Kauppa

Sale!

Shengmilo MX06

Löydä täydellinen yhdistelmä tyyliä, voimaa ja monipuolisuutta Shengmilo MX06 -sähköpyörällä. Se on varustettu 1000 W:n Bafang-moottorilla, 26 × 3.0 tuuman paksuilla renkailla ja edistyneillä ominaisuuksilla, kuten King-Meter Smart Display -näytöllä ja hydraulisilla levyjarruilla, mikä tarjoaa innostavan ja saumattoman ajokokemuksen.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.299 

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo MX06

Shengmilo MX06 on tarkasti suunniteltu ja valmistettu erinomaisesti, ja se on tyylin, tehon ja monipuolisuuden ruumiillistuma. Koe vaivattoman ajon jännitys, kun 500 watin Bafang-moottori vie sinut eteenpäin vaikuttavalla 80 Nm:n vääntömomentilla. Valloita mikä tahansa maasto luottavaisesti 26 × 3.0 tuuman paksujen renkaiden ansiosta, jotka tarjoavat poikkeuksellisen pidon ja vakauden. Edistyneillä ominaisuuksilla, kuten King-Meter Smart Displaylla ja hydraulisilla levyjarruilla, MX06 tarjoaa saumattoman sekoituksen tekniikkaa, mukavuutta ja turvallisuutta.

Shengmilo MX06 Bafang moottoriKorkean suorituskyvyn moottori

Päästä maastokykysi valloilleen Shengmilo MX06 -sähköpyörällä, jonka voimanlähteenä on mahtava 1000 watin huipputeho Bafang-moottori. Sen vankka 1000 W moottori ja vaikuttava 80 Nm vääntömomentti valloittavat vaivattomasti haastavat maastot ja nostavat sinut uusiin korkeuksiin. Kolmella älykkäällä poljinanturilla varustettu MX06 takaa optimaalisen tuen, joka on räätälöity ajotyyliisi. Jatkuvalla 500 W teholla ja huomattavalla 35 asteen kiipeämiskyvyllä tämä sähköpyörä takaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja luotettavuuden. Se on myös vedenpitävä IPX5-luokkaan asti, ja sitä tukee Bafangin maailmankuulu laatu- ja huoltopalvelu.

Samsung 48V 17.5Ah suurikapasiteettinen akku

Tutustu Shengmilo MX06 -sähköpyörään, jossa on tehokas 840 Wh 48 V 17.5 Ah Samsungin litiumakku, joka lisää autonomiaa. Irrotettavan rakenteen ansiosta se integroituu saumattomasti koteloon ja tarjoaa huippuluokan suojaa pölyltä, vedeltä ja varkauksilta. Nauti jopa 50 km:stä täyssähkötilassa tai 90 km:stä polkimen avulla. Hyödy useista lataussuojauksista, yli 1000 latausjaksosta ja 180 päivän akun takuusta, mikä takaa luotettavan ja tehokkaan ajokokemuksen.

Shengmilo MX06 vahva ajovalo

Hienot ajovalot

MX06 Electric Bicycle -pyörässä on upeat ajovalot, jotka parantavat näkyvyyttä ja estetiikkaa. Nämä kirkkaat ajovalot paitsi parantavat pyöräsi näkyvyyttä heikossa valaistuksessa, myös lisäävät sen muotoiluun tyylikkään ilmeen. Lisäksi ajovalokokoonpanossa oleva integroitu äänitorvi tarjoaa mukavuutta ja muodikkaan ilmeen.

3-toimintatilat

Shengmilo MX06 Electric Bicycle tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot ajollesi sopivaksi. Poljinavustustilassa saat kohtuullista tehoa polkiessasi ja ajaessasi 50–80 kilometriä. Täyssähkötila käyttää moottoria 40 kilometrin akun kantamalla. Nauti perinteisestä pyöräilykokemuksesta manuaalitilassa. Valitse tilasi ja koe MX06-sähköpyörän mukavuus, tehokkuus ja joustavuus.

Shengmilo MX06 EtujousitushaarukkaKaksoisöljyjousi iskunvaimentimet

Shengmilo MX06 -sähköpyörässä on edessä iskunvaimennusjärjestelmä, jossa on kaksinkertaiset öljyjousi-iskunvaimentimet. Nämä vaimentimet tarjoavat vahvemman ja mukavamman ajokokemuksen erityisesti kuoppaisessa maastossa. Shimano TX55 7-nopeuksinen takavetojärjestelmä tekee vaihteiden vaihtamisesta saumatonta ja nautinnollista. Etuhaarukka voidaan lukita tehokkuuden parantamiseksi tasaisemmilla pinnoilla. Nauti tasaisemmasta ja nautinnollisemmasta ajosta MX06 Electric Bicyclen etuiskunvaimennuksen ansiosta.

80% piilotettuja kaapeleita

Shengmilo MX80 Electric Bicycle -sähköpyörä, joka on saavuttanut vaikuttavan 06-prosenttisesti piilotetun reitityssuunnittelun, osoittaa huolellista huomiota yksityiskohtiin ja poikkeuksellista estetiikkaa. Tämä innovatiivinen ominaisuus ei vain vähennä tuulenvastusta, vaan myös parantaa sähköpyörän ulkonäköä, mikä johtaa sulavaan, ytimekkääseen ja eleganttiin muotoiluun. Integroimalla komponentit ja kaapelit saumattomasti runkoon, MX06 saa puhtaan ja virtaviivaisen ulkonäön, mikä lisää sen ammattimaista ja hienostunutta vetovoimaa.

Shengmilo MX06 Shimao vaihdeShimanon 7-vaihteinen vaihtajajärjestelmä

Tämä edistyksellinen järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman vaihteita, jotka vastaavat nopeusvaatimuksiasi erilaisissa maastoissa ja ajotilanteissa. Olitpa sitten ylämäkeen, risteilyt alamäkeen, kiihdyttäessäsi nopeasti, hidastamassa tasaisesti tai ylläpitämässä tasaista nopeutta, Shimanon 7-nopeuksinen vaihtajajärjestelmä varmistaa vaivattoman vaihteiden vaihtamisen ja tarkat nopeuden säädöt.

Alumiiniseoskehys

Shengmilo MX06 -sähköpyörässä on kevyt ja kestävä alumiiniseosrunko, joka tarjoaa erinomaisen vakauden ja monipuolisuuden erilaisiin ajo-olosuhteisiin. Navigoitpa kaupungin kaduilla tai ajat haastavia maastopolkuja, tämä ammattimaisesti muotoiltu runko takaa sujuvan ja mukavan ajon.

Shengmilo MX06 King mittarinäyttö

King-Meter älykäs näyttö

Paranna pyöräilykokemustasi ammattitason King-Meter Smart Display -näytöllä. Nauti kristallinkirkkaasta näkyvyydestä tärkeistä mittareista, kuten akun varaustasosta, reaaliaikaisesta nopeudesta, valitusta vaihteesta ja tarkasta ajokilometrien seurannasta. Älykkään LCD-näytön avulla voit valvoa vaivattomasti ajoasi. Vedenpitävä rakenne takaa luotettavan suorituskyvyn myös sateisissa tai märissä olosuhteissa.

Tyylikäs alumiininen ohjaustanko

Nauti MX06 Electric Bicyclen saumattomasta hallinnasta, sillä sen tyylikäs alumiininen ohjaustanko tarjoaa turvallisen otteen. Vasemmalla painikkeella pääset vaivattomasti toimiin yhdistämällä + ja – merkkejä näytöllä. Lisäksi pelkkä +-painikkeen painallus kolmen sekunnin ajan valaisee tehokkaat ajovalot, mikä takaa optimaalisen näkyvyyden yöajeluissa. Turvallisuuden lisäämiseksi oikeanpuoleisessa kahvassa on kätevä painike elektroniselle äänitorvelle. Koe täydellinen tyylin ja tarkkuuden yhdistelmä MX06 Electric Bicyclen alumiinisten ohjaustankojen kanssa, mikä nostaa ajomatkasi uusille tasoille.

Shengmilo MX06 26x4.0 fat renkaat

26 × 3.0 tuuman rasvarenkaat

Tehokkailla 26 × 3.0 tuuman rasvarenkailla varustettu Shengmilo MX06 Electric Bicycle on suunniteltu maastoseikkailuihin. Lisäksi nämä monipuoliset renkaat tarjoavat poikkeuksellisen pidon teillä, lumella, hiekalla ja jopa haastavissa viidakkomaastossa. Koe vertaansa vailla oleva pito ja hallinta liukuessasi vaivattomasti eri pinnoilla MX06 Electric Bicyclen korkean suorituskyvyn rasvarenkaiden avulla.

Shengmilo MX06 CNC kampiCNC alumiinikampi

Shengmilo MX06 on valmistettu tarkasti korkealaatuisella CNC-tekniikalla. Nämä alumiinilevyt tarjoavat poikkeuksellisen kestävyyden ja kevyemmän painon perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. CNC-alumiinilevyt parantavat MX06-sähköpyörän yleistä suorituskykyä. Se edistää myös tehokkaampaa ja nautinnollisempaa ajokokemusta.

Mitä Shengmilo MX06 -sarja sisältää?

  • Sähköpyörä Shengmilo MX06 x1
  • Irrotettava akku x1
  • Laturi x1
  • Englanninkielinen käsikirja x1
  • Ilmainen Universal Assembly Tool x1

Tilaa Shengmilo MX06

Lisätietoja

kehys

6061 alumiinirunko

Kehyksen koko

17 "

Väri

Hopea musta

Moottorityyppi

Bafang vaihdemoottori

Moottorin teho

48V 1000W Bafang vaihdemoottori

Akun kapasiteetti

15 Ah

Akun nettopaino

4.5 kg

Latausaika

6-8 tuntia

Max. Nopeus

45 km / h

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

King-meter NOKEE-U vedenpitävä mittari

Renkaat

26″ x 3″ luistamattomat rasvarenkaat

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Kaksinkertainen olkapäähaarukka iskunvaimennin

Jousituksen tyyppi

Hydraulinen jousitus

Satula

Nahkainen Comfort-satula

Max. Ladataan

180 kg

jarrut

Kaksoishydrauliset levyjarrut

Shifter

Shimano, TX55/7-vaihteinen takavedin, 7 vaihdetta

Nettopaino

32 kg

bruttopaino

37 kg

pakkauskoko

163 x 28 x 79 cm

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Shengmilo MX06"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!