Kauppa

Sale!

Shengmilo MX04

Shengmilo MX04 sähköinen maastopyörä on tehokas vaihtoehto vaativille ajajille. 1000 W:n moottorilla ja 48 V:n 15 Ah:n litiumioniakulla tämä sähköpyörä voi saavuttaa jopa 45 km/h nopeuden ja kulkea jopa 80 km yhdellä latauksella. Shimanon 21-vaihteisella vaihteistolla, edistyneellä jousituksella ja paksuilla renkailla varustettu Shengmilo MX04 on monipuolinen vaihtoehto maastoajoon ja päivittäiseen työmatkaan.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.490 

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo MX04

Shengmilo MX04 sähköinen maastopyörä on tehokas vaihtoehto vaativille ajajille. 1000 W:n moottorilla ja 48 V:n 15 Ah:n litiumioniakulla tämä sähköpyörä voi saavuttaa jopa 45 km/h nopeuden ja kulkea jopa 80 km yhdellä latauksella. Shimanon 21-vaihteisella vaihteistolla, edistyneellä jousituksella ja paksuilla renkailla varustettu Shengmilo MX04 on monipuolinen vaihtoehto maastoajoon ja päivittäiseen työmatkaan. Nauti erinomaisesta vakaudesta ja suorituskyvystä missä tahansa maastossa tällä huipputehokkaalla sähköisellä maastopyörällä.

Tehokas 48V 500W Bafang takamoottori

Shengmilo MX04 Tehokas 48V 500W Bafang takamoottoriShengmilo MX04 E-pyörässä on 48V 500W Bafang-moottori, joka tarjoaa poikkeuksellisen tehon ja nopeuden. Tämän moottorin kaltevuus on 35° ja vesitiivis IPX5, joten tämä moottori on ihanteellinen kaikkiin maasto- ja sääolosuhteisiin. Moottorin suurin vääntömomentti 80 NM ja huippunopeus 40 km/h tarjoavat jännittävän ja tehokkaan ajon seikkailunhaluisille ajajille. Valitse Shengmilo MX04 E-pyörä saadaksesi tehokkaan suorituskyvyn jokaisella ajomatkalla.

Poikkeuksellinen BAFANG-moottorien myynnin jälkeinen tuki

Shengmilossa uskomme tarjoavamme asiakkaillemme poikkeuksellista myynnin jälkeistä tukea yhteistyömme BAFANG Motorin kanssa. Epätodennäköisessä moottorivian sattuessa voit luottaa BAFANG Motorin kattavaan korjauspalveluun. Kolmella fyysisellä korjaamolla Euroopassa on sertifioidut teknikot, jotka vierailevat kotonasi 24 tunnin sisällä tarjotakseen ilmaisia ​​korjauspalveluita. Voit tavoittaa heidät helposti puhelinnumerosta +86 512 87171276 tai sähköpostitse osoitteesta sales@bafang-e.com.

Pitkäkestoinen 48V 15AH LG litiumparisto

Shengmilo MX04 Pitkäkestoinen 48V 15AH LG litiumakkuAja pidemmälle ja tutustu uusiin alueisiin Shengmilon MX04-e-pyörällä, joka on varustettu huippuluokan 720 Wh akulla, joka saa virtansa tehokkaista 18650 akkukennoista. Koe äärimmäinen käyttömukavuus yhdellä latauksella: jopa 30–40 km kaasutilassa ja yli 50–60 km poljinavustustilassa. Tämä kestävä akku kestää yli 1000 latausjaksoa ja säilyttää kapasiteetin vähintään 90 % 8 kuukauden ja 80 % 18 kuukauden jälkeen. Älykäs BMS tarjoaa moninkertaisen suojan, ja sen lataaminen täyteen kestää vain 5-7 tuntia.

Irrotettava akku vaivatonta lataamista varten

Helposti irrotettavan akun rakenteen ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia virran loppumisesta. Akku voidaan ladata liikkeellä ollessasi, olitpa sitten kotona, hotellissa tai koulussa, mikä tarjoaa äärimmäistä mukavuutta matkallesi.

26×3″ rasvarenkaat vertaansa vailla olevaan pitoon ja hauskoja ajoja varten

26x3 rasvarenkaat vertaansa vailla olevaan pitoon ja hauskoja ajoja varten Shengmilo MX04Shengmilo MX04:ssä on 26×3.0 tuuman vuoristorasvarenkaat, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja pidon vaikeimmassakin maastossa. Oletpa sitten risteilyt lumisilla vuoristoteillä tai rantaa pitkin, nämä renkaat tarjoavat vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa erinomaista suorituskykyä, vaan ne jättävät myös pysyvän vaikutuksen.

Vaivaton vaihtaminen Shimanon 7-vaihteisella vaihtajajärjestelmällä

Shengmilo MX04 on varustettu Shimanon 7-nopeuksisella vaihteistojärjestelmällä, joka tarjoaa poikkeuksellisen vaihteiston turvallisen ja vakaan ajon. Kiipeätpä jyrkkiä mäkiä tai risteilyt suurilla nopeuksilla, järjestelmän avulla voit vaihtaa isompien ja pienempien vaihteiden välillä helposti. Yhdistettynä poljinavustusjärjestelmään voit säätää nopeuttasi saumattomasti minkä tahansa maaston tai matkan mukaan.

Tehokkaat kaksoishydrauliset levyjarrut

Tehokkaat Shengmilo MX04 kaksoishydrauliset levyjarrutKoe nopea, vakaa ja luotettava jarrutusteho kaksoishydraulisilla levyjarruillamme, jotka ovat täydellinen kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat maksimaalista hallintaa ja tarkkuutta. Sekä etu- että takapyörissä on jarrut, joten voit olla varma, että sinulla on turvallinen ja nautinnollinen ajokokemus. Jarrujärjestelmämme katkaisee myös moottorin tehon, kun painat jarruvipua, mikä estää mahdolliset onnettomuudet ja pidentää jarrupalojen käyttöikää tarjoten sinulle pitkäkestoista ja luotettavaa suorituskykyä.

Erittäin luja alumiinirakenne

Shengmilo MX04:ssä on päivitetty 6061 alumiinirunko, joka takaa kestävyyden ja maksimaalisen suorituskyvyn. Lisäksi rungossa on takalokasuoja, joka tarjoaa kaksinkertaisen suojan ajon aikana.

Lukittava etuhaarukan iskunvaimennin

Shengmilo MX04 Lukittava etuhaarukan iskunvaimenninLukittava etuhaarukan iskunvaimennin täydentää täydellisesti Shengmilo MX04 -sähköpyörää ja on osoitus omistautumisestamme erinomaisuuteen. Valmistettu kevyistä materiaaleista ja vahvemmista iskunvaimentimista, tämä jousitusjärjestelmä tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja luotettavuuden. Lisäksi palautus- ja lukitusominaisuuksiensa ansiosta se pystyy käsittelemään kaikentyyppistä maastoa off-road-seikkailuista päivittäisiin työmatkoihin. Voit helposti säätää jousitusta ajotyyliisi sopivaksi, mikä tarjoaa maksimaalisen tarkkuuden ja hallinnan.

Ergonominen ja tyylikäs Retro-satula

Satulassamme on vintage-estettinen ja ergonominen muotoilu, joka tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja stressin lievityksen pitkien matkojen aikana. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, pehmeä polkupyörän istuin varmistaa tasaisen ja mukavan ajon joka kerta. Sano hyvästit epämukavuudelle ja kipeydelle ja tervehdys terveelle ja onnelliselle pyöräilymatkalle. Ammattitason satulassamme voit nauttia tyylikkäästä, stressittömästä kyydistä, joka vastaa yksilöllisiin tarpeisiisi.

Valaise polkusi hallitsevalla moottoripyörän ajovalolla

Shengmilo MX04 Valaise polkusi hallitsevalla moottoripyörän ajovalollaAja tyylikkäästi ja turvallisesti Shengmilo MX04:n Big Motorcycle Headlightilla! Tämä kirkas ajovalo parantaa näkyvyyttä ja lisää pyörääsi muodikkaasti. Integroitu äänitorvi lisää yksinkertaisuutta, joten tämä monipuolinen pyörä on täydellinen yöajoon.

Vahvat metalliset lokasuojat

Aja missä tahansa säässä luottavaisin mielin Shengmilo MX04 -sähköpyörän metallisten lokasuojien avulla. Toisin kuin halvat muovivaihtoehdot, metalliset lokasuojamme ovat kestäviä ja luotettavia, ja ne tarjoavat maksimaalisen suojan sekä etu- että takapyörille. Takapyörässä on kaksinkertainen mutasuojaus, mukaan lukien muotoiltu mutalohkomoduuli ja lisälokasuojat, jotka estävät tehokkaasti mudan ja sateen roiskumisen kuljettajan keholle. Pysy puhtaana ja kuivana ajon aikana sääolosuhteista riippumatta.

Huippuluokan King-Meter Smart Screen

Shengmilo MX04 huippuluokan King Meter älynäyttöKoe äärimmäinen ajotuntuma Shengmilo MX04:n King-Meter-älynäytöllä, joka on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä hallintaa ja tarkkuutta sähköpyörällesi. King-Meterin NOKEE-U-sarjan instrumenteilla varustettu älykäs näyttö näyttää tärkeitä tietoja, kuten kokonaiskilometrimäärän, akun varaustason ja nopeuden, sekä 1-5 nopeuden näytön. Lisäksi kolmella painikkeella, joilla voit ohjata sähkö- ja tehoaputilaa, voit säätää ajoasi helposti mieleiseksesi.

Mukava nahkainen oteholkki ja ohjauspainike

Shengmilo MX04 sähköpyörässä on tyylikäs ja käytännöllinen nahkainen kahvaholkki, joka tarjoaa mukavan ja kivuttoman ajokokemuksen. Huolellisesti suunnitellulla ompelukuviolla tämä hiha tarjoaa maksimaalisen pidon ja kestävyyden, mikä sopii täydellisesti pitkille matkoille. Lisäksi ohjaustangossa on kolme painiketta, jotka helpottavat sähkö- ja tehoaputilan hallintaa sekä kyky kytkeä virta päälle ja pois. Tämän kätevän ja käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta voit nauttia vaivattomasta käsittelystä ja nautinnollisesta ajokokemuksesta.

Rohkea ja tukeva takateline

Shengmilo MX04 rohkea ja tukeva takatelineLihavoitu takatelineemme on valmistettu korkealaatuisesta, paksunnetusta metallimateriaalista, joka on erityisesti suunniteltu sopimaan Shengmilo MX04 -runkoon. Se on täydellinen lisä pyörääsi, jonka avulla voit helposti kuljettaa ihmisiä tai tavaroita ja jopa toimittaa ruokaa. Takatelineemme on rakennettu kestämään raskaimmat kuormat, mikä takaa vakauden ja turvallisuuden tiellä. Tukevan ja monipuolisen takatelineemme avulla voit matkustaa luottavaisin mielin tietäen, että rahtisi on turvallinen ja vakaa.

Kätevä peukalokaasu

Peukalokaasu on Shengmilo MX04:n paras turvaominaisuus, joka on suunniteltu estämään vahingossa tapahtuva aktivointi ja suojaamaan sinua mahdollisilta loukkaantumisilta. Ergonomisen muotoilun ja helppokäyttöisen peukalosäätimen ansiosta voit hallita pyöräsi tehoa ja nopeutta maksimaalisesti, mikä takaa turvallisen ja nautinnollisen ajokokemuksen. Joten, olitpa matkoilla töihin tai lähdössä jännittävään maastoseikkailuun, peukalokaasusäätimemme tarjoaa tarkkuutta ja turvallisuutta, jota tarvitset luottavaiseen ajamiseen

Mitä Shengmilo MX04 -sarja sisältää?

  • Sähköpyörä Shengmilo MX04 x1
  • Irrotettava akku x1
  • Laturi x1
  • Englanninkielinen käsikirja x1
  • Ilmainen Universal Assembly Tool x1

Tilaa Shengmilo MX04

Lisätietoja

kehys

6061 alumiinirunko

Kehyksen koko

17 "

Väri

Hopea

Moottorityyppi

Bafang Harjaton moottori

Moottorin teho

48V 500W Bafang moottori

Akun kapasiteetti

LG 15 Ah

Akun nettopaino

4.5 kg

Latausaika

6-8 tuntia

Max. Nopeus

25 km / h

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

King Meter vedenpitävä älynäyttö

Renkaat

26 "x 3"

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Seos, lukittava ja säädettävä

Jousituksen tyyppi

Hydraulinen jousitus

Satula

SR-satula, metalliseos, 85-105 cm säädettävä korkeus

Max. Ladataan

180 kg

jarrut

Hydrauliset TEKTRO E500 levyjarrut

Shifter

Shimano, TX55/7-vaihteinen takavedin, 7 vaihdetta

Nettopaino

30 kg

bruttopaino

35 kg

pakkauskoko

146 x 28 x 77 cm

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Shengmilo MX04"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!