengmilo MX21: stä

  Voitko toimittaa ENGLANTIIN ja kuinka kauan toimitus saapuu? Kiitos

  • shengmilo -

   Hei,

   kiitos kysymyksestäsi ja kiinnostuksestasi Shengmiloon.
   Kyllä, voimme lähettää sen Englantiin.
   Verkkosivustollamme julkaistun alhaisen hinnan toimitusaika on MX55: lle noin 21 päivää, mutta 200 euron ylimääräisestä hinnasta voimme järjestää pikatoimituksen EU: sta ja lyhentää toimitusajan 12 päivään.

   Kiitos jälleen. Parhain terveisin,
   shengmilo

 8. Daniel -

  Myös akku on hyvä! Vie minut töistä kotiin kolme kertaa ennen lataamista ^ ^

 9. Daniel -

  Taittomekanismi on erittäin vahva. Olin huolissani, koska olen raskas kaveri (120 g), mutta kaikki on kunnossa, kun lukitset sen yhteen, se on kovaa. Kippis! Danny

 10. Jacques -

  le vélo est parfait

 11. Rebeke -

  Hei taas! Onko tämä uusin versio, josta keskustelimme?
  Anteeksi, mutta en todellakaan näe eroa ... mutta ehkä se on vain minä.
  Kyllä, haluamme uusimman pyörän! Rebeke

  • shengmilo -

   Rakas Rebeke,

   kiitos mielenkiinnostasi Shengmilo-sähköpyöriä kohtaan.
   Uusimmat mallit ovat tällä hetkellä M60 ja MX03.

   Mutta MX21 on myös erittäin suosittu nykyään, ja sillä on paljon positiivista palautetta.
   Se on myös erittäin hyvä valinta.

   Nauti päivästäsi,
   shengmilo

 12. Kholmatzhon Daniarov -

  Pyörä on kestävä ja tehokas. Se on helppo ajaa. Myyjä on erittäin reagoiva kysymyksiin.

 13. Chae Jiang -

  Vastaanotettu erittäin nopeasti. Erinomainen viestintä, tiedot ja reagointikyky. Pyörä on kaunis. Minulla ei ollut aikaa testata sitä tiellä, koska minulla ei ole varkaudenestoa. Tilasin sen juuri.

 14. Kemberly Roza -

  Upea sähköpyörä! Mukava, kestävä ja kestävä. 500 W teho, renkaat rasvaa erinomaiseen pitoon. Turvallinen jarrutus ja prestante. Akku on riittävän tehokas (20 km: n kantama, jos käytät täydellä teholla kaasua, 35/40 km, jos käytät tasoa 2). Erittäin hyvä myyjä. Oikea ja saatavilla!

 15. Enrique Lutz -

  Sain pyörän 5 päivässä sen tilaamisen jälkeen Puolasta. Pyörä on hyvä, pidän siitä, miten se rakennettiin.
  Kehys tuntuu vankalta, ei ongelmia.
  Akku on kehyksessä ja rungon oikealla puolella on reikä pyörän lataamista varten.
  Tämä reikä pysyy auki koko ajan, joten ole varovainen sateisena päivänä.
  Pyörän toinen puoli on, että akun avaimen reikä on rungon alla. Tämän vuoksi avaimen käyttö sisään ja ulos on erittäin epämukavaa, koska kehyksen alla on monia kaapeleita.
  Muuten se on hieno pyörä. Pyysin ilmaisia ​​lahjoja ja myyjä lähetti lahjat, kuten lasit, kypärän ja käsineet erikseen. Toivottavasti saan ilmaiset lahjani.
  Pyörä kulkee jopa 40 kilometriä yhdellä latauksella täydellä akulla, jos ajat 25 km/h polkimella, joten tämä pyörä ei sovellu pitkän matkan ajamiseen.

 16. Isadora Heer -

 17. Graham Rankin -

  Tehokas sähköavustin tekee ajamisesta erittäin mukavaa. Pidän myös viileästä ja epäorgaanisesta suunnittelusta.
  Ajoin paljon rinteillä, joten akku oli tyhjä noin 30 kilometrin jälkeen. Se ei kuitenkaan häiritse minua, koska se on helppo ladata. Haluaisin käyttää tätä polkupyörää pitkään.

 18. Suomalainen Junkermann -

  Kuten aina, erittäin hyvät tuotteet ja nopea palvelu, olen iloinen.

 19. Alisa Watts -

  Erinomaisen kestäviä polkupyöriä. Myös erittäin kärsivällinen henkilökunta, joka tukee kysymyksiäsi. Pyörä voidaan rajoittaa noudattamaan EU: n lakeja, mikä on hämmästyttävää. Ostin kaksi polkupyörää, enkä voisi olla tyytyväisempi ostokseen!

 20. Lluciano Marcos -

 21. Sigmund Bruckmann -

  Hyvä laatu. Pikatoimitus. Siisti menopeli.

 22. Reiko Jeanlouis -

  Prekė manęs nepasiekė, nors rodo, kad užsakymas pristatytas. Melas. Graci žinkite monet.

 23. Oscar Alvarez -

  Toimitus oli erittäin nopea, tuote lähetettiin heti, tuskin odotin 4 arkipäivää saadakseni sen!
  Erinomainen viestintä matkan varrella.
  Pakkaus myös erittäin hyvin tehty. Ja pyörä itsessään on erittäin laadukas. Ei ole tarpeeksi tähtiä tälle myyjälle ⭐️

 24. Diedra Spath -

  Loistava! Hyvin pakattu! Yhteensopiva! Hauskaa!

 25. Thibault Silvestre -

  Minulla oli ongelma vastaanotossa maalaus hieman vaurioitunut, mutta mitään vakavaa hän ei tarjoa minulle retusointikynää… pyörä super 1ere ratsastaa liian hyvin Rakastan sitä voimakas ja taitettava En ole pahoillani ostoksestani ja jos ongelma ilmoittaa sähköpostitse nopeasti, se on vakava nopeampi toimitus

 26. Benoît Cortot -

  Rakastan pyörää. Se toimii erittäin hyvin ja toimii loistavasti. Minulla oli joitain kysymyksiä toimituksesta ja kauppa vastasi erittäin nopeasti, joten palvelu oli todella hyvää. Suosittelen tätä myymälää kaikille, jotka haluavat hyvän sähköpyörän.

 27. Aliya Fernandez -

  Hei hyvin vastaanotettu kiitos.

 28. Aliya Fernandez -

  POLECAM

 29. Wendelin Jonas -

  hyvä tuote

 30. Maximilien Chopin -

  Toimitus Isossa -Britanniassa 2 päivässä. Pyörä OK näyttää I Motor hyvin jeżdzi. Suosittele satulan ja käsien vaihtamista kierownię.

 31. Starr Lheureux -

  Täydellisesti pakattu, ei naarmuja, sisältö kuvatulla tavalla. Hyvä pyörä, voimaa riittää. Vastaanotettu 2 päivässä!

 32. Jeremy pinot -

 33. Xose Mendez -

 34. Dieter Krist -

  Pyörä ei koskaan saapunut… .. Odotin 3. maaliskuuta ja en koskaan ilmestynyt,

 35. Yuvraj Wolf -

 36. Gage Edmonds -

 37. Miriam Perry -

  Hyvä pyörä ja hyvä myyjä. Supernopea toimitus Puolasta Espanjaan 6 päivässä. Pyörä: tehokas ja hyvä. Ensimmäinen matka. 30 km aputilassa 3 ja akku laskee vain yhden tason. Olen 1.85 m pitkä ja painan 80 kg. … Ja nyt pyörä on halvempi, mutta olen erittäin onnellinen. Paketti oli oikea. Kaksi polkupyörää voidaan laittaa autooni siirtämättä takaistuimia. Pyörän avaaminen vie vain 10 sekuntia. Valo on voimakas ja torvi kuuluu kovaa. Se on loistava ostos.

 38. Debbie Tanner -

  Super vélo arrivé très -nopeus. Tres yksinkertainen monter!

 39. Maximilien Chopin -

  Kaikki on erittäin hyvää, mutta kahdeksas takana))))))

 40. Vladimiro De Angelo -

  Toimitus 16 päivää kilpaileva myyjä, erittäin mukava pyörä, kiitos.

 41. Eleri Barnes -

  Erinomainen pyörä, ajaan pääasiassa Ps.2: llä, poljinkierros tässä tilassa on helppo ja mukava hallita. Myyjä on seurallinen, hän selitti kaiken "ilman rikkoutumista". Kiitos kaupasta, olen erittäin tyytyväinen. Toimitus Liettuaan kesti 3 päivää.

 42. Anacleto Adornetto -

  Pyörä näyttää hyvältä ja hyvin pakatulta erittäin yksinkertaiselta kokoonpanolta 10 minuutissa. Myyjä on erittäin ammattitaitoinen ja vastaa nopeasti, suosittelen lämpimästi.

 43. Franchesca Schwebach -

  Se on toinen meidän perheessä. Suosittelen pyörää, jolla on erinomainen suorituskyky edulliseen hintaan. Se saapui hyvin suojattuna. Super off-road.

 44. Lelah Pelosi -

  Nyt minulla on ollut pyörä vähän aikaa. Tämä on erinomainen pyörä, jolla on hyvät ominaisuudet. Turvallinen ja luotettava kauppa hyvällä palvelulla.

 45. Della Drew -

  Erittäin mukava pyörä. UPS vaurioitti laatikkoa hieman, mutta pyörässä ei ollut naarmuja. Kaikki näyttää hyvältä. huomenna ensimmäinen pitkä lenkki.
  Hyvä kommunikaatio vain huono UPS. He valehtelivat toimituksesta.

 46. Cindi Mcfarlin -

  Pyörä on tehty erittäin hyvin Kokemukseni on varsin positiivinen, ei sovi niille, jotka asuvat alueilla, joilla on paljon nousuja pyörän painoon, eikä kovin voimakkaille, mutta tavallisille saavutat helposti 40 km/h ja luet kiipeilyä Noin 25 km/h jarrutus mekaanisena levyjarruna on hyvin pitkä, mutta totut ja jarrutat etukäteen myyjä on erittäin avulias ja apu myynnin jälkeen on ylhäällä lopulta arvohinta on yksi parhaista ja on kaikkein Accesdoriata

 47. Andrea Xiong -

  Hyvin nopeasti vastaanotettu. Laatikot olivat ja olivat nuhjuisia, mutta sisällä kaikki on täydellisesti pakattu. Laatu on super, mutta tämä on niin hirviö, en tiedä miten pitää pyörät 20 × 4 renkaan leveys 100 mm tällaisena maastoajoneuvona. Otin itseni ja 5 vaimoni, hän ratsastaa viileässä, vaikka kaikki eivät ole vielä kokeneet, joten pari kilometriä kului, kadulla sataa lunta, se ei ole

 48. Aamir Boyd -

  la bicicletta -kalvoon ottoma fattura, ho avuto qualityche problem nel settaggio ma il venditore mi ha subito aiutato. Metto 4 stelle in attesa della luce posteriore che manca, my myyjä ha ha assicurato che l'avrebbe spedita al più presto. Appena arriva farò una nuova recensione con 5 stelle.

 49. Xose Mendez -

 50. Luis -

  Duda: ¿Tarvitsetko seguro o matrícula para Europa o España? ¿Está homologada y sertifikaatti en Europa o España?

  • shengmilo -

   Hyvä Luis,

   Hyviä uutisia, Shengmilo-sähköpolkupyörä on läpäissyt EU: n EN15194-sertifikaatin.
   Sitä voidaan nyt käyttää useimmilla teillä.

   Best huomioon
   shengmilo

 51. Takako Ream -

  Hän recibido la bici hoy, ya le probado y la encuentro perfecta es muy divertida y cómoda, como pero diría que hay que ajustar un poco el cambio de marchas pero por lo demás genial, el vendedor muy atento y el pedido llegó en 7 días desempeñar Polonia

 52. Reiko Jeanlouis -

  Upea funbike, joka täyttää täysin odotuksemme. Laadullisesti erittäin hyvin rakennettu. Nopea toimitus Hollantiin ja vastaa heti myyjältä, jos sinulla on kysyttävää. Suosittelen ehdottomasti tätä myyjää !!!!!

 53. Adella Tarry -

  Huolimatta terveyskriisin aiheuttamista rajojen huolenaiheista sain 2 mx21: n erittäin lyhyessä ajassa (7 viikkoa), erinomaista ammattitaitoa, erittäin reagoivaa, kuuntelua ja erittäin ystävällistä, MX21 ovat erittäin laadukkaita, kestäviä, Royce Roll Fat -pyöriä , Hienoa työtä Shengmilo olet MTB -sotureita, kiihtyvyys on yllättävää, se on unelma pyörillä, se menee kaikkialle ja on turvallista käsitellä, autonomia on erinomainen, bravo shengmilo olet voittaja ja täytit minut Suosittelen 10.000% kiitos vielä kerran ☮

 54. Xose Mendez -

 55. Debbie Tanner -

  Hei, pyörä on esteettisesti yhteensopiva, mutta ei kuvauksen mukainen. Kuvauksessasi kerrot, että taitettu pyörä on 37 cm leveä, itse asiassa se on 47 cm. Minun on muutettava asuntoautoni koko ulkoasu. Ostin 2 polkupyörää ja minulla oli tilaa 100 cm pitkä, 85 cm korkea ja 80 cm leveä kahdelle pyörälle. Jos olisit kertonut oikean koon, minun ei tarvitse ostaa. Mielestäni kyseessä on petos, koska monet taitetut pyörät ovat 2-40 cm leveitä. En voinut laittaa niitä auton tervehdyksen tavaratilaan

 56. Fukumoto Shusake -

  Laadukas pyörä, jolla on erittäin hyvät tiedot ja todella mukava.

  Minulla on Fiido M1 ja tämä on parempi (vähän), ja siinä on enemmän lisävarusteita, kuten takateline, takavalo, erittäin mukava istuin, alumiiniset lokasuojat ...

  Paljon konfigurointimahdollisuuksia (jännite, maksiminopeus ...).

  Ja erittäin hyvä myyjä, nopea toimitus ja paljon tietoa radasta.

  Suositeltava. Tuote ja myyjä.

 57. Ellie Julius -

  Pienen sytytyksen viivästymisen jälkeen kärsivällisyyteni palkittiin lopulta! Tämä pyörä on erittäin hyvin rakennettu, hyvä viimeistely, kaunis maalaus, erittäin arvokas ja kaunis, ja olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen. Kiitos viestinnästä vastaavalle henkilölle, erittäin ystävällinen ja erittäin reagoiva.

 58. Lluciano Marcos -

  Kiva pyörä. eqipment on keskimäärin, mutta sähköpyörässä se toimii hyvin. Valo edessä on melko mukava, voit ajaa sen kanssa yöllä ilman ongelmia. Sähkömoottorilla on riittävästi tehoa puhtaan sähkötilan käyttämiseen. Todellinen maksiminopeus on ~ 40 km/h

 59. Dieter Krist -

  Erittäin hyvä ja laadukas kiitos

 60. Sigmund Bruckmann -

  Ajan vain 2 km, kaikki näyttää hyvältä, jätän uuden kommentin muutaman päivän kuluttua.

 61. Gayla Tincher -

  pyörä on erittäin hyvä, myyjä kommunikoi, sain pyörän kahdessa viikossa, ylitti kaikki odotukseni

 62. Kathi Okamura -

  Upea pyörä ja suorituskyky ovat kohtaamispaikalla. Tällä hetkellä kumppanini on ollut vain 10 kilometriä nopeudella 30 km/h, mutta hän käyttäytyy hyvin.
  Sen ulkonäkö on erittäin laadukas. Ajovalot syttyvät erittäin hyvin, jousitus ja jarrutus ovat tehokkaita.
  Kuljetuksen aikana ohjaustankoa pitävä puristin vaurioitui hieman, mutta se ei ole mitään. Vain naarmu.
  Joten toistaiseksi olemme erittäin tyytyväisiä.
  Kiitos myyjälle ystävällisyydestä ja reagoinnista.

 63. Joseph Garreau -

  Hämmästyttävä pyörä

 64. Kathi Okamura -

  Ensimmäinen vaikutelma pyörästä on erittäin macho. Se toimitetaan 9 päivässä. Laatu näyttää ensiluokkaiselta, en ole vielä käynyt ajamassa, mutta päivitän siitä pian. Renkaat näyttävät pedolta, salama on erittäin kirkas, torven ääni on liian kova polkupyörälle. Pyörän paino akun kanssa on melko suuri, jotta se voidaan viedä mihin tahansa paikkaan nostamalla sitä, mutta se todella auttaa, jos haluat sovittaa sen auton takaosaan.

  Takavalo vaurioitui ja myyjä oli ystävällinen lähettämään minulle korvaavan.

 65. Iside Casaletto -

  Erittäin hyvä laatu edulliseen hintaan. Lisäksi se toimitetaan EN -sertifikaatin ja laskun kanssa. Kirjeenvaihto on erittäin nopeaa ja ystävällistä. Polkupyörä toimitettiin Puolasta 1 viikon kuluessa Hollantiin ilman lähetyskuluja

 66. Klemens Totleben -

  Erittäin hyvä pyörä, helppo asentaa. Tehokas, suosittelen.

 67. Suomalainen Junkermann -

  Supermyyjä Suosittelen sitä 100%, sain pyörän nopeasti ja erittäin hyvässä kunnossa. Kiitos

 68. Prudence Rodden -

  Todellinen hirviö! Kuvaus ei valitettavasti ole saksaksi!

 69. Jeremy pinot -

  Tämä pyörä on todellinen pieni pommi !!! Rakastan sitä! Erittäin nopea toimitus ja vastaanotto UPS: n toimesta! Erittäin yksinkertainen kokoonpano ja myös erittäin yksinkertainen ote. Ajoin eilen 30 km ja kulutin yhden baarin. Pyörä ajaa jopa 45 km/h erittäin helposti ilman pakottamista. Se on myös varustettu liipaisimen "tehostuksella" käynnistettäessä pysähdyksissä; Se on erittäin kätevä. Jos minun piti laittaa hyvin pieni asunto, se on satulan kohdalla melko kova; Mutta näin ne lihaksistavat enemmän ;-)) takavalo AR latautuu USB-portin kautta. Lyhyesti sanottuna tämä pyörä on hieno! Anna mennä, et tule katumaan sitä !!!

 70. Sarina Santos -

  Ehdottomasti rakastan pyörää! Lähettäjä oli ihana ja kommunikoi kanssamme toimitusprosessin kaikissa vaiheissa. Erittäin tyytyväinen shengmilon valintaan

 71. Lelah Pelosi -

  Pyörä vastaanotettiin erittäin nopeasti täydellisessä kunnossa. Se on tukeva, voimakas ja kiinteä kainalosauva. Lisäksi myyjät ovat hyvin reagoivia, kun kysyt heiltä kysymyksiä.

 72. Émeric Figuier -

  loistava pyörä ja se oli nopea Alankomaissa vain näytön näytössä on pieniä naarmuja

 73. Diedra Spath -

  Hyvä laatu, sinun on ohjelmoitava nopeudenhallinta uudelleen, katso YouTube tt OK lukuun ottamatta tarpeeksi jarrutusta, mutta ei ylhäällä hyvän hinnan mukaan

 74. Liberatore Accordino -

  vastaanotettu 4 päivän kuluessa tilauksesta Italiassa. paketti oli hyvä. pyörä on vahva ja toimii erittäin hyvin.

 75. Niam Mullins -

  Kaikki hyvin

 76. Debbie Tanner -

 77. Alfa Um -

  tanx myyjä paras viestintä

 78. Gianmaria de Sario -

  Erinomainen tuote, jota suosittelen
  Pyörä on skootteri ilman bensiinin ja huoltoaseman haittaa

 79. Alfonso Villapol -

 80. Ei Lortie -

  Pyörä saapui hyvin myöhään verrattuna lähetykseen Puolasta, todellisuudessa se lähti Kiinasta. pakkaus ei ollut riittävä, itse asiassa haarukka saapui vahingoittuneena. myyjä on lähettänyt uuden. pakkaus on kuitenkin edelleen epätyydyttävä. kokoonpanoon pieniä aukkoja.

 81. Lorean Soni -

  Tuote saapui erittäin nopeasti. Laatu korkea taso kaikki sileät, satula dotarło vaurioitunut, mutta myyjän on lähetettävä uusi. Suositella

 82. Branda Goshorn -

  Erittäin hyvä laatu, ja se tuottaa erittäin hyvin. Toistaiseksi ei ole valittamista.

 83. Speranzio Bartolone -

  Erittäin hyvä yhteydenpito myyjältä, vastaa aina muutamassa minuutissa. Pyörä saapui hyvässä pakkauksessa, ei vaurioita. Suositeltu 100% pyörä näyttää vankalta ja laadukkaalta.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!