Kauppa

Sale!

Shengmilo MX03

194 arvostelua Anna

Ammattimainen rasvaa maastopyörä, Shengmilo MX03 toimii myös erinomaisena Snow Electric Bike ja Beach Electric Bike. Shengmilo MX1000 on varustettu tehokkaalla 7 W: n moottorilla, 48 -vaihteisella Shimano -vaihdejärjestelmällä, suurella 17V03Ah -akulla ja säädettävällä ja lukittavalla alumiinisella jousitushaarukalla. Se välittää voimaa kiipeilyyn tai tiellä ajamiseen riippumatta siitä, onko kyseessä maastomäkiä, viidakkoreittejä tai kaupunkiteitä, lunta ja rantoja, se pystyy käsittelemään helposti.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.399 

Loppunut

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo MX03

Ammattimainen rasvaa maastopyörä, Shengmilo MX03 toimii myös erinomaisena Snow Electric Bike ja Beach Electric Bike. Shengmilo MX1000 on varustettu tehokkaalla 7 W: n moottorilla, 48 -vaihteisella Shimano -vaihdejärjestelmällä, suurella 17V03Ah -akulla ja säädettävällä ja lukittavalla alumiinisella jousitushaarukalla. Se välittää voimaa kiipeilyyn tai tiellä ajamiseen riippumatta siitä, onko kyseessä maastomäkiä, viidakkoreittejä tai kaupunkiteitä, lunta ja rantoja, se pystyy käsittelemään helposti.

Alumiiniseoskehys

Shengmilo MX03 Ebike -alumiiniseoskehysShengmilo MX03 käyttää alumiiniseoskehystä, joka ei ole vain kevyt, vaan myös erittäin tukeva ja suunniteltu kestämään. Tarkastamalla pyörän sisätiloja, Shengmilo MX03 saavuttaa 80% piilotetun reitityksen koko pyörästä. Tämä vähentää huomattavasti tuulenkestävyyttä ja tekee myös pyörän ulkonäöstä ytimekkäämmän ja tyylikkäämmän.

Säädettävä nostoputki

300 × 30.4 mm: n säädettävällä alumiiniseosputkella varustettu Shengmilo MX03 sopii eri korkeuksille ja muodoille.

Alumiiniseos ohjaustanko

Älykkään vaihteen, toimivan näytön ja ohjaustangossa olevan käyttäjäystävällisen painikkeen kanssa asennettu Shengmilo MX03 on erittäin helppokäyttöinen ja hallittava. Mittaripainike on käden ulottuvilla, sinun tarvitsee vain painaa yhtä painiketta sähköpyörän hallitsemiseksi ja pelon säätämiseksi. Kaikki pyörätiedot näytetään edessäsi yhdellä silmäyksellä.

1000 watin harjaton moottori

Shengmilo MX03 Ebike 1000W tehokas moottoriMoottori käyttää kestomagneettistaattoria mekaanisen tiedonsiirron ja harjojen sijasta kitkan häviön vähentämiseksi ja nopeuden lisäämiseksi. Varustettu taajuusnopeuden säätöjärjestelmällä ja mukautuvalla virtalähteen taajuudella, se voi ylläpitää hevosvoimaa kevyessä kuormituksessa tai suurnopeuksisessa käytössä.

1000 watin harjaton vaihdemoottori tarjoaa 95 NM: n vääntömomentin ilman muodonmuutoksia.

Shimano 7-vaihteinen vaihteisto

Shengmilo MX03: n taka-akseli on varustettu 7-portaisella nopeudenvaihdolla, ja se voi vaihtaa vapaasti ja tasaisesti ajon aikana.

Pitkäikäinen suuren kapasiteetin akku

Shengmilo MX03 Ebike -akun suojaKäyttämällä 100% autoteollisuuden virtakennoa, Shengmilo MX03: n akku on vahvempi, luotettavampi, turvallisempi latausta ja purkausta varten ja tarjoaa pidemmän akun käyttöiän.

48V / 17AH irrotettavalla litiumakulla on kaksi lataustapaa, voit ladata akun polkupyörällä tai ottaa akun lataamaan kotona tai toimistossa.

Täydellä latauksella voit pyöräillä noin 40–60 kilometriä. Jos olet tilassa, noin 80-90 kilometriä.

Kaksinkertainen iskunvaimennus

Shengmilo MX03 Ebike etujousitus Shengmilo MX03 Ebike takajousitusEtujousi iskunvaimennus käyttää kevyttä materiaalia, mutta tarjoaa vahvemman iskunvaimentimen. Palautumisen ja lukituksen avulla se sopii kaikenlaisiin teihin.

Vaikka iskunvaimennus kevään jälkeen voi suodattaa kuoppaiset tienpinnat, anna sinun ajaa mukavammin.

26 × 4.0 ammattimainen maastopyörärengas

Shengmilo MX03: ssa on 26 × 4.0 tuuman leveät maastopyörät, jotka tarjoavat paremman ajon- ja iskunkestävyyden. Se voi vähentää kolhuja ja tehdä siitä yhtä mukavan kuin auto.

Tiedustelunvalvontalaite

Shengmilo MX03 Ebike -monitoiminen LCD -näyttö

Etuosan anturityyppisellä vedenpitävällä teräväpiirto-LCD-näytöllä voit tarkistaa kaikki pyörän tiedot yhdellä silmäyksellä, mukaan lukien tarkka virranäyttö, nopeus, ajokilometrimäärä, akun kapasiteetti ja vaihde.

Kaksinkertainen hydraulinen levyjarru

Shengmilo MX03 ottaa käyttöön etu- ja taka -kaksoishydraulisen jarrujärjestelmän, joka voi siirtää lämpöä ja tarjota vahvan jarrutuskyvyn sekä vakaan vakauden turvallisuutesi varmistamiseksi.

Mitä MX03 -sarja sisältää?

 • 1x sähköpyörä Shengmilo MX03
 • 1x irrotettava akku
 • 1x-laturi
 • 1x englanninkielinen käyttöopas
 • 1x ilmainen yleiskokoonpanotyökalu

Tilaa Shengmilo MX03

Lisätietoja

kehys

Metalliseos

Kehyksen koko

17 "

Väri

Musta

Moottorityyppi

Harjaton moottori

Moottorin teho

48V 1000W

Akun kapasiteetti

48V17Ah

Akun nettopaino

3 kg

Latausaika

5-6 tuntia

Max. Nopeus

40 km / h

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

LCD-näyttö

Renkaat

26 "x 4.0

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Seos, lukittava

Jousituksen tyyppi

Puskurin jousi

Satula

Seos, säädettävä korkeus

Max. Ladataan

180 kg

jarrut

Etu- ja takahydrauliset levyjarrut

Shifter

Shimano 7-vaihteinen vaihteisto

Nettopaino

26 kg

bruttopaino

31 kg

Pyörän koko

105x186x74 cm

194 arvioita Shengmilo MX03

 1. Pierre ALBEROLA -

  Bonjour on mahdollinen monx un porte bagage sur le MX03. Je le trouve plus joli et mieux équipé que le MX02.
  Kiitos vastauksesta
  Cordialement

  • shengmilo -

   Hei,
   ei tavallinen Shengmilo -kantolaite.
   Tätä varten sinun on löydettävä kantolaite, joka on liitetty vain istuimeen ilman pohjatukea.
   Mutta meillä ei ole niitä tarjouksessamme.
   Ystävällisin terveisin, Shengmilo

 2. Pierre ALBEROLA -

  Bonjour, onko tämä mahdollista MX03: n montereiden ja porttien matkatavarat?
  Je vais vous commander un vélo mais j'hésite entre le 02 et le 03. C'est essentiellement pour aller travailler (En Ville).
  Kiitos vastauksesta
  Ystävällisin terveisin

  • shengmilo -

   Hyvä Pierre,
   kiitos kysymyksestäsi.
   MX02S: n mukana toimitetaan takateline, mutta tavallista Shengmilo -telinettä ei ole mahdollista asentaa MX03: een.
   Muita kantolaitteita, jotka on kiinnitetty vain istuimeen ilman pohjatukea, mutta meillä ei ole niitä tarjouksessamme.
   Ystävällisin terveisin,
   shengmilo

 3. Andriy -

  Ostin juuri MX02S: n, mutta pidän tästä enemmän!
  Ehkä vaihdan, ehkä ostan toisen. Andriy

  • shengmilo -

   Rakas Andriy,

   kiitos mielenkiinnostasi Shengmiloa kohtaan.
   Kerro meille päätöksestäsi! Molemmat sähköpyörät ovat erittäin hyvä valinta.

   Nauti ratsastamisesta!
   shengmilo

 4. Antonio Levine -

  Pidän siitä todella töissä ja pyöräilyssä, se on nopea ja sitä on helppo hallita ja sillä on eri nopeusasetukset. Jarrut ovat hienoja. ja isot renkaat tekevät ajamisesta erittäin mukavaa.

 5. Patty Balser -

  Tuote todella kaunis. Menen vuorille vaellukselleni ja minusta se on todella hyvä. Nopea ja tehokas

 6. Lakisha Mullenix -

  Onneksi minulla on yleensä kokemusta polkupyöristä ja koneista. Joka tapauksessa useimmat polkupyörät on koottu. Pidän ulkonäön ja värin trendistä.

 7. Sarina Santos -

  Saapuvat ei tempi indicati, bici veramente bella, i pezzi sono originali and di kvalità, io con le gomme che ha su sono entrato persino nei campi, bellissima davvero, la consiglio inballaggio curato

 8. Benoît Cortot -

  Spedizione molto veloce… una settimana. Ottimo prodotto. Non posso ancora testare perché regalo di natale. Dopo vi farò sapere. Myyjä gento gentile è molto disponibile… lo consiglio vivamente… Grazie mille… ✌

 9. Maariya Kramer -

  Suosittelen tätä myyjää. Pyörä on 100% kuvattu. Sain sen erittäin nopeasti. toimitusaika noin 10 päivää. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja myyjän ammattitaitoon. Kiitos paljon.

 10. Durante Sciara -

  täydellinen. Pala meni rikki, mutta myyjä palautti minulle oikean summan. loistava sähköpyörä

 11. Miriam Perry -

  Einfacher Zusammenbau. Hält alles oli versprochen wurde.

 12. Ted Basye -

  "Se on kaunis pyörä, joka vastaa täysin odotuksiani. Se on nopea, mukava.
  Suosittelen sitä."

 13. Takako Ream -

  Suosittelen tätä myyjää. Pyörä on 100% kuvattu. Sain sen erittäin nopeasti. toimitusaika noin 10 päivää. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja myyjän ammattitaitoon. Kiitos paljon.

 14. Chae Jiang -

  Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja se vastaa kuvausta. Materiaali on hyvälaatuista. Toimii hyvin. Kun myyjä sai tietää, että polkupyörä oli saapunut Eurooppaan erissä, ostin sen heti, ja se saapui pian Espanjaan. Hyvä yhteydenpito myyjän kanssa. Epäilemättä toistan myyjiä ja tuotteita 17

 15. Efan Wharton -

  Olin erittäin innoissani sen saamisesta. hieman hämmentävä koota, mutta selvisi. Hauskaa ajaa ja silti harjoitella.

 16. Klemens Totleben -

  Seuraan Shengmiloa ja monia muita merkkejä. Lopulta ostin tämän pyörän. Ovat erittäin tyytyväisiä. Voima on erittäin vahva. Tämä pyörä on mieluummin AliExpressissä, se on kaunis, tukeva ja helppo asentaa. Myyjän palvelu on erittäin hyvä. Jos haluat ostaa sähköpolkupyörän, suosittelemme tätä.

 17. Franchesca Schwebach -

  Erinomainen myyjä, lähetti minulle kuvia tuotannosta pakkaukseen, olen erittäin innoissani, kaikki täydellinen kuljetus on erittäin nopeaa, tämä pyörä on erittäin hyvä ja näyttää erittäin laadukkaalta.

 18. Jannette Wilmes -

  Kaikki, jotka näkevät pyöräni, vuokraavat sen hienosti. Rakastan häntä myös. Kannattaa ostaa.

 19. Gérald Courbet -

  Olen pyöräillyt muutaman viikon, eikä minulla ole siitä mitään sanottavaa. se on mahtava. Ajan sillä töihin melkein joka päivä. mikä tekee työmatkastani hauskaa ja jännittävää.

 20. Craig Piro -

  Todella onnellinen. Pyörä heijastaa uskollisesti kuvattua. se on paljon isompi ja kauniimpi kuin kuvassa. toimitus kesti hetken, mutta asiakaspalvelu on aina ollut ystävällistä ja avuliasta. pakkaus oli täydellinen. pieniä jälkiä ympyrässä, mutta ei mitään vakavaa. Tein ensimmäiset 30 km testiä ja teho on sanoinkuvaamaton. Pidän myös todella paljon moottorin reaktiivisuudesta. Luulen, että teen joitain muutoksia eteenpäin, kuten isompi takaiskunvaimennin on leveämpi ohjaustanko. mutta aion, koska olen erittäin iso ja erittäin raskas ja mielestäni se on vieläkin mukavampaa.

 21. Germain Beaumont -

  Sain sähköpolkupyörän vahingoittumattomana ja hyvälaatuisena. Tarve koota etupyörän osa Sen tarvitsee vain säätää nopeutta eikä sitä voi käyttää tavallisena polkupyöränä. Ihanteellinen päivittäiseen työmatkalle

 22. Javier Molinoqe -

  Rakastan kaikkea tässä pyörässä. mukava ja kulkee kuin raketti.

 23. Patty Balser -

  Erittäin tasainen ajo ja erittäin helppo säätää polkimen apujärjestelmään. Olet ajanut tällä pyörällä 2 latausvaiheen läpi eikä sinulla ole todellisia valituksia. Vaihteet vaihtuvat tasaisesti. jarrut eivät vaadi säätöä. akku irrotetaan helposti. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kauppa.

 24. Coleen Dragon -

  Olen äskettäin saanut Sheng Mi Lo MX01 -pyörän ja minun on ilmaistava valtavan tyytyväisyyteni yllä olevaan ostokseen. Toimitus on ollut nopeaa ja tehokasta ilman, että se huononee ja määritetyssä ajassa. Asennus on hyvin yksinkertaista niille, joilla on vähän taitoa. Todella jännittävä asia on ollut ensimmäinen kosketuskuva; Voimakas, ketterä ja erittäin hauska. Raskaan ulkonäkö, kun näet sen ensimmäistä kertaa, muuttuu asentamalla se kevyeksi, nopeaksi ja ohjattavaksi. Minulla on ollut vain pieni ongelma takavalossa, mutta kun he ottavat yhteyttä valmistajaan, he korjaavat sen heti. Erittäin suositeltava tuote ja erittäin hyvä apu

 25. Savannah Brotherton -

  Obdržel balíček. Pakkaa ne Stejně Velký nimellä Postel, mutta se ei ole ongelma. Dodací lhůta vastaan ​​České Republic them také rychlejší než dodací lhůta v Německu. K instalaci předního blatníku budete také potřebovat 10 mm Klíč/Klíč ja šroubovák.

 26. Antonio Levine -

  Tämä on syntymäpäivälahja veljelleni. Tykkää kovasti. Malli ja väri ovat kaikki tyypit, jotka pitävät niistä. Pyörä on vahva ja vakaa. Asiakaspalvelu on erittäin hyvää ja kärsivällistä Latteggiamentoa.

 27. Kathi Okamura -

  Pyörä mukava ja todella hyvin parannettu yksityiskohdissa. Sukella minulle niin paljon hiekalla. Myös hyvä akunkesto. Minusta consigliarla on loistava tuote.

 28. Miriam Perry -

  Hei, toimitus oli nopea ja pyörän kokoaminen on helppoa. Pyörä oli hyvin pakattu eikä mitään huomautuksia pyörän kunnosta. Erittäin hyvä tuote ja se vastaa sivuston kuvausta. Kokeilin sitä 5 kilometriä. Se vastaa odotuksiani

 29. Suomalainen Junkermann -

  Es ist ein sehr gutes Einkaufserlebnis. Der Gesamtrahmen des Fahrrads on sehr stark und empfehlenswert. Kurz gesagt. es ist jenseits von Erwartungen

 30. Efan Wharton -

  Polkupyörällä ajaminen tiellä on paljon korkeampaa kuin pieni silta -auto, nauroin! Pidän tästä pyörästä erittäin paljon. Vaihteiden välillä vaihtaminen on yksinkertaista ja kätevää. Painan 70 kg ja voin ajaa vähintään 60 km puhtaalla sähköllä.

 31. Maariya Kramer -

  Mitä tulee tähän pyörään. Olin erittäin innoissani siitä hetkestä, kun tein tilauksen. Myyjä on täydellinen. Toimitusnopeus on erittäin nopea. Viisi tähteä. Suosittelen muille ostajille. Kiitos taas …

 32. Liberatore Accordino -

  Erittäin tyytyväinen pyörään. Täysin vastaa odotuksia.

 33. Wendi Raver -

  Hyvä pyörä on helppo koota

 34. Franchesca Schwebach -

  Pyörää ei voi ladata ilman avainta. Se latautuu vain, kun avain on ON -asennossa. Kaikki muu on hyvää. Pyörä on erittäin nopea ja tehokas. Ajaa erittäin hyvin

 35. Olevia Lauder -

  Tämä on ensimmäinen sähköpyöräni ja rakastan sitä ehdottomasti. Erittäin kestävä, helppo ladata autoon, ottaa käyttöön pyörällä ja risteilyllä. Erittäin suositeltavaa.

 36. Yuvraj Wolf -

  Siksi tämä on hyvä valinta. Tämä polkupyörä on erittäin kannettava. Se on toistaiseksi taitettava, pidän siitä melkein kaikilta osin. Myydyllä hinnalla se oli erittäin kustannustehokasta. Tällä hinnalla se näytti olevan hyvin tehty ja taitavasti suunniteltu.

 37. Rudolf Kirsch -

  Polkupyörä erittäin nopea ja hyvä painonkesto. Minusta se on hyvä ratsastaa säästää rahaa käyttämällä vähemmän itse

 38. Jannette Wilmes -

  Super Bike, maks. 47 km/h Accu kestää 55 km sis. Kaltevuus.

 39. Winston Hyde -

  Erittäin tyytyväinen pyörään. Täysin vastaa odotuksia.

 40. Isadora Heer -

  Myyjän palvelu on loistava. Ensin tarvitsen sinua kärsivällisyydestäsi kiitos。 pyörä saatiin nopeasti。 kun katsoin tätä kaveria, olin järkyttynyt。 se oli isompi kuin luulin。 olen 1.90 m suuri。 tuntuu siltä, ​​että mies ajaa ajaa ist pysyy juuri oikeassa 。 Tämä on uusi malli, erittäin tyylikäs ja kaunis, erinomainen suorituskyky。 erittäin hyvä ja kannattaa suositella。

 41. Gérald Courbet -

  Näyttää aika hyvältä. saa nähdä miltä tuntuu. Kiitos palvelustasi.

 42. Della Drew -

  Todella tyytyväinen! Pyörä peili uskollisesti kuvatulla tavalla, on paljon suurempi ja kaunis kuin kuvassa näyttää, lähetys on hieman tardato, mutta asiakaspalvelu on aina ollut ystävällistä ja avuliasta, pakkaus oli täydellinen, pieni merkki ympyrässä, mutta ei mitään vakavasti, tein ensimmäisen 30 km: n testin ja teho on sanoinkuvaamaton, pidän todella myös moottorin reagointikyvystä, uskon, että teen joitain muutoksia eteenpäin, koska selkäpehmuste paksumpi on käsipaino, mutta teen sen, koska olen erittäin suuri ja erittäin painava, ja mielestäni se on vieläkin mukavampaa, suositeltavaa Osta!

 43. Kathi Okamura -

  Fleece au top trop happy Mon achat

 44. Cassey Odle -

  Jarruvaijerin liittimissä on pieniä ongelmia, mutta niitä on lisätty.

 45. Cassey Odle -

  Polkupyörä saapui ajoissa, on syntymäpäivälahja. Vastaanottaja on erittäin tyytyväinen pyörään.

 46. Chae Jiang -

  Erittäin hyvä tuote. Se on raketti. Laatu ja mukava muotoilu. Erinomainen viestintä. Ystävällinen ja vakava myyjä. Suosittelen kaikille tässä kaupassa.

 47. Aasiyah Haney -

  Pyörä on täällä tänään. Pakkaus on kaunis ja asennusohjeet ovat yksinkertaisia ​​ja selkeitä. Aluksi kokoonpano kestää noin 30 minuuttia. Sitten ajoin 7 kilometriä. ja pyörän selässä oleva nahkatuoli oli erittäin mukava. Tähän pyörään käytettyihin rahoihin. toistaiseksi voin sanoa, että sillä on suuri arvo. Kiinteä olo. Pyöräilen töihin joka päivä. sitten 8 mailia päivässä. ja päivitän arvosteluni jatkuvasti.

 48. Wendi Raver -

  Olen tyytyväinen koneeseen. Sillä on ihanteellinen voima ja suorituskyky purkaakseni minut pienessä Monten kylässä, jossa asun. Pieni ongelma, paketissa he unohtivat painaa polkupyörän polkimet sisään. Väliaikaisesti laitoin toisen testattavaksi. Toivon, että kun voit lähettää ne minulle välttääksesi toisen koneen ontuvan. Hei ja kiitos huomiosta.

 49. Devon Huntoon -

  Sen mukana tulee ajovalo ja torvi- ja mudasuojat ja niin edelleen. Rakastin sitä. Ei veroja. Hyvä toimitus.

 50. Iside Casaletto -

  Puhdasta sähkötilaa käytettäessä voin kiivetä helposti mäkeä ylös. Arvioin pystyväni ajamaan noin 15 kilometriä polkupyörää. Kohtalaisen polkemisen jälkeen matkustin 12 mailia ja 16 mailia, joten se on suosikkimatkani.

 51. Gérald Noir -

  Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja se vastaa kuvausta. Materiaali on hyvälaatuista. Toimii hyvin. Kun myyjä sai tietää, että polkupyörä oli saapunut Eurooppaan erissä, ostin sen heti, ja se saapui pian Espanjaan. Hyvä yhteydenpito myyjän kanssa. Epäilemättä toistan myyjiä ja tuotteita 17

 52. Ildefonso Sollami -

  Edullinen sähköpyörä. Tekee mäistä ajamisesta hauskaa. Olen jättänyt auton töihin.

 53. Liberatore Accordino -

  Pyörä todella kaunis ja vaikuttava. Minulla on se 10 päivää, eikä minulla ole ollut mitään ongelmaa. Toimitetaan 5 päivässä. Myyjä varovainen ja tavoitettavissa, toivottavasti se on myös myöhemmin, jos esität jonkin ongelman. Akun kestävyys- ja tehokkuustesti.

 54. Ildefonso Sollami -

  Saapuvat ei tempi indicati, bici veramente bella, i pezzi sono originali and di kvalità, io con le gomme che ha su sono entrato persino nei campi, bellissima davvero, la consiglio inballaggio curato

 55. Valtena Amodei -

  Pystyin tekemään muutaman kilometrin tällä pyörällä ja se on erittäin mukava ja uskomattoman tehokas. Tunnemme olomme turvalliseksi kaikentyyppisellä tiellä. En kadu ostostani ja todennäköisesti ostan pian mx01 -mallin, koska hinta -laatusuhde on erinomainen.

 56. Rosalie Robertson -

  Toivottavasti akun kesto on pitkä. Pyörä näyttää hienolta. Tämä on lempivärini ja se on hyvää vastinetta rahalle. Akku voidaan irrottaa ja ladata. Myyjä on erittäin innostunut ja vastaa nopeasti.

 57. Miriam Perry -

  Polkupyörä erittäin nopea ja hyvä painonkesto. Minusta se on hyvä ratsastaa säästää rahaa käyttämällä vähemmän itse

 58. Dieter Krist -

  Vastaanotettu, mukava ebike ja kaikki hyvä, suosittelen myyjää. Kiitos

 59. Emmanuel Gillie -

  erittäin mukava ... hyvä myyjä ... kaikki vorking ... testaa sitä tiellä 5 vaihdepoljin pysyvä 50 km/h ... se on siistiä ... kiitos erittäin hyvin ... loks parempi kuin kuvassa .. vain wau ᭀ

 60. Antonio Levine -

  Pakkaus on erittäin hyvä ja vastaanotettu pakkaus on ehjä. Polkupyörä erittäin hyvä ja erittäin hyvä laatu. Nykyisestä tilanteesta huolimatta se vastaanotettiin ennen aikataulua. Kiitos myyjälle

 61. Starr Lheureux -

  Myyjä ylhäällä, reaktiivinen suosittelemaan suljetut silmät

 62. Gianmaria de Sario -

  Hei olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, se on loistava pyörä toimii erittäin hyvin saapui nopeasti ja myyjä kuuntelee kaikkia kysymyksiä, joita hän ansaitsee enemmän kuin 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Suosittelen tätä myyjää 1000 kertaa 1 sana Kiitos kiitos tällaisella pyörällä, löydämme ratsastukset uudestaan ​​ilolla ja väsymättä

 63. Dastan Nurbolatev -

  Hei, tuote toimitettiin ja vastaanotettiin turvallisesti. Kiitos. Toivotan teille menestystä työssäsi.

 64. Adella Tarry -

  Myyjän palvelu on loistava. Ensin tarvitsen sinua kärsivällisyydestäsi kiitos。 pyörä saatiin nopeasti。 kun katsoin tätä kaveria, olin järkyttynyt。 se oli isompi kuin luulin。 olen 1.90 m suuri。 tuntuu siltä, ​​että mies ajaa ajaa ist pysyy juuri oikeassa 。 Tämä on uusi malli, erittäin tyylikäs ja kaunis, erinomainen suorituskyky。 erittäin hyvä ja kannattaa suositella。

 65. Javier Molinoqe -

  Ajon jälkeen 10 päivää ja läpäissyt tarkastuksen. tämä pyörä on erittäin hyvä. Se näyttää upealta ulkonäöltään. tehokas moottori- ja jarrutustoiminto. Veljeni Older 2 ja Older 3 arvasivat, että tämä sähköpyörä maksaa 2.000 dollaria tai enemmän. Ei ei. Voin ostaa sen halvemmalla hinnalla. se tuo mukavuutta päivittäiseen matkustamiseen. ja olen erittäin onnellinen. Rakastan ehdottomasti pyörääni.

 66. Clarita Pursell -

  Hyvä pyörä on helppo koota

 67. Benoît Cortot -

  Olin erittäin innoissani sen saamisesta. hieman hämmentävä koota, mutta selvisi. Hauskaa ajaa ja silti harjoitella.

 68. Jamel ben mabrouk -

  "Se on kaunis pyörä, joka vastaa täysin odotuksiani. Se on nopea, mukava.
  Suosittelen sitä."

 69. Winston Hyde -

  Pyörä on erittäin kestävä ja hyvin rakennettu. Se ei tunnu raskaalta. Shimano toimii hyvin ja se ajaa erittäin mukavasti. Se kiinnittää paljon huomiota. Voin suositella tätä polkupyörää kaikille, jotka pitävät laadukkaasta ja mukavasta pyörästä. UPS toimitti sen muutamassa päivässä ilman lisäveroja. 5*

 70. Gianmaria de Sario -

  Olen nyt tehnyt 62 kilometriä. 42 km yhdellä akun latauksella kalastusautolla pyörän takana. Painan 85 kg ja auto suunnilleen sama, eli yhteensä 170 kg. Katso kuvia. Erittäin tyytyväinen tähän E -pyörään, kiitos jälleen Sheng Milo!

 71. Cindi Mcfarlin -

  Siksi tämä on hyvä valinta. Tämä polkupyörä on erittäin kannettava. Se on toistaiseksi taitettava, pidän siitä melkein kaikilta osin. Myydyllä hinnalla se oli erittäin kustannustehokasta. Tällä hinnalla se näytti olevan hyvin tehty ja taitavasti suunniteltu.

 72. Patty Balser -

  Hei, myyjä on tosissaan. Erittäin hyvä pyörä, vahva moottori. Erittäin tyytyväinen. Vain kaksi negatiivista pistettä, polkimilla on taipumus halkeilla vieritettäessä ja ketjussa oli kova piste. Mutta hinta laatu se on edelleen erittäin hyvä tuote.

 73. Majuri Woodrum -

  Olen pyöräillyt muutaman viikon, eikä minulla ole siitä mitään sanottavaa. se on mahtava. Ajan sillä töihin melkein joka päivä. mikä tekee työmatkastani hauskaa ja jännittävää.

 74. Jaqueline Phipps -

  Tämä on ensimmäinen sähköpyöräni ja rakastan sitä ehdottomasti. Erittäin kestävä, helppo ladata autoon, ottaa käyttöön pyörällä ja risteilyllä. Erittäin suositeltavaa.

 75. Lisabeth Brennen -

  Vaihteet ja jarrut ovat hienoja. Tässä pyörässä on erinomainen moottorijärjestelmä. Korvannut auton suoraan. Olen ajanut tällä pyörällä 60 mailia kahdessa viikossa, rakastan urheilua ja dimagriscoa. Tämä on tärkein syy sähköpolkupyörien hankintaan.

 76. Marchelle Dowden -

  Edullinen sähköpyörä. Tekee mäistä ajamisesta hauskaa. Olen jättänyt auton töihin.

 77. Thibault Silvestre -

  Seuraan Shengmiloa ja monia muita merkkejä. Lopulta ostin tämän pyörän. Ovat erittäin tyytyväisiä. Voima on erittäin vahva. Tämä pyörä on mieluummin AliExpressissä, se on kaunis, tukeva ja helppo asentaa. Myyjän palvelu on erittäin hyvä. Jos haluat ostaa sähköpolkupyörän, suosittelemme tätä.

 78. Sigmund Bruckmann -

  Olen äskettäin saanut Sheng Mi Lo MX01 -pyörän ja minun on ilmaistava valtavan tyytyväisyyteni yllä olevaan ostokseen. Toimitus on ollut nopeaa ja tehokasta ilman, että se huononee ja määritetyssä ajassa. Asennus on hyvin yksinkertaista niille, joilla on vähän taitoa. Todella jännittävä asia on ollut ensimmäinen kosketuskuva; Voimakas, ketterä ja erittäin hauska. Raskaan ulkonäkö, kun näet sen ensimmäistä kertaa, muuttuu asentamalla se kevyeksi, nopeaksi ja ohjattavaksi. Minulla on ollut vain pieni ongelma takavalossa, mutta kun he ottavat yhteyttä valmistajaan, he korjaavat sen heti. Erittäin suositeltava tuote ja erittäin hyvä apu

 79. Marchelle Dowden -

  Hieno kohde. Erittäin kohtuullinen hinta, nopea postitus loistava ebayer

 80. Derrick Sclafani -

  Upea pyörä, vahva ja paljon voimaa. 45 km/h ei ollut ongelma.

 81. Jaqueline Phipps -

  Spedizione molto veloce… una settimana. Ottimo prodotto. Non posso ancora testare perché regalo di natale. Dopo vi farò sapere. Myyjä gento gentile è molto disponibile… lo consiglio vivamente… Grazie mille… ✌

 82. Lisabeth Brennen -

  Pyöräily on hauskaa, mielestäni sinun ei pitäisi mitata yli 1,80 metriä, muuten se on liian pieni, mutta mielestäni satula on hyvä, jos et odota hyvää vastinetta rahalle, uskon onnea, pakkaus lajitellaan ja kootaan nopeasti, kaikki osat ovat mukana, ei haittaa ollenkaan. Ostan sen naisille lähitulevaisuudessa.

 83. Aliya Fernandez -

  Erittäin kaunis ebike, iso vahva rakenne. Erittäin hyvä isoille pojille. Nopea ja helppo käsitellä. Erinomainen laatu. Tuli kuukauden sisällä, vaikka olemme pandemiassa ja logistiikka on ongelmallista. Erittäin kohtelias myyjä, joka vastasi kaikkiin kysymyksiini ja antoi minulle palautetta pyörän seurannasta

 84. Wendelin Jonas -

  Erittäin kaunis ebike, iso vahva rakenne. Erittäin hyvä isoille pojille. Nopea ja helppo käsitellä. Erinomainen laatu. Tuli kuukauden sisällä, vaikka olemme pandemiassa ja logistiikka on ongelmallista. Erittäin kohtelias myyjä, joka vastasi kaikkiin kysymyksiini ja antoi minulle palautetta pyörän seurannasta

 85. Niam Mullins -

  Pyörä mukava ja todella hyvin parannettu yksityiskohdissa. Sukella minulle niin paljon hiekalla. Myös hyvä akunkesto. Minusta consigliarla on loistava tuote.

 86. Aliya Fernandez -

  Pyörä on täällä tänään. Pakkaus on kaunis ja asennusohjeet ovat yksinkertaisia ​​ja selkeitä. Aluksi kokoonpano kestää noin 30 minuuttia. Sitten ajoin 7 kilometriä. ja pyörän selässä oleva nahkatuoli oli erittäin mukava. Tähän pyörään käytettyihin rahoihin. toistaiseksi voin sanoa, että sillä on suuri arvo. Kiinteä olo. Pyöräilen töihin joka päivä. sitten 8 mailia päivässä. ja päivitän arvosteluni jatkuvasti.

 87. Kawano Tanyu -

  Ajon jälkeen 10 päivää ja läpäissyt tarkastuksen. tämä pyörä on erittäin hyvä. Se näyttää upealta ulkonäöltään. tehokas moottori- ja jarrutustoiminto. Veljeni Older 2 ja Older 3 arvasivat, että tämä sähköpyörä maksaa 2.000 dollaria tai enemmän. Ei ei. Voin ostaa sen halvemmalla hinnalla. se tuo mukavuutta päivittäiseen matkustamiseen. ja olen erittäin onnellinen. Rakastan ehdottomasti pyörääni.

 88. Sarina Santos -

  Myyjän palvelu on loistava. Ensin tarvitsen sinua kärsivällisyydestäsi kiitos。 pyörä saatiin nopeasti。 kun katsoin tätä kaveria, olin järkyttynyt。 se oli isompi kuin luulin。 olen 1.90 m suuri。 tuntuu siltä, ​​että mies ajaa ajaa ist pysyy juuri oikeassa 。 Tämä on uusi malli, erittäin tyylikäs ja kaunis, erinomainen suorituskyky。 erittäin hyvä ja kannattaa suositella。

 89. Samirah Hood -

  erinomainen palvelu. Pyörä näyttää erittäin laadukkaalta ajelulta. Luotettavuudesta on varhaista sanoa, mutta ensivaikutelma on erittäin hyvä

 90. Branda Goshorn -

  Erittäin tarkka paketti. Pyörä on erittäin vakaa ja suorituskyky on erittäin hyvä. Olen erittäin tyytyväinen. Se saapui Ranskaan noin 10 päivän kuluttua tilauksesta.

 91. Winston Hyde -

  Tässä ebikessa on paljon virtaa. Akku on loistava. Vaihteet oli viritetty hyvin. Ja se vaihtaa täydellisesti. Odottaa monia kilometrejä.

 92. Alfa Um -

  Olen tyytyväinen ostokseen, pyörä on vankka ja hyvälaatuinen, se on pakattu hyvin eikä vahingoita kuljetusta. Minun on sanottava, että asiakaspalvelu on lyömätöntä, olen vastannut kaikkiin epäilyksiin ja ratkaissut ongelman kärsivällisesti ja nopeasti. Suosittelen ostamista.

 93. Gage Edmonds -

  60 km ajon jälkeen. tallennusprosessi on vakaa. korkealaatuinen. ja OK.

 94. Rosalie Robertson -

  Pyörä on erittäin kestävä ja hyvin rakennettu. Se ei tunnu raskaalta. Shimano toimii hyvin ja se ajaa erittäin mukavasti. Se kiinnittää paljon huomiota. Voin suositella tätä polkupyörää kaikille, jotka pitävät laadukkaasta ja mukavasta pyörästä. UPS toimitti sen muutamassa päivässä ilman lisäveroja. 5*

 95. Maximilien Chopin -

  Ensinnäkin, en ole sähköpolkupyörien fani, enkä aio kokeilla hullua off-roadia tällä pyörällä. Eniten tarvitsen ajamista kaupunkiteillä, joilla on satunnaisia ​​maastoajeluja.

 96. Kawano Tanyu -

  Erinomainen myyjä, lähetti minulle kuvia tuotannosta pakkaukseen, olen erittäin innoissani, kaikki täydellinen kuljetus on erittäin nopeaa, tämä pyörä on erittäin hyvä ja näyttää erittäin laadukkaalta.

 97. Alfa Um -

  Se on kaunis pyörä. Mikä vastaa täysin odotuksiani. Hän on nopea. Mukava.

 98. Fritz Filippi -

  Velik saapui kuukaudessa, pakattiin kunnolla, ei ollut vikaa, oli käytännössä koottu, jäi vain tehdä polkimet kiertokangoille, laittaa ohjauspyörä ja ja kiitos tämän laitteen myyjälle!

 99. Suomalainen Junkermann -

  Erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. korkealaatuinen tuote. Sama kuin erittäin kallis pyörä markkinoilla. Jos etsit laadukasta pyörää. osta vain tämä, et tule katumaan. Kiitos Shengmilo -kaupasta. vastaamaan kysymyksiini ystävällisesti.

 100. Alfonso Villapol -

  Täsmälleen kuvatun mukainen, nopea toimitus, hyvin pakattu ja erinomaiset ohjeet.

 101. Graham Rankin -

  Upean näköinen… helppo koota. Moottori on voimakas tarpeisiini. Akun kesto on toistaiseksi ollut hyvä. Minun täytyy nousta melko hyville kukkuloille päästäkseni pois naapurustostani ... se on tuulta tämän pyörän kanssa.

 102. Mahi Reid -

  Näyttää aika hyvältä. saa nähdä miltä tuntuu. Kiitos palvelustasi.

 103. Chae Jiang -

  Pyöräily on hauskaa, mielestäni sinun ei pitäisi mitata yli 1,80 metriä, muuten se on liian pieni, mutta mielestäni satula on hyvä, jos et odota hyvää vastinetta rahalle, uskon onnea, pakkaus lajitellaan ja kootaan nopeasti, kaikki osat ovat mukana, ei haittaa ollenkaan. Ostan sen naisille lähitulevaisuudessa.

 104. Isadora Heer -

  Pyörän toimitus oli erittäin nopea. Viimeistely näyttää laadukkaalta. Kokoonpano oli suhteellisen helppoa. Siitä puuttuu käyttöohje polkupyörän kaikkien mahdollisten toimintojen tuntemiseksi. Nyt olen liian myöhäistä kokeilla sitä matkalla ja tavalla. USB -kaapeli, jonka se varmasti tarjoaa puhelimen lataamiseen. Nyt en löytänyt pyörän USB -liitäntää. Esitän muita kommentteja, kun olen tehnyt muutaman kymmenen kilometriä kertoakseni teille, mitä teen

 105. Lelah Pelosi -

  Vastaanotettuaan tavarat olin innoissani ja lähdin kokeilemaan sitä heti kokoonpanon valmistuttua. Olin erittäin onnellinen. Kun ostin sen, se oli saatavilla Euroopassa, joten pyörän hankkiminen kesti vain 7 päivää. Olen erittäin tyytyväinen.

 106. Ildefonso Sollami -

  Tykkään tästä polkupyörästä. Tämä on suosikki lahja, jonka ostin itse.

 107. Tuulinen Milnes -

  erinomainen ! erittäin vakava myyjä. Suosittelen epäröimättä

 108. Anacleto Adornetto -

  Aluksi ajattelin, että se oli liian pitkä lähetettäväksi Kiinasta. Olin kiinnostunut eurooppalaisesta merenkulusta, mutta kauppias tarjosi minulle erittäin hyvät olosuhteet, antoi minulle alennuksen ja antoi pienen lahjan. Olin erittäin tyytyväinen. Joten ostin pyörän ja olen erittäin innoissani saadessani tuotteen tänään ja olen erittäin kiitollinen. Mielestäni päätökseni ei ole väärä.

 109. Kemberly Roza -

  Hinta on hieman kallis, mutta pyörä näyttää hyvältä

 110. Graham Rankin -

  Erittäin hyvä tuote. Se on raketti. Laatu ja mukava muotoilu. Erinomainen viestintä. Ystävällinen ja vakava myyjä. Suosittelen kaikille tässä kaupassa.

 111. Gérald Courbet -

  Pyörän toimitus oli erittäin nopea. Viimeistely näyttää laadukkaalta. Kokoonpano oli suhteellisen helppoa. Siitä puuttuu käyttöohje polkupyörän kaikkien mahdollisten toimintojen tuntemiseksi. Nyt olen liian myöhäistä kokeilla sitä matkalla ja tavalla. USB -kaapeli, jonka se varmasti tarjoaa puhelimen lataamiseen. Nyt en löytänyt pyörän USB -liitäntää. Esitän muita kommentteja, kun olen tehnyt muutaman kymmenen kilometriä kertoakseni teille, mitä teen

 112. Coleen Dragon -

  Sain sähköpolkupyörän vahingoittumattomana ja hyvälaatuisena. Tarve koota etupyörän osa Sen tarvitsee vain säätää nopeutta eikä sitä voi käyttää tavallisena polkupyöränä. Ihanteellinen päivittäiseen työmatkalle

 113. Coleen Dragon -

  erittäin mukava ... hyvä myyjä ... kaikki vorking ... testaa sitä tiellä 5 vaihdepoljin pysyvä 50 km/h ... se on siistiä ... kiitos erittäin hyvin ... loks parempi kuin kuvassa .. vain wau ᭀ

 114. Derrick Sclafani -

  Fleece au top trop happy Mon achat

 115. Alisa Watts -

  Mitä tulee tähän pyörään. Olin erittäin innoissani siitä hetkestä, kun tein tilauksen. Myyjä on täydellinen. Toimitusnopeus on erittäin nopea. Viisi tähteä. Suosittelen muille ostajille. Kiitos taas …

 116. Ellie Julius -

  Jarruvaijerin liittimissä on pieniä ongelmia, mutta niitä on lisätty.

 117. Patty Balser -

  Obdržel balíček. Pakkaa ne Stejně Velký nimellä Postel, mutta se ei ole ongelma. Dodací lhůta vastaan ​​České Republic them také rychlejší než dodací lhůta v Německu. K instalaci předního blatníku budete také potřebovat 10 mm Klíč/Klíč ja šroubovák.

 118. Branda Goshorn -

  60 km ajon jälkeen. tallennusprosessi on vakaa. korkealaatuinen. ja OK.

 119. Jamel ben mabrouk -

  Sen on oltava verovapaa ennen kuin ostan sen. Se on erittäin hyvä, AliExpressin hinta on paljon halvempi kuin eBay。

 120. Mammie Aguiniga -

  Yritin tietoisesti tänään 10 kilometriä. Akku on erittäin kestävä ja ajonvakaus on erittäin hyvä. Nestekidenäyttö herättää huomiota ja auttaa minua hallitsemaan nopeutta tehokkaasti.

 121. Miriam Perry -

  Pidän siitä todella töissä ja pyöräilyssä. Se on nopea ja sitä on helppo hallita ja sillä on eri nopeusasetukset. Jarrut ovat hienoja. ja isot renkaat tekevät ajamisesta erittäin mukavaa.

 122. Joseph Garreau -

  Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Minulla on vaikeuksia aloittaa se. mutta minua tukee erittäin hyvin after.sales -palvelu. joka auttaa minua. Kiitos

 123. Klemens Totleben -

  Velik saapui kuukaudessa, pakattiin kunnolla, ei ollut vikaa, oli käytännössä koottu, jäi vain tehdä polkimet kiertokangoille, laittaa ohjauspyörä ja ja kiitos tämän laitteen myyjälle!

 124. Derrick Sclafani -

  Sen on oltava verovapaa ennen kuin ostan sen. Se on erittäin hyvä, AliExpressin hinta on paljon halvempi kuin eBay。

 125. Gérald Noir -

  Vastaanotettuaan tavarat olin innoissani ja lähdin kokeilemaan sitä heti kokoonpanon valmistuttua. Olin erittäin onnellinen. Kun ostin sen, se oli saatavilla Euroopassa, joten pyörän hankkiminen kesti vain 7 päivää. Olen erittäin tyytyväinen.

 126. Della Drew -

  Vastaanotettu, mukava ebike ja kaikki hyvä, suosittelen myyjää. Kiitos

 127. Marlen Akhmetov -

  Tuote on erinomainen kaikissa yksityiskohdissa. Myös erittäin nopea ja ystävällinen palvelu, kun koskaan oli ongelma. Mutta kaikki ratkaistu.

 128. Klemens Totleben -

  Pyörä todella kaunis ja vaikuttava. Minulla on se 10 päivää, eikä minulla ole ollut mitään ongelmaa. Toimitetaan 5 päivässä. Myyjä varovainen ja tavoitettavissa, toivottavasti se on myös myöhemmin, jos esität jonkin ongelman. Akun kestävyys- ja tehokkuustesti.

 129. Lorean Soni -

  Sen mukana tulee ajovalo ja torvi- ja mudasuojat ja niin edelleen. Rakastin sitä. Ei veroja. Hyvä toimitus.

 130. Wendelin Jonas -

  Kun olet lukenut muita arvosteluja tästä pyörästä. Päätin kokeilla sitä ja käyttää sitä ensimmäisenä sähköpyöränä.

 131. Iside Casaletto -

  Myyjän palvelu on loistava. Ensin tarvitsen sinua kärsivällisyydestäsi kiitos。 pyörä saatiin nopeasti。 kun katsoin tätä kaveria, olin järkyttynyt。 se oli isompi kuin luulin。 olen 1.90 m suuri。 tuntuu siltä, ​​että mies ajaa ajaa ist pysyy juuri oikeassa 。 Tämä on uusi malli, erittäin tyylikäs ja kaunis, erinomainen suorituskyky。 erittäin hyvä ja kannattaa suositella。

 132. Jaqueline Phipps -

  Hinta on hieman kallis, mutta pyörä näyttää hyvältä

 133. Debbie Tanner -

  Palveluasenne on erittäin hyvä, polkupyörän laatu on taattu, alumiiniseos on suhteellisen helppoa, ei vaurioita, asennus on nopeaa ja kätevää, Express saapuu ajoissa, malli on kunnossa ja näyttää

 134. Joseph Garreau -

  Olin erittäin innoissani sen saamisesta. hieman hämmentävä koota, mutta selvisi. Hauskaa ajaa ja silti harjoitella.

 135. Gage Edmonds -

  Hyvä laatu pyörä. kevyt. kestävä. helppo koota. kohtuullinen hinta myös. Ostaisin uudelleen.

 136. Mahi Reid -

  Ystävälläni on polkupyörä, jossa on Sheng Miluo. Tarkistin tämän maksun ja jälleenmyyjä on kertonut minulle, että se on tehtaanmyymälä. Mielestäni se on luotettava

 137. Susann Masson -

  Pyörän kanssa kaikki on kunnossa. Se on paljon parempi kuin odotin. Viestintä on aina erittäin nopeaa ja helppoa. Suosittelen suuresti ketään ostamaan tämän pyörän.

 138. Tuulinen Milnes -

  Kuten päätettiin pikatoimituksen alkuun AliExpress suosittelee ehdottomasti tätä myyjää

 139. Tandy Hoyte -

  Upean näköinen… helppo koota. Moottori on voimakas tarpeisiini. Akun kesto on toistaiseksi ollut hyvä. Minun täytyy nousta melko hyville kukkuloille päästäkseni pois naapurustostani ... se on tuulta tämän pyörän kanssa.

 140. Maariya Kramer -

  Vaihteet ja jarrut ovat hienoja. Tässä pyörässä on erinomainen moottorijärjestelmä. Korvannut auton suoraan. Olen ajanut tällä pyörällä 60 mailia kahdessa viikossa, rakastan urheilua ja dimagriscoa. Tämä on tärkein syy sähköpolkupyörien hankintaan.

 141. Fritz Filippi -

  96 km ja se on lakannut toimimasta. Myyjä ei vastaa minulle.

 142. Cindi Mcfarlin -

  Täsmälleen kuvatun mukainen, nopea toimitus, hyvin pakattu ja erinomaiset ohjeet.

 143. Savannah Brotherton -

  Hieno kohde. Erittäin kohtuullinen hinta, nopea postitus loistava ebayer

 144. Rosalie Robertson -

  Olen tyytyväinen koneeseen. Sillä on ihanteellinen voima ja suorituskyky purkaakseni minut pienessä Monten kylässä, jossa asun. Pieni ongelma, paketissa he unohtivat painaa polkupyörän polkimet sisään. Väliaikaisesti laitoin toisen testattavaksi. Toivon, että kun voit lähettää ne minulle välttääksesi toisen koneen ontuvan. Hei ja kiitos huomiosta.

 145. Renesmae Knapp -

  Sain pyörän melko nopeasti 35 päivässä myyjä vastaa erittäin nopeasti viesteihin samana päivänä, kun pystyin ajamaan sillä jo 50 km e Olen erittäin onnellinen tasaisella tiellä e oikealla j Pystyin ajamaan 45 km tunnissa ei painaa 80 kg. Mitä tehdä lämpötilaan, jos kappaleesi, suosittelen tätä pyörää epäröimättä

 146. Iside Casaletto -

  Kuten päätettiin pikatoimituksen alkuun AliExpress suosittelee ehdottomasti tätä myyjää

 147. Bonnie Montes -

  Sain pyörän melko nopeasti 35 päivässä myyjä vastaa erittäin nopeasti viesteihin samana päivänä, kun pystyin ajamaan sillä jo 50 km e Olen erittäin onnellinen tasaisella tiellä e oikealla j Pystyin ajamaan 45 km tunnissa ei painaa 80 kg. Mitä tehdä lämpötilaan, jos kappaleesi, suosittelen tätä pyörää epäröimättä

 148. Shanda Gatling -

  Tämä on syntymäpäivälahja veljelleni. Tykkää kovasti. Malli ja väri ovat kaikki tyypit, jotka pitävät niistä. Pyörä on vahva ja vakaa. Asiakaspalvelu on erittäin hyvää ja kärsivällistä Latteggiamentoa.

 149. Gage Edmonds -

  Palveluasenne on erittäin hyvä, polkupyörän laatu on taattu, alumiiniseos on suhteellisen helppoa, ei vaurioita, asennus on nopeaa ja kätevää, Express saapuu ajoissa, malli on kunnossa ja näyttää

 150. Gage Edmonds -

  Hei, toimitus oli nopea ja pyörän kokoaminen on helppoa. Pyörä oli hyvin pakattu eikä mitään huomautuksia pyörän kunnosta. Erittäin hyvä tuote ja se vastaa sivuston kuvausta. Kokeilin sitä 5 kilometriä. Se vastaa odotuksiani

 151. Niam Mullins -

  Es ist ein sehr gutes Einkaufserlebnis. Der Gesamtrahmen des Fahrrads on sehr stark und empfehlenswert. Kurz gesagt. es ist jenseits von Erwartungen

 152. Lisabeth Brennen -

  Polkupyörä saapui ajoissa, on syntymäpäivälahja. Vastaanottaja on erittäin tyytyväinen pyörään.

 153. Ted Basye -

  Erinomainen pyörä, hyvin hoidettu, valoisa näyttö ja intuitiuvo, laadukkaat materiaalit, tiivistetty tie erittäin hyvä, hyvin pehmustettu ja mukava. Ehkä jotkut matalat, olen korkea 1,90m taittaa liian jalat ajavat. Moottori on erittäin voimakas ja napakka. Erinomainen nestemäinen jarrujärjestelmä, joka ei pysty pysähtymään suuresti supistetussa tilassa, erittäin tärkeä liikenneturvallisuuden kannalta. Suosittelen ostamaan tämän Shengin lippulaivan minulle, et tule katumaan.

 154. Isadora Heer -

  Grazie la bicicletta, bella ed ja saapuminen ottimo -statossa

 155. Klemens Totleben -

  Erittäin hyvä pyörä ja erittäin hyvin pakattu ja suojattu. Hän saapui jo ladattuna, valmiina rullalle. Vain 10 minuuttia päästäksesi alkuun. Pyörä on massiivinen ja näyttää erittäin vahvalta. Erittäin tyytyväinen ostokseeni. Myyjä erittäin kommunikoiva ja reagoiva. Suosittelen sitä.

 156. Olevia Lauder -

  Erittäin tasainen ajo ja erittäin helppo säätää polkimen apujärjestelmään. Olet ajanut tällä pyörällä 2 latausvaiheen läpi eikä sinulla ole todellisia valituksia. Vaihteet vaihtuvat tasaisesti. jarrut eivät vaadi säätöä. akku irrotetaan helposti. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kauppa.

 157. Gérald Noir -

  Toivottavasti akun kesto on pitkä. Pyörä näyttää hienolta. Tämä on lempivärini ja se on hyvää vastinetta rahalle. Akku voidaan irrottaa ja ladata. Myyjä on erittäin innostunut ja vastaa nopeasti.

 158. Gérald Noir -

  Hei olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, se on loistava pyörä toimii erittäin hyvin saapui nopeasti ja myyjä kuuntelee kaikkia kysymyksiä, joita hän ansaitsee enemmän kuin 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Suosittelen tätä myyjää 1000 kertaa 1 sana Kiitos kiitos tällaisella pyörällä, löydämme ratsastukset uudestaan ​​ilolla ja väsymättä

 159. Adella Tarry -

  Hyvä laatu pyörä. kevyt. kestävä. helppo koota. kohtuullinen hinta myös. Ostaisin uudelleen.

 160. Fukumoto Shusake -

  Ensinnäkin, en ole sähköpolkupyörien fani, enkä aio kokeilla hullua off-roadia tällä pyörällä. Eniten tarvitsen ajamista kaupunkiteillä, joilla on satunnaisia ​​maastoajeluja.

 161. Efan Wharton -

  Polkupyörällä ajaminen tiellä on paljon korkeampaa kuin pieni silta -auto, nauroin! Pidän tästä pyörästä erittäin paljon. Vaihteiden välillä vaihtaminen on yksinkertaista ja kätevää. Painan 70 kg ja voin ajaa vähintään 60 km puhtaalla sähköllä.

 162. Ellie Julius -

  Pyörän kanssa kaikki on kunnossa. Se on paljon parempi kuin odotin. Viestintä on aina erittäin nopeaa ja helppoa. Suosittelen suuresti ketään ostamaan tämän pyörän.

 163. Aliya Fernandez -

  Onneksi minulla on yleensä kokemusta polkupyöristä ja koneista. Joka tapauksessa useimmat polkupyörät on koottu. Pidän ulkonäön ja värin trendistä.

 164. Aliya Fernandez -

  Pakkaus on erittäin hyvä ja vastaanotettu pakkaus on ehjä. Polkupyörä erittäin hyvä ja erittäin hyvä laatu. Nykyisestä tilanteesta huolimatta se vastaanotettiin ennen aikataulua. Kiitos myyjälle

 165. Clarita Pursell -

  Tuote todella kaunis. Menen vuorille vaellukselleni ja minusta se on todella hyvä. Nopea ja tehokas

 166. Cassey Odle -

  täydellinen. Pala meni rikki, mutta myyjä palautti minulle oikean summan. loistava sähköpyörä

 167. Lluciano Marcos -

  Toistaiseksi poikani todella grücklich uuden pyöränsä kanssa. Se on OK vuorelle ja polulle.

 168. Clarita Pursell -

  Kaikki, jotka näkevät pyöräni, vuokraavat sen hienosti. Rakastan häntä myös. Kannattaa ostaa.

 169. Tandy Hoyte -

  Velik saapui kuukaudessa, pakattiin kunnolla, ei ollut vikaa, oli käytännössä koottu, jäi vain tehdä polkimet kiertokangoille, laittaa ohjauspyörä ja ja kiitos tämän laitteen myyjälle!

 170. Gérald Noir -

  Toistaiseksi poikani todella grücklich uuden pyöränsä kanssa. Se on OK vuorelle ja polulle.

 171. Cindi Mcfarlin -

  Einfacher Zusammenbau. Hält alles oli versprochen wurde.

 172. Lelah Pelosi -

  Todella tyytyväinen! Pyörä peili uskollisesti kuvatulla tavalla, on paljon suurempi ja kaunis kuin kuvassa näyttää, lähetys on hieman tardato, mutta asiakaspalvelu on aina ollut ystävällistä ja avuliasta, pakkaus oli täydellinen, pieni merkki ympyrässä, mutta ei mitään vakavasti, tein ensimmäisen 30 km: n testin ja teho on sanoinkuvaamaton, pidän todella myös moottorin reagointikyvystä, uskon, että teen joitain muutoksia eteenpäin, koska selkäpehmuste paksumpi on käsipaino, mutta teen sen, koska olen erittäin suuri ja erittäin painava, ja mielestäni se on vieläkin mukavampaa, suositeltavaa Osta!

 173. Ira Forster -

  Ystävälläni on polkupyörä, jossa on Sheng Miluo. Tarkistin tämän maksun ja jälleenmyyjä on kertonut minulle, että se on tehtaanmyymälä. Mielestäni se on luotettava

 174. Alisa Watts -

  Myyjä ylhäällä, reaktiivinen suosittelemaan suljetut silmät

 175. Andrea Xiong -

  Pidän tästä sähköpolkupyörästä kovasti. Riittävän rahoituksen jälkeen ostan pojalleni 20 tuuman auton.

 176. Patty Balser -

  Pidän tästä sähköpolkupyörästä kovasti. Riittävän rahoituksen jälkeen ostan pojalleni 20 tuuman auton.

 177. Gayla Tincher -

  Hei, toimitus oli nopea ja pyörän kokoaminen on helppoa. Pyörä oli hyvin pakattu eikä mitään huomautuksia pyörän kunnosta. Erittäin hyvä tuote ja se vastaa sivuston kuvausta. Kokeilin sitä 5 kilometriä. Se vastaa odotuksiani

 178. Maariya Kramer -

  Todella tyytyväinen pyöräni, erittäin hyvin tehty, kesti noin tunnin koota mukana toimitetuilla työkaluilla. Otti sen ensimmäiselle kyydilleen tänään, se oli todella vaikuttavaa, se oli todella helppo ajaa ja apu on fantastista. Toimitus oli hidasta, mutta se johtui rautatieongelmista, ja myyjä piti minut ajan tasalla ja jopa tarjosi hyvitystä, jota olen iloinen, etten ottanut. Kannattaa odottaa erinomaiselta myyjältä. Kiitos paljon.

 179. Durante Sciara -

  Olen nyt tehnyt 62 kilometriä. 42 km yhdellä akun latauksella kalastusautolla pyörän takana. Painan 85 kg ja auto suunnilleen sama, eli yhteensä 170 kg. Katso kuvia. Erittäin tyytyväinen tähän E -pyörään, kiitos jälleen Sheng Milo!

 180. Kholmatzhon Daniarov -

  Tässä ebikessa on paljon virtaa. Akku on loistava. Vaihteet oli viritetty hyvin. Ja se vaihtaa täydellisesti. Odottaa monia kilometrejä.

 181. Alfonso Villapol -

  Pidän siitä todella töissä ja pyöräilyssä. Se on nopea ja sitä on helppo hallita ja sillä on eri nopeusasetukset. Jarrut ovat hienoja. ja isot renkaat tekevät ajamisesta erittäin mukavaa.

 182. Shante Dezern -

  Super moottoripyörä, kaunis, kestävä, lauta

 183. Shante Dezern -

  Pyörää ei voi ladata ilman avainta. Se latautuu vain, kun avain on ON -asennossa. Kaikki muu on hyvää. Pyörä on erittäin nopea ja tehokas. Ajaa erittäin hyvin

 184. Vladimiro De Angelo -

  Super Bike, maks. 47 km/h Accu kestää 55 km sis. Kaltevuus.

 185. Wendelin Jonas -

  Se on kaunis pyörä. Mikä vastaa täysin odotuksiani. Hän on nopea. Mukava.

 186. Jeremy pinot -

  Hei, toimitus oli nopea ja pyörän kokoaminen on helppoa. Pyörä oli hyvin pakattu eikä mitään huomautuksia pyörän kunnosta. Erittäin hyvä tuote ja se vastaa sivuston kuvausta. Kokeilin sitä 5 kilometriä. Se vastaa odotuksiani

 187. Adella Tarry -

  Erittäin hyvä pyörä, erittäin mukava palvelu

 188. Marlen Akhmetov -

  Pidän siitä todella töissä ja pyöräilyssä, se on nopea ja sitä on helppo hallita ja sillä on eri nopeusasetukset. Jarrut ovat hienoja. ja isot renkaat tekevät ajamisesta erittäin mukavaa.

 189. Starr Lheureux -

  Yritin tietoisesti tänään 10 kilometriä. Akku on erittäin kestävä ja ajonvakaus on erittäin hyvä. Nestekidenäyttö herättää huomiota ja auttaa minua hallitsemaan nopeutta tehokkaasti.

 190. Coleen Dragon -

  Kun olet lukenut muita arvosteluja tästä pyörästä. Päätin kokeilla sitä ja käyttää sitä ensimmäisenä sähköpyöränä.

 191. Susann Masson -

  Aluksi ajattelin, että se oli liian pitkä lähetettäväksi Kiinasta. Olin kiinnostunut eurooppalaisesta merenkulusta, mutta kauppias tarjosi minulle erittäin hyvät olosuhteet, antoi minulle alennuksen ja antoi pienen lahjan. Olin erittäin tyytyväinen. Joten ostin pyörän ja olen erittäin innoissani saadessani tuotteen tänään ja olen erittäin kiitollinen. Mielestäni päätökseni ei ole väärä.

 192. Debbie Tanner -

  Tykkään tästä polkupyörästä. Tämä on suosikki lahja, jonka ostin itse.

 193. Germain Beaumont -

  Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Minulla on joitain vaikeuksia aloittaa se, mutta minua seuraa erittäin hyvin myynnin jälkeinen palvelu, joka tuo minulle apua. Kiitos

 194. Germain Beaumont -

  Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Minulla on joitain vaikeuksia aloittaa se, mutta minua seuraa erittäin hyvin myynnin jälkeinen palvelu, joka tuo minulle apua. Kiitos

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!