Kauppa

Sale!

Shengmilo MX02S (Musta)

291 arvostelua Anna

Tehokkaana sähköpyörien lähteenä Shengmilo MX02S on varustettu 48V17A-litiumakulla ja 48V 1000W harjaton, suuri nopeus moottori. Akku on lisäksi Suojattu vedeltä lähteet ja vahingot ja voivat olla poistettu kehyksestä. Voit ladata sen helposti polkupyörällä tai sen ulkopuolella, täysi lataus kestää 5 - 7 tuntia. Shenmilo MX02S on valitun tilan, aputason ja kuljettajan painon mukaan 50-90 kilometriä. Se on varustettu 26×4.0 fat renkaat ja on saatavana kielellä musta or sininen väri.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.299 

Loppunut

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo MX02S: llä on suuren kapasiteetin 48V17AH-litiumparisto

Shengmilo MX02S on meidän huippumyyjä hyvästä syystä. Tehokkaana sähköajoneuvojen lähteenä MX02S on varustettu henkeäsalpaavalla 48 V17 A: n litiumparisto. Muovisen ja vedenpitävän kotelon suojauksella akkua ei ole helppo vahingoittaa. Kaksi lataustapaa saatavilla tälle akulle. Akku voidaan irrottaa ja ladata helposti. Tai se voi ladata suoraan kytkemällä virtalähteen ebike-pojaan. Akun täysi lataus kestää 5-7 tuntia, akun käyttöikä voidaan ladata noin 1000 kertaa. Etäisyys, jota voidaan käyttää, kun akku on ladattu täyteen, on noin 60-90 km (polkimen aputila) ja 40 km (puhdas sähköinen tila). Pyöräilyetäisyys voi olla jopa 50 - 90 km ja suurin nopeus 35 km / h 5-tasoisessa PAS-tilassa.

Shengmilo MX02S

Shengmilo MX02S ei ole vain hämmästyttävä sähköpyörä, mutta se takaa myös elämyksen! Se on varustettu tehokkaalla moottorilla, Shimano 7-vaihteisella vaihteistolla, hydraulisilla levyjarruilla, pitkäikäisellä akulla, säädettävällä ja lukittavalla alumiiniripustushaarukalla, joka muuntaa eteenpäin suuntautuvan voiman kiipeessä tai tiellä ajettaessa, ja paljon muuta. Olipa kyseessä maastomäet, viidakon polut, kaupunkitiet, lumi tai rannat, voit luottaa tähän sähköpyörään joka kerta!

Pitkäikäinen litiumakku

Shengmilo MX02S Musta sisäinen akkuMX02S on varustettu 48V / 17A litiumakulla. Akku on irrotettava, joten voit ladata sen joko kotona tai toimistossa. Vesivahingot eivät ole ongelma, koska vedenpitävä muovikotelo suojaa akkua hyvin. Kun akku on ladattu täyteen, voit ajaa 60-90 km poljinnopeustilassa ja jopa 40 km puhtaassa sähkökäytössä.

Turvallisen yön ratsastus

Sähköpyörässä on LED-etuvalo. Voit helposti ottaa nopean kyydin yöllä murehtimatta turvallisuudesta. Jopa sateisina ja sumuisina päivinä LED-valoilla on alhainen energiankulutus ja vahva läpäisevyys. Siinä on jopa kova äänitorvi, jotta voit varoittaa muita läsnäolostasi tiellä.

Shengmilo MX02S Black -laitteen hydrauliset levyjarrut

Shengmilo MX02S kaksinkertainen hydraulinen jarruPyörässä on hydraulinen etu- ja takalevyjarru. Ruostumattomat XOC-levyjarrut ovat ruostumattomia ja kestäviä. Sillä on erinomaiset lämmöntuottoominaisuudet, jotka varmistavat, että korkeat lämpötilat eivät voi aiheuttaa haittaa. Lisäksi se estää nopean jarrutuksen aiheuttamat vauriot. Järjestelmä sammuu heti, kun jarrutat, mikä takaa turvallisuuden ajon aikana.

Kätevä lataus

Tämä pyörä tarjoaa kaksi innovatiivista tapaa ladata polkupyörääsi. Ensimmäinen vaihtoehto on poistaa akku pyörän rungosta ja ladata se erikseen. Vaihtoehtoisesti voit ladata sen suoraan kytkemällä virtalähteen auton runkoon. Akun lataaminen täyteen kestää noin 5–7 tuntia. Voit ladata akun yli 1000 kertaa.

3-toimintatilat

Shengmilo MX02S: n toiminnallinen LCD-näyttöVoit vaihtaa kolmen käyttötilan välillä - katsokaa:

 • Polkimen avustin - Moottori antaa sinulle kohtalaisen voimanpurkauksen polkemalla ebikea. Voit ajaa 60-90 km ennen lataamista.
 • Täysin sähköinen - Sinulla on vapaus kiertää kaasua valinnan mukaan millä tahansa tehon lisäyksellä. Sen akun kantama on 40-50 km.
 • Manuaalinen - Polketaan sähköpyörää normaalisti kuten mitä tahansa polkupyörää.

Kestävä runko

Runko on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka on tukeva, mutta erittäin kevyt ja suunniteltu kestämään pitkään. Siksi sähköpolkupyörä on riittävän vakaa sopimaan kaikkiin tieolosuhteisiin, kuten lumi, tie, ranta, vuoret jne. Tämän e-pyörän enimmäiskuormitus on jopa 180 kg, mikä tekee MX02S-runkorakenteesta ergonomisen.

48V * 1000 watin harjaton moottori

1000 watin harjattomalla vaihdemoottorilla vääntömomentti saavuttaa 95N-M ilman vaivaa! Siten se tarjoaa jatkuvasti tasaista voimaa sähköpyörälle, jolloin se voi saavuttaa jopa 40 km / h nopeuden ja 35 °: n nousun tavallisissa tieolosuhteissa. Ajon aikana voit hitaasti tuntea moottorin kasvavan halutulle nopeudelle, mikä lupaa paljon jännitystä! (Huomaa - moottorilla on mukautettu nopeudenrajoitustoiminto 20 km / h - 35 km / h valinnainen).

LED-ajovalo

Voit helposti ohjata etuvaloa ja äänitorvea ohjaustangosta. LED-etuvalon ansiosta turvallisuutesi paranee huomattavasti LEDin tasaisen ja vilkkuvan tilan ansiosta yöllä.

Alumiiniseos ohjaustanko

Mittaripainike on käden ulottuvilla, yksi painike e-pyörän vaihdevälityksen säätämisen aloittamiseksi, ja tiedotustoiminto on selkeä yhdellä silmäyksellä.

7-vaihteinen Shimano-vaihteisto

Polkimen apulaitteessa ja sähköisessä tilassa voit ohjata Shengmilo MX02S -laitetta käsittelemään ylämäkeä, alamäkeen ja tasaisia ​​teitä vaihtelevalla nopeudella. Voit siirtyä eri vaihteiden välillä erilaisten tieolosuhteiden mukaan, jolloin voit navigoida poluilla ja poluilla suhteellisen helposti.

Suuri jousitus Shengmilo MX02S -mustalla

MX02S: ssä on täysi alumiiniseoksesta valmistettu pneumaattinen jousihaarukka, joka on säädettävissä ja lukittavissa. Sisäänrakennetut jousitusvaimentimet suodattavat kuoppaisten teiden ja karun maaston tärinät, mikä antaa ajomukavuudelle valtavan lisäyksen.

CST 26 x 4.0 tuuman rasvaiset renkaat

Shengmilo MX02S 26x4.0 Maastopyörän rasvarengasSaatavana sinisenä tai mustana, nämä "raskaat renkaat" voivat sopeutua erilaisiin teihin ja olosuhteisiin, kuten sade, hiekka, lumi, vuoret ja niin edelleen. Ne tarjoavat paremman kitkan ja vahvemman pidon tiellä, mikä takaa turvallisen ja rennon ajon.

Joten, mitä sinä odotat? On aika valmistautua uskomattomaan ratsastukseen! Hanki MX02S ebike heti!

Mitä Shengmilo MX02S Black -sarja sisältää?

 • 1x sähköpyörä Shengmilo MX02S musta
 • 1x irrotettava akku
 • 1x-laturi
 • 1x englanninkielinen käyttöopas
 • 1x ilmainen yleiskokoonpanotyökalu

Tilaa Shengmilo MX02S Black

Lisätietoja

kehys

Metalliseos

Kehyksen koko

17 "

Väri

Musta

Moottorityyppi

Harjaton moottori

Moottorin teho

48V 1000W

Akun kapasiteetti

17 Ah

Akun nettopaino

3 kg

Latausaika

5-6 tuntia

Max. Nopeus

35 km / h

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

3.5 "LCD-näyttö

Renkaat

26 "x 4.0

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Metalliseos

Jousituksen tyyppi

Puskurin jousi

Satula

Seos, 80-100 cm, säädettävä korkeus

Max. Ladataan

150 kg

jarrut

Etu- ja taka-XOD-hydraulinen levyjarru

Shifter

Shimano TX755, 7 vaihdetta

Nettopaino

28 kg

bruttopaino

35 kg

pakkauskoko

156x34x80 cm

291 arvioita Shengmilo MX02S (Musta)

 1. Rudolf Kirsch -

  Tässä pyörässä on 7 vaihdetta. Se riittää saamaan minut yli jyrkemmiltä kantapäältä. sekä ajettaessa mukavasti tai vastustaen tasaisella maalla. Nämä vaihteet jumissa vain muutaman kerran, kun ajelin sillä ensimmäistä kertaa. Muutaman kerran edestakaisin skaalaus vaihteilla. ne lakkasivat tarttumasta ja vaihtuvat nyt sujuvasti ja nopeasti.

 2. Lisabeth Brennen -

  Pyörässä on paljon voimaa, isona lihavana painaa hieman normaalia enemmän. Se on helppo asentaa, vaikka ohjeet eivät ole kovin konkreettisia. Laatu on hyvä ja olen nyt kysynyt myyjältä, onko olemassa valikkoa tilojen ja nopeuden säätöön. Minulle ei ole vieläkään selvää, kuinka takavalo toimii, koska se on riippumaton pyörän akusta.

 3. Vladimiro De Angelo -

  Ihana pyörä ja erittäin tyytyväinen siihen. Anna hänet takaisin
  On muutettava 25 km/h, koska se on suurin nopeus maassamme. Hän pystyy 48 km/h polkematta. Akku on erittäin hyvä. 31 km pyöräilty ja akussa oli vain 3 raitaa käytetty. Varmuuden vuoksi nyt ladattu. Myös myyjä on huippu. Hyvä tiedonanto ja erittäin nopea vastaus. Laita siihen vain oma satulatolppa, koska standardi 1.99 metrin korkeudellani on liian lyhyt.

 4. Craig Piro -

  Supernopea toimitus, alkuun pakattu, helppo asentaa, kaikki toimii, ensimmäinen testi erittäin hyvä, moottori erittäin hiljainen, hyvä ammattitaito, kaikki lisää

 5. Thibault Silvestre -

  Tämä pyörä on yksinkertaisesti hämmästyttävä vastinetta rahalle. Se saapui Isoon-Britanniaan 8 päivässä. Tuontimaksu perittiin 32 puntaa, mikä oli paljon vähemmän kuin odotin. LED-valon varsi oli katkennut, mutta myyjä lähettää minulle uuden. Otin sen ulos ensimmäiselle ajolle ja muistaen, että siitä on yli 10 vuotta siitä, kun olen ajanut pyörällä 17 mailin edestakaisen matkan poljinavustuksen avulla. Se latautuu helposti ylös mäkeä. Jos on negatiivinen, se on, että tämä pyörä on nopea ja tarkoitan nopeaa. Yhdessä vaiheessa minusta tuntui melko epämukavalta ajaa vähän käytettyjä ja huonosti huollettuja maanteitä pitkin, mutta sitten tajusin, että latasin noin 30 mph. Kaasu saa mäen liikkeelle tuulta. Joten loistava tuote, hyvä palvelu ja hyvä arvo.

 6. Fernand Aveline -

  hahah se on parempi kuin moponi
  vakavasti, en myy 125cc yamahaani, koska en tarvitse sitä
  se ei ollut niin hauska suunnitelma :D:D

 7. Armaan Ellison -

  loistava pyörä paljon tehoa moottorissa ajettiin 34 kilometriä yhdellä akulla täyssähköinen tila ei kauhistunut ollenkaan huippunopeus oli 57 km/h tasaisella nopeudella laski akun tehon pudottua 35 km/h jarrut ovat täydellisiä ja vaihteet hyvät samoin valot ovat erittäin kirkkaita toimitus oli erittäin nopea, sain sen muutamassa päivässä.

 8. Nour Hartman -

  Pyörä on kaikin puolin täydellinen, kaikki toimii niin kuin pitääkin. Kesti noin 10 päivää, kun sain sen.
  Toinen akku ei ollut pakkauksessa, josta en ollut tietoinen, mutta on matkalla ja sen pitäisi olla täällä noin 10 päivän kuluttua.
  Asun vuoristokylän huipulla Chlomos Korfussa ja tarvitsen tämän pyörän auttamaan minua kuntoutumaan, koska en voi polkea mäkeä ylös ilman apua, mutta poljinavustimen puolet akun tehosta puolet tehosta voin tehdä sen ja akku kestää hyvin hyvin. Jarrut ovat tarpeeksi hyvät vuoristokylään ja se on mukautuva. Painan 96 kg ja kokeilin sitä tasaisella sähköllä ja se saavutti 50 km/h, mikä on aivan uskomatonta.
  Olen käyttänyt sitä joka päivä nyt 6 päivää kiertäen kylää erittäin jyrkissä rinteissä ja ilman apua alaspäin 15 minuuttia päivässä noin 14 km yhteensä ja akku on pudonnut vain 3 baaria noin 10:stä.

 9. Susann Masson -

  Kaiken kaikkiaan tämä oli mielestäni hyvä ostos. Pyörä saapui erinomaisessa kunnossa ja oli melko valmis. Osat, jotka minun piti koota, olivat todella helppoja. Laatu on hämmästyttävä ja sillä on helppo ajaa. Moottori toimii todella hyvin. Ainoa huono puoli mielestäni on se, että vaihteita ei voi vaihtaa, mutta muuten se on hienoa.

 10. Marchelle Dowden -

  Erittäin ammattitaitoinen myyjä suosittelen 200% Pyörä on erittäin hyvä, hyvä laatu.

 11. Benoît Cortot -

  Paketti toimitettiin erittäin nopeasti ja mikä yllätys löytää pyörän rungon, renkaiden laatu. Kokoamisen helppous ja selostus arkissa.
  Kun pyörä on asennettu, se on kaunis ja täydellinen käytettäväksi, jota pidän osana kotimatkaani töihin. Ladattava akku, työkalut saatavilla ja jopa pumppu renkaiden täyttöön.
  Hinta-laatusuhde erittäin mielenkiintoinen ja suosittelen sitä lämpimästi.

  Iso kiitos Shengmilo.net

 12. Franchesca Schwebach -

  Tämän pyörän suorituskyky on hämmästyttävä. Asennuksen jälkeen ajettu 20 km ja tämän pyörän suorituskyky ylittää odotukseni. Tämä pyörä on erittäin mukava ja todella siisti. Myyjä on myös hyvä suosittelen! Sain pyöräni 7 päivässä ja kaikki oli hyvässä kunnossa. Tämän pyörän pakkaus oli loistava.

 13. Joseph Garreau -

  Näyttää hyvältä, helppo asentaa/rakennuttaa

 14. Kholmatzhon Daniarov -

  huipputuote bedankt en hele snelle levering

 15. Takako Ream -

  “Estoy muy contento con la adquisición, es una buena bici, buena relación calidad precio. A pesar de que es pesada se pedalea muy bien, es muy liviana pedaleando, no da la sensacion de llevar una electrica.”

 16. Diedra Spath -

 17. Juan Carlos VillarroelJuan Carlos Villarroel -

  Upea kuljetusvaihtoehto

  Tämä sähköpyörä on niin hyödyllinen minulle, että minun täytyy mennä ja takaisin joka päivä 20 km töihini, se on niin nopea kuin mopo, mutta voit käyttää pyörätietä ilman ongelmia, ratsastus tuntuu niin pehmeältä, aivan mahtava kokemus. tällä moottorilla. 

 18. Lanie Edwin -

  toimitus oli ajallaan, pyörä on mielestäni paljon parempi kuin miltä näyttää, väri on mukava, saapui täydellisessä kunnossa, kaikki toimii kuten pitääkin, hyvin tehty ja hyvä teho, erittäin hyvä vastine rahalle, älä usko, että saisit parempi pyörä tähän hintaan, loistava myyjä, hyvä viestintä suosittelen lämpimästi tätä tuotetta ja myyjää, kiitos upeasta pyörästä

 19. Javier Molinoqe -

  Super Bike, nopea toimitus, nopea toimitus, hyvä paketti, Super Bike, myyjä on erittäin hyvä kommunikaattori!! Erittäin hyödyllinen. Huippunopeus pyörä. minä suosittelen

 20. Reiko Jeanlouis -

  Tämä pyörä ylittää odotukseni!!! Se on erittäin hyvin rakennettu ilman ongelmia. Vein sen eilen illalla ajelulle ja sain todella mukavia kehuja tuntemattomilta ihmisiltä 😀 10/10 suosittelen.

 21. Dieter Krist -

  Olen niin tyytyväinen pyörään. Toimitusaika 5-10 päivää. Yhteydenpito myyjään sujui todella hyvin. Pyörä kulkee 45 km/h todella nopeasti.

 22. Jamel ben mabrouk -

  Hyvä arvo rahalle
  Loistava myyjä vastasi kaikkiin kysymyksiin nopealla vastauksella nopea toimitus kaikki kuvatulla tavalla.
  Kiitos

 23. Efan Wharton -

  Olen tottunut oikeanpuoleisiin takajarruihin. Tässä rakenteessa asia on toisin päin.

 24. Jeesus Pahino -

  Buen producto

  Todo perfecto. Envio rápido y buena calidad del producto.

 25. solnet -

  Super vélo

  Je suis satisfait de mon achat, livraison rapide, montage facile, tous les outils pour les réglages sont fournis.Je prends du plaisir à faire des balades et l'autonomie est très bonneSérieusement je recommande cet achat

 26. Korey Wu -

  Ei huonommin! Rakastan nopeutta! Korey

 27. Susann Masson -

  Nyt minulla on ollut pyörä vähän aikaa. Tämä on erinomainen pyörä, jolla on hyvät ominaisuudet. Turvallinen ja luotettava kauppa hyvällä palvelulla.

 28. ebicyler -

  emballage de qualité. très bonne qualité de fabrication et de finition . facile à monter. très agréable à conduire. je suosittele vivement ce vélo .

 29. itkuinen -

  CH bin sehr zufrieden. Pyörä przyszedl sehr gut geschützt mit alle gratisami. Kommunikation mit sprzedajacym hervorragende und bike swietny. 

 30. Joseph Garreau -

  Pyörä rakennettiin yhdessä tunnissa. Meni nopeasti ja helposti. Laatu on super ja moottorin teho erittäin hyvä! Hauskaa rataa. Hinta vain huippu

 31. Coleen D. -

  Painan 123kg ja tämä ebike tukee minua täysin. Joten on turvallista sanoa, että isot kaverit ovat tyytyväisiä siihen. Myös ystäväni ostavat nyt

 32. Jamel ben mabrouk -

  Ostin tämän pyörän tammikuussa ja olen ollut siihen pääosin tyytyväinen. Ostin tämän pyörän potkaistakseni naapurustoa katupyöräksi/kevyt polkupyöräksi. Tähän tarkoitukseen se toimii hyvin. Se oli helppo koota laatikosta, luultavasti 1 tunti koota perustyökaluilla. Kaikki osat olivat mukana ja pakkaus ei vaurioitunut. Tämä pyörä sopii mainiosti 6′ 180 lb:n miehelle tai pienemmälle. Ainoa ongelma on, että vaihteet ovat hieman kömpelöt, mutta pienellä voiteluaineella se ei ole niin paha. Kaiken kaikkiaan ei ole huono kikkailu naapurustossa ja kevyt maastopolku. Viimeinen asia, t

 33. Thibault Silvestre -

  Super erittäin nopea toimitus materiaali kaunis pyörä erittäin hyvä varuste. Täydellinen pakkaus.

 34. Sigmund Bruckmann -

  Kun otin tämän pyörän ensimmäistä kertaa ajelulle, aloin heti leikkiä vaihteilla selvittääkseni, mille tasolle halusin vaihteet asetettuna. Jostain syystä pyörän mukana tulleet renkaat saumautuivat ajettaessa todella mukavilta verrattuna muihin, joilla olen viime aikoina ajanut. (Ne kuluvat kovaa kuin kivet) Myös pyörän istuin oli melko epämukava, mutta se on itsestäänselvyys useimmissa pyörissä, minulla on paljon nautinnollisempi pöyhkeä istuin alakerrassa… joten vaihdan ne! (Ei iso juttu).

 35. Sarina Santos -

  Pyörä on juuri sellainen kuin halusin. Toimiva harjoitteluun ja työmatkaan, helppo huoltaa, tyylikäs, näkyvä tiellä. Olen ratsastanut sillä nyt muutaman tunnin. Renkaissa on korkea paine tasaista ajoa varten. Kilpatyylinen istuin, joka on tukeva. Vauhtipyörä ja fix vaihteisto vaihtoehto. Polkimet hyvässä kunnossa sekä haarukka ja ohjaustanko. Siinä on paljon liittimiä telineille ja lokasuojille, jos haluaisin lisätä niitä. Ajan kaupungin puistossa mäkiä ja yksi vaihde on hieno harjoitus. Ajan myös tasaisella maalla ja pysyn melkein tieliikenteessä mukana. Saatan ostaa muutaman muun pyörän tältä yritykseltä lahjaksi tai pyöräkerhoon ajettavaksi.

 36. Shante Dezern -

 37. Jaimee Harter -

 38. Elerii -

  Supernopea toimitus tuttuun tapaan erittäin hyvä pyörä

 39. Clarita Pursell -

  Pyörä on aivan loistava. Huomaa myös, että yhteydenpito myyjän kanssa on täydellinen. Olen erittäin tyytyväinen ensimmäisten 48 kilometrin jälkeen Annecy-järven ympäri. Ainoa miinus, että 120 km:n ajaminen vaikuttaa monimutkaiselta nykyisellä akulla. Olen myös hieman pettynyt apuun nopeuksilla 1 ja 2. Nopeudet 3-5 ovat aivan mahtavia. Hieman pitkästä toimitusajasta huolimatta suosittelen tätä myyjää lämpimästi.

 40. Andy Energy -

  Odotettua parempi – Laadukas pyörä

  Olen tyytyväinen ostokseeni, se saapui nopeasti ja oli erittäin helppo koota heidän asennusvideonsa avulla, mutta ilman videota se on todella vain etupyörä ja ohjaustanko. Tämä on erittäin hyvin pakattu, ylivoimaisesti paras pakattu pyörä, jonka olen koskaan nähnyt. Valtavat määrät suojasidontaa ja polystyreeniä, joten pyörä saapui virheetön. Näyttö oli värillinen, mikä tuli yllätyksenä, ja jarrut ja vaihteet ovat kaikki huippulaatuisia. Olen ajanut Bosch- ja Panasonic-moottorikäyttöisillä eBike-pyörillä, jotka ovat olleet 250 wattia ja tämä on todella paljon tehokkaampi kuin mikään niistä. Se on enemmän kuin tarpeeksi nopea eBike-pyörälle. Ainoa pieni ongelma oli lokasuojien ja takatelineen asennus. Huomaan, että nämä on kuvattu näppärästi ilmaislahjoiksi. Ne ovat riittävän laadukkaita ja hienoja asennettuina, mutta vaativat hieman vaivaa, jotta ne sopivat kunnolla. Valikoimasta voin sanoa vain, että se on erittäin hyvä. Kaikki eBike- ja sähköajoneuvojen toimittajat ovat anteliaita kuvausalueensa ja tämän suhteen. ei ole poikkeus, mutta se on yhtä hyvä kuin mikä tahansa, jonka olen nähnyt.

 41. Alfa Um -

  Muutaman päivän jälkeen. Super onnellinen, pyörä on huippu

 42. Jeremy pinot -

  Odotin todella innolla tämän pyörän saapumista, itse asiassa olin tilannut 2 pyörää, 1 sininen ja 1 musta. Musta pyörä tilattiin ystävälle. Ne ovat todella erinomaista vastinetta rahalle, ja pyörällä on vaikuttava ulkonäkö ja se kulkee hyvin. Minulla on ollut se vain muutaman päivän, mutta tein juuri pienen 12 mailin matkan ja akun ilmaisin ei liikkunut, joten akun kantama näyttää erittäin hyvältä. Myyjä todella ottaa sinuun yhteyttä erittäin nopeasti ja vastaa kaikkiin kysymyksiin. Minulle luvattiin 5-10 päivän toimitusaika ja tämä putosi 13 päivään. Olin hieman huolissani siitä, että seuranta ei näkynyt, mutta myyjä vakuutti minulle, että se julkaistaan, kun se on tulliselvitetty, ja he olivat oikeassa, kun DHL otti minuun yhteyttä tekstiviestillä 12. päivänä. Luulen, että 13 päivää ei ollut kauan odottaa. Pyörän kokoaminen oli todella helppoa ja kesti vain noin 30 minuuttia.

 43. Alfredo Lamanna -

  Upea pyörä ja hyvä teho. Pidän siitä.

 44. Thiébaud E -

  Supertuote!!!

  Reçu 2 jours avant la date indiqué.Produit simple à monter et agréable à utiliser.Très bon produit. Je ne regrete pas !

  Yksi henkilö piti tätä hyödyllisenä

 45. Ildefonso Sollami -

  Pyöränä! Erittäin vahva, mukava, ihania lahjoja myös nautti myyjä lähetti. Myyjä on erittäin tarkkaavainen. Nopea vastaus. On aina käytettävissä vastaamaan kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti. Voi luottaa ja ostaa. Hyvin luotettava. Huomautus 1000!!!

 46. Kemberly Roza -

  tämä on erinomainen pyörä, nopea ja vahva, suosittelen tätä pyörää, ja sheng milon ihmiset ovat erittäin avuliaita ja nopeita vastaamaan kysymyksiini

 47. Oscar Alvarez -

  Hei, uusi vuosi, uudet lupaukset, eikö niin? Toivon näkeväni enemmän luontoa tämän pyörän kanssa (ja laihduttaa hieman). Oscar Á.

 48. Alfonso Villapol -

  "Pyörä on upea! Superkevyt muihin sähköpyöriin verrattuna, erittäin mukava ja voidaan käyttää pois, koska et tarvitse niin paljon voimaa ajaaksesi sillä näin, moottorisi toimii loistavasti myös kovassa maastossa, etujousitus Ei tuo takaisin mikä tekisi siitä vielä parempi ja jarrujärjestelmä, jos se ei ole hydraulinen. Akun kapasiteetti on erittäin hyvä

 49. elriko78 -

  gran bicicleta, muy contento con ella, he podido quitar el acelerador sin problems ya que en mi pais no es legal. es mi 1 bici eléctrica y no podría estar mas contento. comunicación con el vendedor excelente

 50. Bonnie Montes -

  pyörä tuli yhteensä 9 päivässä! intalaatio oli kiirettä, mutta onnistuimme. Se on toistaiseksi uskomatonta, enkä malta odottaa, että pääsen sen ulos oikealle ajelulle! Luotan tähän myyjään, koska hän on erittäin ystävällinen ja nopea vastaamaan!

 51. Alisa Watts -

  Sain juuri yhteyden upsilta ja paketti saapui ovelleni. Olin yllättynyt, että pyörä oli niin kaunis. Olen vain huolissani siitä, että Britannian sää vaikuttaa polkupyörien käyttöön.

 52. Chae Jiang -

 53. Mendy -

  Loistava pyörä, myyjä seurallinen, tuli Puolasta Suomeen 5 päivässä, olen tyytyväinen, kiitos

 54. Joseph Garreau -

  Kaiken kaikkiaan loistava tuote, eteenpäin.

 55. Liberatore Accordino -

  Tämä pyörä on kevyt. Se ei ole yhtä kevyt kuin ajettu pyörä. mutta se on varmasti paljon kevyempi kuin cruiser. Pystyn helposti kantamaan pyörääni. tarvittaessa. Ratsastaessa. sen kevyen rungon ansiosta voin ajaa hieman nopeammin ja sujuvammin pienemmällä vaivalla… jopa vaihteiden ollessa päällä. Istuin on säädettävä, joten voit laskea tai nostaa sitä tarpeen mukaan. Olen lyhyt. joten haluan pysyä lähempänä maata.

 56. Susann Masson -

  Hyvä tuote, olen tyytyväinen siihen. Ajoin 70 mailia sillä kaikki valmiina 3 päivässä vaikuttava pyörä

 57. Branda Goshorn -

  Kulkee hyvin, saapuminen kesti vähän liian kauan koronaviruksen vuoksi eikä ollut varastossa eu-varastossa. Myyjä on erittäin reagoiva, joten voit kysyä häneltä mitä tahansa kysyttävää. Yksi täysi akun lataus riittää ajamaan täydellä teholla noin 35-50 km

 58. Kathi Okamura -

  Loistava palvelu, rehellinen myyjä pyörä ja upea, ei malta odottaa godermi pyörää,

 59. Micael Montes -

  Okei, tämä on todella hieno pyörä, tuntuu mopolla ajamiselta, ei pyörältä. Hyvä arvo

 60. Durante Sciara -

  varmasti 5 tähteä.

 61. Aasiyah Haney -

 62. Lorean Soni -

  Sähköpyörä on erittäin tehokas ja hyvin händeln. A Plus on iloinen muotoilu. Toistuvasti.

 63. Suomalainen Junkermann -

  Pyörä on ollut käytössä hieman yli viikon ilman ongelmia. Ehdottomasti rakastan sitä! Teen 2 mailin edestakaisen matkan töihin joka päivä ja akku on edelleen lähes täynnä! Tehotilat ovat mahtavia, eivät ole menneet pidemmälle kuin mode 2, joka antaa sinulle hyvän työntövoiman, mutta voit silti polkea. Jos haluat vain kiihdyttää, on painike puhtaan moottorin teholle.

 64. Lluciano Marcos -

  Toimitus saapui ajallaan, erittäin hyvin pakattuna. Pyörä kootaan ilman vaikeuksia. Kahden testin jälkeen jyrkillä ja kaltevilla teillä ei ole mitään valittamista. Suosittelen tuotetta, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde.

 65. Moriya Masanobu -

  kiitos myyjälle toimitus 6 päivän sisällä kaikki on hyvin Pidän ebikestäni

 66. Dastan Nurbolatev -

 67. antony90 -

  tavara saapui nopeasti, muutamassa päivässä. hyvin pakattu ja tuote toimii hyvin. muutama ilmainen lahja sisälsi. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen ja suosittelen muille

 68. Armaan Ellison -

  Moitteeton toimitus, pyörä helppo koota, ensimmäisiin polkimiin erittäin hyvin

 69. Franchesca Schwebach -

  Tämä on suuri lahja minulle. mutta painoni on myös. mikä johtaa huonoon jousitusvaikutukseen. Kokonaisuutena. Pidän pyörän laadusta.

 70. Ildefonso Sollami -

  Tämä e'un hyvää joulua lahja

 71. Jamel ben mabrouk -

  Aucun point négatif pour le moment. Le vélo vous porte assistant soit avec une poignée d'accélération type “moto” soit au pédalier selon notre bon vouloir. Ma crainte était le freinage mais finalement il se fait en douceur même à vitesse max. j'ai fais plus de 30 km en vacance en une fois (route et forêt) et il restait encore bien 50% de batterie. Il peut se laturi ilman akkua, kun se on miellyttävä.

 72. Javier Molinoqe -

  No minun on sanottava, että sähköpyörällä minulla on vähän kokemusta avendone otti muutaman ennen tätä. Fantastinen pyörä huippulaadun odotukset mi akku kestää viikon moottorin suorituskyky erinomainen, kerron teille totuuden Löysin mitä cercavo vuosia kuluttamatta hulluutta, hallitus

 73. Carla Poole -

  Kaunis muotoilu, näyttää erinomaisista materiaaleista ja komponenteista, moottori tehokas ja kestävä akku. Pyörät Fat ovat erittäin mukavat ja imevät maaperän kuoppia, istuin on kätevä, mutta sen tulee olla tiukka, jotta se ei pääse liikkumaan käytön aikana. Ensimmäisessä julkaisussani tein 1200 metrin pudotuksen 50 km:lle ja vasta lopussa akku tyhjenee! (Tietenkin käytin melko säästävää).

 74. Takako Ream -

  Hienoa, helppo ajaa, tulen supernopeasti, nyt kokeilemaan etäisyyttä!

 75. Winston Hyde -

  "Livraison rapide, emballage très soigné, ota yhteyttä avec le vendeur très facile très disponible, petit problème sur une roue qui a été résolu dans la foulée. Un grand merci à ce vendeur. Rapport qualité/prix très abordable.

 76. Enrique Lutz -

  "Très satisfaite de mon achat vraiment. je le conseil très puissant monte très bien les côte mes très lourd je le conseille pour la campagne. la livraison a était très rapide reçu plus tôt que prévu très bon produit je le conseille

 77. Diedra Spath -

  Rad ist top…….Händler hat sich am Anfang schwer getan, doch letztendlich alle probleme seriös gelöst. Das Klapprad betreffend keinerlei Beanstandungen…….Laufleistug des Akkus mit 150 km sehr optimistisch annonciert, aber 80 bis 100 km sind locker drin….Die Gangschaltung hätte man sich sparen können……wir fahren pass grunds in… Quintessenz: ……..absolut empfehlenswert………….

 78. Savannah Brotherton -

  Pyörän yhteensopiva, olen tyytyväinen ostokseeni. Kehyksessä on kuitenkin pieni vaikutus.

 79. Anacleto Adornetto -

  Näet vahvan pyörän ja akku kestää mitä sanotaan, koska minulla ei ole ollut ongelmaa akun loppuessa

 80. Renesmae Knapp -

  J'ai acheté ce beau vélo de très belle qualité. Batterie intégré au cadre, avec sécurité anti-vol. tout ce que vous devez savoir est dans le descriptif, mais si besoin vous pouvez contacter ce vendeur qui répond en moins de 24 heures…. Concernant ce vendeur justement, j'ai eu affaire à lui pour un petit problème qui à été très vite Solutionné. Ce vendeur est très à l'écoute des ses clients, répond très rapidement et se qui ne gâche rien est extrêmement gentil. Alors si vous envisager d'acheter un vélo chez lui, allez y sans crainte, vous n'aurez pas à le regretter. Encore merci à lui pour son professionnalisme et son dévouement.

 81. Sarina Santos -

  Erinomainen sähköpyörä erittäin toimiva ja kaunis

 82. Dieter Krist -

  ”Erinomainen sähkösuorituskyky ja kokonaisuus näyttää vankalta ja mukautetulta kaikkiin maastoihin.
  Erittäin käytännöllinen lisäapukahva (kiihdytys tilassa 0) herkille käytäville (kapea, mutainen…).
  Ei kovin sopiva kiinnikkeiden lokasuoja ja siitä puuttuu pyörään integroitu valo kuten edessä.
  Tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen, suosittelen tätä valintaa.”

 83. Alisa Watts -

  ”Suurin rakkauteni tässä pyörässä on, että se taittuu – minulla on portaat, joita minun täytyy kävellä ylös ja alas junapysäkilläni, ja se, että pystyn taittamaan tämän pyörän tukemiseksi paremmin, on hengenpelastaja! Tämä on edelleen melko raskas (kuten kaikki ebikeet), mutta taittomekanismin ansiosta voit jakaa painon tasaisesti. Taittaminen ja avaaminen vie enintään minuutin, erittäin helppoa!
  Todella hyvä hinta, jos etsit jotain säännölliseen työmatkaan!
  Ainoa haittapuoli sanoisin, että istuin on melko kova; Ostin geelipenkin ja se todellakin vaikutti erityisesti pidemmillä matkoilla!

 84. Eleri Barnes -

  Enamorado totalmente de mi nueva e-bike , nunca había tenido una bicicleta eléctrica , pero en verdad cumple total y hasta mas con la descripción del fabricante , es mas físicamente la bici es mas bonita . Yo trabajo con la bicicleta en una empresa de delivery y les puedo decir que tiene una autonomía increíble . Hän rodado en un día de trabajo más de 11 horas y recorrido aproximadamente 65–70 km con una sola carga y la batería solo bajo una barrita de 6 que tiene la batería . Además el empuje que te da, te permite subir cuestas súper impinadas sin ningún tipo de esfuerzo. En verdad es la mejor inversión que e hecho hasta ahora .

 85. Yuvraj Wolf -

  "Todella nopea toimitus ilman ongelmia. Hyvin pakattu ja kokoonpano toimi moitteettomasti. Ensimmäiset ajot vahvistivat akun hyvän suorituskyvyn. Vaimoni ja minä käytämme pyörää reilun vuoden ajan lähes päivittäin, ja se ei ole vieläkään pettynyt. Minulle voi kuitenkin esiintyä Againin kantaa hieman vankkana, vaimolleni hän on ihanteellinen. Emme ole katuneet ostoa ja puhumme selkeästi suositeltavasta ostosta.
  Hans J & uuml”

 86. Dieter Krist -

  Saapui Irlantiin 7 päivässä seurannalla, hyvä tuki postiyhtiöltä. Pyörä upea, rakennettu erittäin tukevasti ja menee se on ihme. Consiglitissima

 87. Jannette Wilmes -

  Erittäin täydellinen pyörä, yli odotukseni, erittäin hyvä suorituskyky, Enchanted

 88. Verline Cordon -

  “Wir haben das E Bike für meine Frau gekauft, da unsere anderen e Bikes zu hoch/ schwer für Sie sind. Dieses E Bike on täydellinen korkealaatuinen ja vauhdikas. Der Einstieg und die Lenker /Sitzanpassung ist gut einzustellen. Der Motor ist ausreichend stark auch für das und es macht richtig Spaß damit zu fahren. Ganz einfach zu bedienen und zu laden .. genau das was wir gesucht haben… Es ist jeden Cent wert… und nicht so überteuert wie viele andere. Eine Absoluuttinen Empfehlung für einen dem im Schnitt 70-90 km Reichweite Reichen … uns ist das genug ..dann wird stop wieder geladen nach einer extrem langen Tour..”

 89. Ildefonso Sollami -

  Hyvin pakattu-vastaa odotuksiani-kuunteleva myyjä-vastaanotto 1kk

 90. Ei Lortie -

  Das beste EBike das ich je gefahren bin, sehr leicht häufig. Tolles Rad!!!

 91. Amir mohamed -

  Käytä pyörää noin 20 päivästä, mutta ei joka päivä. Käyttö pyöräteillä kävelemiseen tyttäreni kanssa kattotelineen yläpuolelle asennetulla istuimella. Olen tyytyväinen siihen, että pyörä toimii niin hyvin kuin pitääkin. Tee sinusta helposti pieni nousu (tasainen mekko kaupungissa). Jalankulkualueen käyttö moottorin ollessa sammutettuna ja minun on sanottava, että tässäkään tapauksessa ei ole raskasta. Suositeltava!

 92. Maximilien Chopin -

  Tilasin MX02:n toiseksi pyöräksi… MX01 on jo olemassa. Laitetaan se yhteen. Saapui hyvin lyhyessä ajassa. Tätä tehdasta suositellaan ehdottomasti!

 93. Shante Dezern -

  Odotin todella innolla tämän pyörän saapumista, itse asiassa olin tilannut 2 pyörää, 1 sininen ja 1 musta. Musta pyörä tilattiin ystävälle. Ne ovat todella erinomaista vastinetta rahalle, ja pyörällä on vaikuttava ulkonäkö ja se kulkee hyvin. Minulla on ollut se vain muutaman päivän, mutta tein juuri pienen 12 mailin matkan ja akun ilmaisin ei liikkunut, joten akun kantama näyttää erittäin hyvältä. Myyjä todella ottaa sinuun yhteyttä erittäin nopeasti ja vastaa kaikkiin kysymyksiin. Minulle luvattiin 5-10 päivän toimitusaika ja tämä putosi 11 päivään. Pyörän kokoaminen oli todella helppoa ja kesti vain noin 30 minuuttia.

 94. Savannah Brotherton -

  Upea pyörä, helppo koota, ihana ajaa, erittäin tehokas, nopea ja erinomainen toimituspalvelu.

 95. Coleen Dragon -

  ”Tämä on kokoontaitettava pyörä, joten se mahtuu helposti useimpien autojen tavaratilaan.
  Se on melko raskas mutta tukeva
  erittäin hyvä akunkesto
  Olen ajanut sillä yli 20 mailia, enkä ole tyhjentänyt akkua
  Siinä on 5 aputilaa - 0 - 100%. 100 %:ssa sinun ei tarvitse meloa ollenkaan, käytä vain ohjaustangossa olevaa kaasupoljinta ja lähde liikkeelle. Aivan mahtavaa, vaikkakin hieman laitonta
  0 %:lla et saa apua. Pyörässä ei ole vaihteita, joten 0 %:lla kuljet hitaasti kuinka kovaa tahansa. Aseta apu korkeammalle ja pyörästä tulee kilpa-ajo.
  Upea kokoontaittuva sähköpyörä, kunhan et kuljeta sitä mukanasi liikaa.”

 96. Valtena Amodei -

  Es hat die 5sterne in volle Zügen verdient, leichter Zusammenbau, tolle Fahreigenschaften

 97. Cindi Mcfarlin -

  Erinomainen ebike toimitusaika oli vain 3 päivää

 98. Lelah Pelosi -

  Переживал за доставку товара, но получил все быстро, без дополнительных затрат и в идеальном состоянии. Я очень доволен товаром и продавцом.

 99. Roderick Roth -

  Nopea toimitus, upea pyörä. Olen niin tyytyväinen ostokseeni.

 100. Armaan Ellison -

  Nopea toimitus, tyytyväinen

 101. Moriya Masanobu -

  "Hei, sain juuri pyöräni. Siisti pakkaus, helppo kasata. Käytin sitä ensimmäistä kertaa ja olen iloinen tästä ensivaikutelmasta! Erittäin helppokäyttöinen. Suosittelen tätä tuotetta. Vahvistaa tulevien viikkojen aikana!!

 102. A *** r -

  Loistava myyjä, hyvä pyörä, suosittelen

 103. Prudence Rodden -

  Rakasta pyörää. vain toimitus oli huono. Kun avasin laatikon , äänitorvi / valokytkin katkesi ja minulla oli vaikeuksia saada varaosaa . mutta myyjä on nyt lähettänyt sellaisen.

 104. Lorean Soni -

  erittäin hyvä yhteydenpito myyjän kanssa! erittäin reagoiva. pyörä on saapunut ajoissa EU:n varastosta nimellä Saïd!

 105. Lakisha Mullenix -

  vastaanotettu 3 päivää myöhemmin..muuten ok..mutta tilasin kaksi pyörää ja ne tarjoavat saman värin molemmat

 106. Marchelle Dowden -

  Sain pyörän vain 8 päivän kuluttua. Erittäin hyvässä kunnossa, paketti oli kokonainen ei vaurioitunut samoin kuin pyörä, erittäin helppo asentaa .. Testattu poika ja pääsee erittäin helposti 50 km / h ... Myyjä on erittäin yhteistyökykyinen, vastaa kaikkiin kysymyksiin erittäin nopeasti. .Suosittelen ehdottomasti… molempia.. pyörää, koska on erinomainen.. myyjä, koska on erittäin ystävällinen ja vastaa erittäin nopeasti

 107. Kawano Tanyu -

 108. Lluciano Marcos -

  Nopean kokoonpanon jälkeen, kokeile vaimoni ja minä… Top Bike, erittäin vankka ja hyvä laatu!!! Erittäin tyytyväinen.

 109. Nour Hartman -

  Hieno ja siisti pyörä…

 110. Rainer Widemann -

  Sehr gutes Preis – Leistungsverhältnis

  Der Zusammenbau ist meiner Ansicht nach nicht so einfach wie er von einigen geschildert wird. Mies sollte auf jeden Fall zu zweit sein. Das ebike fährt super und kann ich nur empfehlen. Wie das in ein oder 2 Jahren aussieht wird sich zeigen. Auch zum Service kann ich nichts sagen.

 111. Ira Forster -

  saapui viimein alkuperäiseen siniseen, ei naarmua tai jälkiä pyörässä, hyvin vaikuttunut

 112. Alfredo Lamanna -

  Jos olet minun kaltainen, ihmettelet todennäköisesti, onko tämä tuote laillinen - varsinkin kun tarkastellaan arvostelujen maita, mutta voin turvallisesti sanoa, että tämä pyörä on upea. Pyörä itsessään voi vetää minua noin 10 mph poljinavustin tasolla 3 (painon yli 150 kg) ja akun kesto siinä näyttää olevan melko hyvä, vaikka en ole vielä kokeillut sitä täydellä latauksella. Pyörä saapui melko nopeasti ja vaikka minulla oli ongelmia, myyjä selvitti sen melko nopeasti. Suosittelen tätä pyörää kaikille, jotka harkitsevat sen hankkimista - se on rehellisesti varastettu hintaan ja toivon, että myyjä myy isompia akkuja.

 113. Liberatore Accordino -

  Pyörä tuli pian (kesti vähän aikaa).
  Myyjä on luotettava, suosittelen sivua ja pyörä on saapunut erittäin hyvässä kunnossa!

 114. Ildefonso Sollami -

  Hei,
  Hintaansa nähden todella huippupyörä.
  Ostan pian toisen laiskalle pojalleni.
  Kiitokset shengmilo.net tiimi vastaa kysymyksiini.
  Mutta se oli ensimmäinen pyöräni…
  Ystävällisin terveisin, Fon

 115. Fernand Aveline -

  Paketti näkyy täydellisessä kunnossa edessäni. Ainoa haittapuoli on, että se kestää liian kauan. Kotimaahani saapuminen kestää 13 päivää. Myyjä selitti, että se on syy logistiikan tehokkuuteen. Joka tapauksessa pidän tästä pyörästä todella paljon. Ajan sillä joka päivä kumppanini.

 116. Renesmae Knapp -

  se on maksamieni rahojen arvoista, rakentaa laatua akkuvalikoima kaikki tässä pyörässä on super, ja parhaat asiakaspalvelut, kiitos kaverit

 117. Yvan -

  J'ai profité de mon vélo toute l'été et j'en suis très satisfait. Comme je vis au Québec je n'ai pas l'intention de m'en servir cette hiver, j'ai remisé la batterie a l'intérieur et le vélo dans mon cabanon extérieur . Est ce que c'est Recommandé de cette façon ?

  • shengmilo -

   Rakas Yvan,
   olet oikeassa.
   Emme suosittele akun säilyttämistä kylmässä, sen sijaan sisällä huoneenlämmössä.
   Kiitos palautteesta!
   shengmilo

 118. Kiyé -

  Echt een super fiets en kwam snel binnen!

 119. Kiyé -

  Super blij met de fiets. Ik heb een snelheid van 53km/u gereden. Toen ik mijn aankoop deed, werd de fiets al na 6 dagen bezorgd.

 120. Isadora Heer -

  Sain juuri pyörän (noin kuukausi) ja sillä on melko helppo ajaa. Kytkentää ei tarvita sähkötasolla, kaikki on jo tehty. Tein juuri muutaman kilometrin ja tämä pyörä on todella uskomaton, suosittelen sitä lämpimästi ja yhteydenpitoa myyjän ja alkuun. Kiitos vielä kerran, palaan luoksesi antamaan toisen arvion hieman myöhemmin

 121. Fritz Filippi -

  El producto Shoulder a lo que se señala en el anuncio , es bastante buena la calidad en relación al precio, la batería dura mucho.

 122. TAIVAAN PAKETOT -

  Erittäin vaikuttava pyörä

  Vielä kokeiltava, mutta erittäin vaikuttunut pyörän ulkonäöstä ja rakenteesta. Helppo koota videon jälkeen. Vaikuttaa erittäin hyvältä ostokselta hintaansa nähden.

 123. Takako Ream -

  Pyörä on hintaansa nähden aivan huippu. Se oli jo 8 päivän sisällä siellä. Kaikki kuvatulla tavalla ja todella super. Fat Tire on todellinen vasara. Se ei ole alamäkeen pyörä, vaan melko runsas pyöräily. Yksityiskohdat, mikä kantama ja nopeus ottelun miellyttävä tapa tosiasiat. Hinta-laatusuhde on todella huippu. Olen toistaiseksi tosin vain noin 100 km vaaroja, mutta voin sanoa, että se jokaisen euron arvo on. Palvelu ja toimitus myös huippuluokkaa. Paljon rakkautta kiitos shengmilo-tiimille.

 124. Miriam Perry -

  Täydellinen pyörä ja täydellinen myyjä!
  (kuvassa akku ei ole pyörässä -> latautuu)

 125. Didier -

  Le vélo est arrivé en bon état, le montage est rapide et facile…Sinon après une ensi-ilta ballade, supersensation, je charge la batterie à bloc et je vais m'en payer une super tranche !

  Yksi henkilö piti tätä hyödyllisenä

 126. Cindi Mcfarlin -

  erittäin hidas toimitus Kanadaan – on täytynyt kiertää maapallon muutaman kerran

 127. Gayla Tincher -

  Se ratsastaa hyvin. Fat-pyörät ovat erittäin monipuolisia, kun lisäät rengaspainetta koville tiivistetyille pinnoille ja alennat sitä lumisille tai löysälle tavaralle. Voin kirjaimellisesti käydä läpi mitä tahansa.

 128. Fritz Filippi -

  Erittäin erittäin tyytyväinen. Erittäin hyvä kunto

 129. Yuvraj Wolf -

  Erinomainen vastine rahalle ja suorituskyky on odotettua parempi. Ostin tämän pyörän käytettäväksi työmatkalla. Rakastan todella ratsastusta. Minulla on mahdollisuus polkea. kuin tavallinen pyörä. mutta jos haluan. Voin käyttää sähkömoottoria. Suosittelisinko tätä tuotetta Ehdottomasti…

 130. pinot -

  Olen 5'10 ja 100 kiloinen iso jätkä. Heitin siihen Gatesheadin jyrkimpiä mäkiä ja se kesti sen sulavasti (ei supernopeasti, mutta pääsin mäen huipulle ilman hikoilua). Työmatka töihin ja takaisin on 6.4 mailia yhteensä. Ei merkittäviä mäkiä. Akussa vielä 5/5 merkkiä. En ole vielä ottanut sitä pitkälle matkalle. Menin hyvin rennolla vauhdilla. Muista, että kaikissa ebikeissä täyskaasu puolittaa kantaman

 131. Lanie Edwin -

  Super vélo je suis très content et je le recommande . Vélo arrivé vite bien préparé et il va vite ! Super vendeur bravo

 132. Enrique Lutz -

  kiva pyörä.

 133. Alfonso Villapol -

  Vélo de bonne qualité livré 5 päivää. Vendeur très professionnel qui repond au message. Suosittelen kyllä

 134. Dubois jerome -

  Super velo

  Arrive dans les temps ⌛Le seul petit bémols les pédales pas top que je trouve inpeut fragile met sinon le vélo pas lui-même bonOnt vera dans le temps 👍👍💪💪

  Yksi henkilö piti tätä hyödyllisenä

 135. GIOACCHINO -

  Arrivata in 15 giorni quindi in anticipo la bike è bella e funzionale

  È arrivata in anticipo È bella e funzionale e l'ho trovata molto potente la batteria dura tantissimo 

 136. Filippi -

  Saapuvat ei tempi indicati, bici veramente bella, i pezzi sono originali and di kvalità, io con le gomme che ha su sono entrato persino nei campi, bellissima davvero, la consiglio inballaggio curato

 137. Majuri Woodrum -

  Pyörä tuli erinomaisessa kunnossa! Ei naarmuja!! Tervetuloa Yhdysvaltoihin!! St. John, Indiana!

 138. Winston Hyde -

  ”Olen erittäin tyytyväinen Varunin citbike-pyörään. Toimitettu hyvin pakattuna, mikä Kyllä äärimmäisen tärkeää on, joten kuljetuksessa mikään ei ole vaurioitunut.
  Kokoonpanoon tarvitsin noin 90 minuuttia. Suuri osa tästä ajasta kuluu pyörään kaikista kääre- ja pehmustemateriaaleista.
  Onneksi mukana on myös saksankielinen opetus. Yhdessä kokoamisohjeen kanssa videona, täällä Amazonissa myyjän toimittama onnistuu rakentaminen."

 139. Lakisha Mullenix -

  Pyörän laatu hyvä ja myös yhteydenpito myyjän kanssa.

 140. B *** n -

  Sain pyörän muutama päivä sitten ja olen erittäin tyytyväinen tähän mennessä! Olen ajanut vain noin 15 km, eikä minulla ole ollut ongelmia pyörän kanssa. Yhteydenpito myyjän kanssa on todella hyvää ja saat vastauksen nopeasti.

 141. Majuri Woodrum -

  Pyörä oli täydellisessä kunnossa.

 142. Sarina Santos -

  Hyvä laatu pyörä. kevyt. kestävä. helppo koota. kohtuullinen hinta myös. Ostaisin uudelleen.

 143. Fernand Aveline -

  Ebike tuli 3 päivää eteenpäin kuormatraktorilla erittäin hyvin pakattuna. Kun olen ottanut pakkauksesta, kaikki suojakalvot oli poistettu, se tuli hyvin nopeasti pinnalle. Mukana oli kaikki täydellinen, mukaan lukien rakennustyökalut. E-pyörä on täysin uusi, ei naarmuja tai maalivaurioita. Vaara, en ole vielä. Kiitos myyjälle. Yö päivä: Minulla on pyörä lomalla nyt 1 viikko ajettu 200 km. Se on super, kaikki ihmettele sitä paitsi ulkonäön, myös hyvän laadun ja työn vuoksi.

 144. caumont patrick -

  vélo sympa mais malgres tout tiettyjen pb mécanique

  Bon produit pour des bonnes balades.

 145. Jaqueline Phipps -

  Toimitus nikel mukavan toimittajan kanssa. Pyörän kokoaminen melko helppoa. On enemmän kuin käyttää sitä

 146. Alisa Watts -

  Ensinnäkin. toimitus oli erinomainen. Tuli pitkälle. paljon odotettua nopeampi.Se on ensimmäinen pyörä, joka minulla on ollut 1 vuoteen.Helppo koota ja olen erittäin tyytyväinen ulkonäköön. tunne & mukavuus. Pekkani tottuu edelleen ratsastukseen, mutta se on paljon mukavampaa kuin odotin. Mukana tuli kaikki mitä tarvitset kokoamiseen ja jopa pieni valo, joka oli mielestäni lisätty toimittajalta. Olen ajanut sillä 25 päivää nyt ja toistaiseksi se on ollut ihanteellinen. Vastinetta rahoille? En todellakaan voi verrata, koska minulla ei ole ollut sellaista aikoihin, mutta en ole katunut, ja toivon, että se pysyy sellaisena. Olen lisännyt kuvia ja toivon, että se auttaa muita valitsemaan.

 147. Valtena Amodei -

  Super qualité

 148. Tandy Hoyte -

  Hei,
  Suosittelen, mutta on hyvä, jos päivität pyöräsi.
  Laitoin uudet isommat polkimet ja takapeilin.
  Nyt on turvallisempaa.
  Hyvä ostos silti 

 149. Craig Piro -

  hitaan alun jälkeen kommunikoida Shengmilo.net virallinen kauppa oli todella hyvä ja positiivinen. En päässyt hankkimaan sinistä, koska se oli loppunut, mutta suostuin mustaan, joka saapui vain kaksi päivää vahvistukseni jälkeen.

  Minusta henkilö, jolle lähetin, oli todella avulias ja vastasi nopeasti. Ensimmäistä kertaa shengmilo-sivuston käyttäjänä minulla oli huolenaiheita, varsinkin kun maksoin paljon rahaa, mutta huomasin palvelun ja tuen ensiluokkaisena ja erityisesti suoran viestinnän Shengmilon kanssa.

  Pyörän kokoaminen on vielä kesken, mutta kaikki osat ja lahjat näyttävät olevan siellä, joten olen varma, että kun kasaan, kaikki on kunnossa.

 150. MARC -

  Hola, escribí el 25/8 y aún no he recibido las instrucciones de cómo reprogramar las velocidades de la bici.
  Olen elintärkeä.
  kiitos

 151. Tuulinen Milnes -

  HEI
  KIITOS SHENGMILO EBIKE ON SUPERNOPEA
  VOIN KANNATTAA KAIKKI VIIKKOTAVARAT 
  KIITOS WINDY

 152. Anacleto Adornetto -

  Täydellinen pakkaus superhelppo istuvuus tänään Olen tullut testaamaan sitä ja olen iloinen, että olen mies, 68 vuotta, paino 98 kg ja mittaani 1.84 ja 29 on täydellinen siinä, mitä suosittelen sataprosenttisesti

 153. Starr Lheureux -

  Erittäin nopea toimitus ja tekee erittäin hyvän vaikutelman, hinta/suorituskyky aivan huippu!

 154. Kemal -

  Super pyörä

  Se vetää kuin unelma. Akku tuli loikkautui Otan yhteyttä yritykseen, he olivat erittäin avuliaita ja he ovat vaihtaneet heti. Omistaja tai joku henkilökunnasta tuli keksimään ongelman. Suosittelen pyörää.

 155. agnes lenoel -

  Bonjour, il ya t'il beaucoup de frais pour la France (douane, TVA)???

  • shengmilo -

   Rakas Agnes,
   Lähetämme pyörän sinulle Euroopan varastosta.
   Sinulle ei siis aiheudu lisäkustannuksia.

   Kiitos,
   shengmilo

 156. ajoissa -

  Fantastinen ebike paljon odotettua parempi myynnin jälkeinen tuki on ollut mahtava Fantastinen yritys käsitellä Pyörä on mahtava kaikin puolin niin hauskaa Kiitos ..

 157. mogens -

  uch pyörä rahalla, mutta jos se olisi ollut 5 kiloa kevyempi, se olisi ollut unelmapyörä.
 158. Benoit Catty (Vahvistettu omistaja) -

  Bonjour, j'ai reçu mon vélo très rapidement. Le montage est rapide malgré l'absence de notice en français. Les dix premiers kilometriä ont été impressionnants et prometteurs! Par contre, il n'y a pas le certificat CE permettant d'immatriculer ce MX02S en France. Pouvez-vous me l'envoyer. Merci

 159. Daniel -

  Hei, mistä voin ostaa alkuperäisen akun MX02S: lle?

 160. Juan OjedaJuan Ojeda -

  Excelente bicicleta

  Estoy muy contento, pensaba que era un poco pesada pero para eso lleva la ayuda electrica, una vez que inicias la marcha pedaleas con soltura, hay jugara un papel importante el desarrollo del cambio, alcanza 40km con facilidad, es un placer es conducirla de lo mejor en las vacaiones por las arenas del rio y en la montaña , absorbe las irregularidades del terreno muy bien, lo que la hace comoda, tiene buena calidad, estoy enamorado de esta preciosa bici, espero que sea dura, robusta lo es, 

 161. Olevia Lauder -

  Hyvä e-pyörä. vähän kuin tasapainopyörä. Bromptonin näköinen. mutta liikkuu hyvin itsestään. hyvä kokeneelle ratsastajalle, joka on tietoinen kaasun hallinnasta ajon aikana. auttaa pelastamaan loukkaantuneen polven lisävammilta ja vaurioilta, koska sinun ei tarvitse polkea.

 162. sngelo -

  Upean näköinen… helppo koota. Moottori on voimakas tarpeisiini. Akun kesto on toistaiseksi ollut hyvä. Minun täytyy nousta melko hyville kukkuloille päästäkseni pois naapurustostani ... se on tuulta tämän pyörän kanssa.

 163. Jamel ben mabrouk -

  Poikkeuksellinen pyörä. Loistava viimeistely. Olen matkustanut jo 100 km ja minulla on vain kehuja. minä suosittelen

 164. Suomalainen Junkermann -

 165. Lakisha Mullenix -

  "Olen ostanut sähköpyörän shengmilo.de-sivustolta, mutta haluan silti arvosteluni täältä.
  Ajan siis 20 kilometriä päivittäin töihin. EA vetäytyy varsin loistavasti. Akku voidaan helposti päällystää ja latauksessa ei ole ongelmia. Se on oikein mitä edellinen arvosana sanoo, että Jeepin kuvauksessa 40 km ulottuvuus seisoo.
  Mutta epäilen, että tämä on kirjoitusvirhe. Minulla on akku 65 km jälkeen ensimmäisen latauksen jälkeen, ja koska hän ei ollut vieläkään täysin lopussa. Hänellä oli edelleen baari. Joten mielestäni max. 80 km:n kantama (kuvauksen mukaan) on oikea. ja ajan jatkuvasti tasolla 4 (5 tasolla on moottori).
  Se tulee kyllä ​​myös ajo-olosuhteisiin (vastatuuli, maaperä jne.)
  Olen siis täysin tyytyväinen. Ja kaupungille aivan tarpeeksi.”

 166. marc -

  Lisääntynyt kokemus, hape super amplimamente mis odotetaan ..
  Minulla on 2 kysymystä
  1.- Puedo reprogramas las velocidades? quisiera que la velocidad 1 fuera de 18/2oKM, en lugar de los 12/14 km, aktuales. Oletko sinä podria hacer?
  2.- Näetkö kompuraattorin una segunda bateria? dónde?

  kiitos

  • shengmilo -

   Rakas Marc,
   kiitos ostoksestasi ja kysymyksestäsi.
   1. Kyllä, asetuksia voidaan muuttaa. Mutta se ei ole helppo tehtävä. Autamme sinua sähköpostitse tuki@shengmilo.net
   2. Lisäakkuja voi ostaa vain paljon pidemmällä toimitusajalla. Myyntitiimimme osoitteessa myynti @shengmilo.net antaa sinulle lisätietoja.
   Välitin kysymyksen jo tiimillemme, joten odota sähköpostiviesti. 🙂
   Ystävällisin terveisin, SHengmilo

 167. Antonio Levine -

  en ole vielä nähnyt pyörää, koska olen matkalla...mutta

  vaimo sanoi, että pakkaus on saapunut ..menen kotiin ensi viikolla, niin menen nyt

 168. jean claude galaubet (Vahvistettu omistaja) -

  vélo reçu 7 päivää après commande, livraison moitteeton, par contre le coli a été ouvert, peu être par les douane?
  après montage du MX02S, essaie, surprenant par la puissance, ainsi que les freins, erinomainen vélo VTT
  Unohditko Shengmilo kaatamalla

 169. jean claude galaubet (Vahvistettu omistaja) -

  je viens recevoir le vélo MX02S, temps de livraison très rapide 7 jours pour la France
  emballage moitteeton sauf que le carton avais été déjà ouvert, peu être par la douane?
  vélo moitteeton après montaasi, essaie surprenant par la puissance, frein moitteeton
  ja grand merci a Shengmilo
  jean claude G.

 170. Bruno -

  Super vélo vendeur de confiance

  Produit de qualité après petite vérification des divers serrages (tärkeää!! voimakkuus) petit retard de livraison mais rien de grave . Vendeur au top a l'écoute et très réactif aux mails .Déjà 180km a son actif ,rien a signaler , l'autonomie considérant mon poids je fait 45km avec assist 1,2et3. Ce qui est convenable . j'ai été surpris par la puissance bien présente donc prudence dans les party technology le moindre coup de pédale vous donne un bon coup de pieds aux fesses ,dans les montées il est surprenant côtes a 10% d'une concileeteisté. très satisfait de mon achat ,je le recommande. 

 171. Lluciano  -

  Pyörä vastaanotettu suunniteltua myöhemmin logistiikkaongelmien seurauksena, kokoaminen on helppoa, se on erittäin tehokas. Kokeilin sitä 2 km:llä, ei mitään valittamista. Enemmän kuin akun testaamista.

 172. Gérald Noir -

  "Les doubles freins à disques sont rassurant car il peut quand meme atteindre plus de 20 km/h, Une poignée d'accélérateur type ""skootteri"" est fournie avec pour un functionnement 100% sähköinen ja besoin. Mais le mieux reste le mode “”avustaja”” auto il permet de grimper les déniveles de la route sans pingutuset et ça c'est top ! Le tout reste de bonne valmistus.

 173. Daniel -

  Salve kyyhkynen hankkia akku 25 Ah?

  • shengmilo -

   Hei,
   grazie per your interesse per Shengmilo.
   Akku 25A non -disponibili per MX03.
   Forse un giorno nel futuro, ma non nel 2021.

   Disinti saluti,
   shengmilo

 174. MOURGUES Boyer Céline -

  Erittäin hyvä vastine rahalle

  Je suis très satisfait de mon achat. Le vélo est facile à monter et très agréable à prendre en main. L'apu est très efficace ja reactive. L'autonomie est tout à fait satisfaisante, sans être allé jusqu'au bout de celle ci, j'ai pu faire une cinquantaine de km et être sous la moitié de la charge.Esthétiquement c'est une réussite. Je voulais des gros pneus, ceux là sont énormes, et le confort va avec. On sent pas les cailloux ni les branches et j'ai hâte de voir ce que ça peut donner sur des sols plus sableux.J'ai comparé longtemps les modèles et leurs prix, et je regrette pas du tout mon choix. Ce vélo fait sensation autour de moi.

 175. Joseph  -

  Se saapui pienellä viiveellä, mutta pyörä on hyvä. Ystävällisin terveisin, Joseph

 176. Durante 2356 -

  Erittäin tyytyväinen ostokseeni olin huolissani, että se ei toiminut, mutta se johtuu siitä, että sinun on lähdettävä liikkeelle, jotta se sujuu todella sujuvasti ja menee todella nopeasti.akku on todella hyvä ja vain kritiikki on katkokset vanha skootterini tuntui pysähtyvän nopeammin vaatii vain vähän totuttelua, jos hyvän kantaman mukaisen skootterin jälkeen se on täydellinen.

 177. Susann Masson -

  Erittäin hyvä tuote erittäin hyvällä hinnalla.
  Se on tehokas ja turvallinen pyörä.

 178. Javier Tesgo -

  Pidin tämän pyörän rakennuslaadusta, todella hyvät laadukkaat hitsit, mukavat kaapelit (ei hankausta) saapuivat erittäin nopeasti. ei kolhuja, naarmuja tai kolhuja. Ohjeiden mukaan koottu (kiva ja helppo) ei ongelmia siirtänyt sen takapihalle ja testannut erittäin tehokkaan, mukavan jousituksen (koirat jahtasivat minua pihalla) Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja suosittelen tätä pyörää lämpimästi Kiitos Tesgo

 179. Alfa Um -

  Helppo koota. helppokäyttöinen hyvä hinta. erittäin näppärä .12-vuotias rakastaa sitä. MUTTA TÄYTYY KÄYTTÄÄ KYPÄÄ, koska se on todella nopea. KÄYTÄ SUOJAUKSIA IHMISET!

 180. Gérald Noir -

  Loistava! Hyvä pyörä kestää jopa 55 km/h! Täydellinen surffaamiseen tai tälle kävelylle!

 181. Sigmund Bruckmann -

  Kaikki on hyvin!

 182. Mimi S. -

  J'ai pu monter le vélo assez rapidement

  J'ai reçu le vélo en bon état bien emballé aucun souci avec une journée à à l'avance. Le vendeur est très réactif quand il ya un petit souci il resto très vite et il ya beaucoup de pièces de rechange comme les plaquettes de frein. Je vous recommande ce vendeur fortement erinomainen myyjä

 183. Dastan Nurbolatev -

  Olin skeptinen tämän tuotteen suhteen ja olin niin väärässä. Olen käyttänyt sitä päivittäin pitkillä matkoilla nyt noin kaksi viikkoa. se on täydellinen kaikin puolin. En todellakaan löydä negatiivista sanottavaa tästä skootterista. se on rakennettu niin hyvin. kulkee niin sujuvasti ja suurin asia, joka yllätti minut, on akun kesto. On päiviä, jolloin olen käyttänyt sitä yli 10 km, eikä sitä tarvinnut ladata seuraavana päivänä.

 184. Amodei -

  Parempaa ei voi kuvitella. Toimitusaika oli 6 päivää. Toistaiseksi hyvin! Amy

 185. Speranzio Bartolone -

  5star

 186. ALONSO90 -

  Très bon materiel

  Robuste et stable, le montage n'est pas compliqué, il faut viewer les videoos car il n'y a pas de notice en français.Je cherche encore le numéro d'identification gravé et obligatoire depuis le debut 2021.Vélo electrique parfait.

 187. Susann Masson -

  Tilaukseni saatuaan. kaikki on tyytyväisiä ja laatu on hyvä. Hyvä myyjä.

 188. Gage Edmonds -

  Tämä on ensimmäinen sähköpyöräni.. enkä ole pettynyt.. tarvitsin jotain, jonka voisin taittaa kuljetustarkoituksiin.. mutta se halusi silti näyttää siistiltä ja kestää väärin.

 189. Gayla Tincher -

  Kiitos tilauksesta odotettua nopeammin

 190. Lisabeth Brennen -

  250 mailia pyörälläni. Huomasin, että se on niin painava, että voi olla erittäin vaikea polkea ilman aputilaa. Se on erittäin hyväkuntoinen keskikokoinen pyörä. Ajan sillä tonnin, mutta etsin jo jotain erilaista ja ketterämpää.

 191. Xose Mendez -

  Shengmilo.net on minun mielestäni. paras yritys, mitä tulee Electric Ebikesiin. Tämän esineen rakennuslaatu on uskomaton. Kiinteä. luotettava. hyvin suunniteltu ja hyvin koottu. Helposti paras koskaan näkemäni/omistamani skootteri. Sen lisäksi. Vilpittömät onnitteluni yritykselle tavasta, jolla he käsittelevät kaikenlaista asiakaspalvelua. He päättivät selvästi asettaa asiakkaan etusijalle. Rehellinen. suoraviivaista. ammattilainen. Carry on auttanut minua, enkä voisi kuvitella parempaa palvelua kuin hänen tarjoamansa. 5 tähteä myös siitä. Heistä on tullut nyt ainoa yritys, jota käytän ostaakseni tämäntyyppisiä tuotteita. Tyytyväisyys taattu.

 192. James Gannon -

  Hei, ei vaihtoehtoa toimittaa kassaan Irlantiin, tahallinen tai virhe?

  • shengmilo -

   Rakas James,

   kiitos mielenkiinnostasi Shengmiloa kohtaan.
   Yritä uudelleen. Varmistimme, että voit valita Irlannin.
   Kiitos ystävällisestä ilmoituksesta virheestämme.

   Ystävällisin terveisin,
   shengmilo

 193. Charles Sena -

  Muy bien empaquetada, fácil de montar, pero tiene muchos "peros"

  Me ha gustado lo positivo, vamos, que viene bien empaquetada y es muy fácil de montar. Aparte viene con unos frenos de disco hidraulicos que frenan bien y el display es de lo más informativo. Ahora bien, si vives como yo a 1 km de la general y tienes que llegar a casa por una comarcal, con cuestas de hasta 25° olvídate de subirlas con esta bici. Es por ello que ni me creo que el motor sea de 1000 W, ni que se pueda practicar off-road tal y como se vé en los videos (salvo que sean bajadas, donde no se necesita par motor). Yo tan solo la quería para pasear por mis carreteras comarcales lejos del tráfico y para practicar álgo de ejercicio…. pero ni eso.Por ello, si vives en un sitio llano, tal vez te sirva, pero no en una carretera comarcal asturiana.Muy decepcionado con la potencia, aunque no así la velocidad en llano, que para eso si anda sobrada (entonces) frenos flaquean..).Ahora no me queda otra que andar trateando con el controlador del motor, del motor es sí o aún una mayor batería de más de 20A. Menos mal que soy mecanico y tengo un buen talr. 

 194. Eleri Barnes -

  Osa skootterista vaurioitui. Otin heihin yhteyttä ja he selvittivät tämän suoraan puolestani. Erinomainen jälkihoitopalvelu.

 195. Iside Casaletto -

  Swagtron EB-6 antoi tälle eläkeläiselle itseluottamusta ajaa uudelleen pyörällä. Osa tiestäni on soraa ja siinä on pari isoa mäkeä, joten pelkäsin etten pääsisi sinne tavallisella pyörällä. Suhteellisen nopean ja helpon asennuksen jälkeen (vain ohjaustanko, etupyörä ja polkimet) olin matkalla. Akku latautuu nopeasti.

 196. Isadora Heer -

  erittäin nopea toimitus ja todella ilo asioida kiitos kuormien kanssa ja suosittelen ehdottomasti muille

 197. Agnès PIAUGEARD -

  Hyvä kompromissi!

  Bon vélo pour rouler sur route et en forêt !Bonne autonomie, et assez puissant pour enmener les 30 kgs de ce vélo à plus de 45km/h (en aidant sur les pédales, bien sûr !) Petits regrets, il n'y a pas de feux de stop et la puissance n'est pas coupée lorsque l'on actionne les freins… 

 198. Giovanni Steiner -

  Preis Leistung sehr gut

  Hallo bin sehr zufrieden LG Giovanni

 199. Asiakas d'Amazon -

  Kärjessä !

  J'en dirai en plus par la suite si ça ne va pas. 

 200. Nikkeli -

  Expédition rapide emballage moitteeton Kokoonpano yksinkertainenTrès satisfait 
 201. Clarita -

  Rakastan TÄTÄ EBIKEÄ KIITOS SHENGMILO SHOP! clarita

 202. Jannette Wilmes -

  "Hyvää päivää!
  Haluatko, että pyörä ei unohdu uudelleen. Se näyttää erittäin hyvältä ja ajaa superhyvin!
  Mitä tulee minuun.
  Suuri kiitosta. AliExpressin kautta lähetetty toimitus on supertaitettu ja tuli ilman vaurioita. Pidä se!
  Rakkaus terveisiä
  Perhe Mayr”

 203. Zoraida Swick -

  Tämä on upea ebike, rakastan tätä tehokasta 1000 watin moottoria. Se kulkee vain noin 50 km/h ravilla. Kanadaan toimitettaessa tarvitsimme hieman kärsivällisyyttä. Kesti noin 6 viikkoa ja pääsin tänne turvallisesti. Kiitos Sheng milo hyvästä palvelusta.

 204. Tommy Winston -

  Sup! Sain pyörän 2 viikossa, mutta tyttöystäväni odottaa jo kuukautta? Yhdysvaltain Floridan tilaus # 3774
  Muuten se on loistava pyörä, ei mitään valitettavaa. Auttakaa häntä vain saamaan se nopeammin. Tom

  • shengmilo -

   Hyvä Tommy!

   Kiitos ostoksestasi ja kiinnostuksestasi Shengmiloon.
   Tarkistamme tilanteen ja ilmoitamme sinulle heti.
   Saat ilmoituksen sähköpostiisi.

   Kiitos ja hauskaa päivää!
   shengmilo

 205. Dmitry -

  1 месяц до Москвы

 206. Marlen Akhmetov -

  Pyörä kaunis. Kaikki ok loistava myyjä

 207. Alisa Watts -

  Erinomainen pyörä hulluille tytöille.

 208. Clarita -

  laadukas tuote, helppo koota (asennusdokumentit olisivat tervetulleita aloittelijoille), tukeva pakkaus, toimitusaika puolitettu. järjestelmä on intuitiivinen ja hyvin yksinkertainen, pyörän paino katoaa ensimmäisestä poljiniskusta, vaikuttava. unohdimme skootterin, auton kaikille lyhyille matkoille ... ei väsymystä ... voimme vain suositella. ja takaisin kyydistä… ilmeinen hien puute

 209. herra iso -

  Hyvä pyörä – mutta muutama asia on mennyt rikki 1 päivän jälkeen!

  Erittäin helppo asentaa ja koota – hyvä selkeä video seurata. Oti sen ensimmäiselle ajolleen ja oli vaikuttunut pyörän suorituskyvystä yleisesti - sen nopea ja helppo ajaa.

 210. A. Engelhardt -

  Super Bike, zieht alle Blicke auf sich, funktioniert tadellos, macht einfach Spaß. Händler sehr freundlich und kooperativ bei Anfragen.

 211. Jamel ben mabrouk -

  8 päivää toimitus

 212. Émeric Figuier -

  Un vélo electrique extraordinaire, très rapide 45 km/h en donnant un bon coup de pédale ,je suis plus que satisfait, très beau et bon vélo je recommande vivement.

 213. Jakob Muller -

  Se on loistava sähköpyörä, jonka jättimäinen akku on 17 AH. Käsittely on luokkaa. Se on ilman akkua kevyempi kuin vanha KTM-pyöräni Bosch-moottorilla. Koska akku helposti rausnehmen voi (avaimella). Moottori on melkein ei höhren. On nyt 210 km vaarat ja akku vain 2 kertaa latautunut. Levyjarrut sekä piiri ovat myös huippuja. Laatikko oli erittäin vakaa. Pyörä oli todella hyvin pakattu, ja valheita kootaan hyvin nopeasti, kuten kaikki pitkälle koottu oli. Koska toiminta-anleitug vain englanniksi oli, olen ottanut myyjään yhteyttä, on minulle heti lähetetty PDF-tiedosto saksankielisten ohjeiden kanssa. Pyörää voin vain suositella

 214. Latchi K. -

  Ostin tämän polkupyörän noin 2 kuukautta sitten, ja se oli minun toinen pyöräni, koska en halua käyttää husqvarnaa normaaliin kaupunkimatkalle ... mutta siitä voi olla jopa tulossa suosikkini ... tarkoitan, että husqvarna on loistava alamäkeen, mutta viime aikoina Löysin itseni käyttävän shengmiloa periaatteessa jokaiseen ajoon paitsi kovaan alamäkeen ... Lähetin videoni youtubeen sekä menen vain 50 km / h metsämaastossa, eikä mikään muu pyörä voi olla niin nopea… tarkoitan, että se on todella nopeaa ja näiden rasvojen renkaiden kanssa on hieno ratsastus ... suosittelen avaamaan sen, koska menin nopeammin .. ystäväni ostaa myös yhden

 215. Gérald Noir -

  "OMG on paras pyörä, 3 päivässä saan pyörän ylimääräisellä akulla. Kiitti

 216. Wendelin Jonas -

  Toimitusajan lisäksi kesti kolme päivää, olen tyytyväinen pyörän kuntoon. Pakkauksessa on vain joitain osia, joita en tiedä mihin ne on tarkoitettu.

 217. Sonja Müller -

  Mega

  Ich bin absolut begeistert von der Lieferzeit und vom Bike, es fährt sich super soft und kraftvoll.Jetzt bestelle ich ein zweites für meinen Mann .Wir sind beide Leihen aber der Zusammenbau ging sehr leicht.

 218. Gayla Tincher -

  loistava pyörä. mutta kestää 3 viikkoa päästä tänne.se saapui täydellisessä kunnossa.brill-pyörä

 219. Heinz Dietz -

  fehlendes deutschsprachiges Handbuch

  Bike ist in Ordnung für den PreisSehr schlecht ist, es gibt keine deutschsprachiges Handbuch!!!!!!!! 

 220. Nikko -

  Vannon, että se on kaikkien aikojen paras pyörä haha ​​ohh hauskaa sen kanssa, rakasta sitä!

 221. HARDY -

  Oikea

  Conforme à la description lors de l'achat 

 222. Savannah Brotherton -

  Peukalokaasu on hyödyllinen, jos haluat kävellä sen vieressä ja tarvitset vain vähän lisätyöntöä toisinaan kärryn hinaamiseen tai minkään ylittämiseen. Käytän sitä myös, jos olen lähdössä ja olen liian korkealla vaihteella. Pieni painallus saa sinut liikkeelle.
  Digitaalinen näyttö on erittäin helppo lukea ja ymmärtää.
  Pakkaus oli erittäin hyvä, eikä se ole huono koota.
  Akku näyttää roikkuvan siellä erittäin hyvin ajeluissa. En ole vielä varma kuinka pitkälle voin mennä, mutta olen työntänyt sitä joissakin mäissä ja se näyttää edelleen lähes täyteen ladattua.
  Vaihteiden vaihtaminen kaasutyyppisillä vaihteilla näyttää sujuvalta ja helpolta. Siinä on myös kellotaulu, josta näet varusteesi.

  Kaiken kaikkiaan tämä on ylittänyt odotukseni ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.

 223. Starr Lheureux -

  Ihana polkupyörä Don yli 2 mailia sillä viimeisen 3 viikon aikana ilman ongelmia ostaisin ehdottomasti tämän pyörän uudelleen erittäin tyytyväinen siihen.

 224. Mammie Aguiniga -

  superbe velo super vendeur je recommande les yeux fermer merci encore au vendeur

 225. Charly ja vaimo -

  Shengmilo pystyi vastaamaan kaikkiin esittämiini kysymyksiin. Laadukas palvelu ylitti kaikki odotukseni. Suosittelen tätä myyjää kaikille, jotka haluavat korkealaatuisen E-pyörän.

 226. Enrique Lutz -

  Erittäin hyvä yhteydenpito myyjän kanssa, joka neuvoi minua ottamaan pyöräpaketin + 2 akkua.
  Paketti on hyvin tehty ja hyvin suojattu. Editointi ei ole monimutkaista. Laturi unohtui, odotan hänen saapumistaan ​​toisessa paketissa.
  Sen lisäksi pyörä on hyvä.

 227. Andriy -

  Toimitus Ukrainaan oli 16 päivää.
  Mukana oli ilmainen pumppu

 228. Kaarle -

  Rakas! Sain sen nopeasti Cambridgeen. Helppo koota. Yleensä hyvä ostos! CL

 229. Manuele & Martina -

  Gran bella bici

  Nonostante qualche piccolo problem (dovuto da chi ha fabbricato non il venditore) poi si è sistemato tutto. Venditore molto attivo nel risponde e darmi informazioni su come sistemare il guasto…e per scusarsi anche un piccolo regalo

 230. Korey Wu -

  Erinomainen pyörä hintansa arvoinen… loistava yhteydenpito myyjään..

 231. Adella Tarry -

  Upea pyörä, olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen sitä. Pyörä saapui nopeasti hyvin valmisteltuna ja se menee nopeasti! Super myyjä onnittelut

 232. Daanyal Shepard -

  Todellakin erittäin tyytyväisiä

 233. Tandy Hoyte -

  KIITOS LAHJASTA.

 234. Antonio A. -

  Molto bella ma…

  La e-bike si presenta molto bene, facile da assemblare e fornita di pompa gonfiaggio gomme e kit di chiavi per il montaggio. Il problem è che dopo pochi km il display mi visualizza un codice di errore E010 e E007 che starebbero ad indicare un guasto alla centralina e un difetto di comunicazione con il motore. Ovviamente questo mi inibisce l'intero display che smette di visualizzare i km percorsi, la velocità, la durata della batteria e tutte le informazioni che se funzionasse correttamente indicherebbe. Ho contattato l'assistenza e mi hanno detto che mi avrebbero spedito un nuovo display….che dovrà essere montato e non ho idea di come fare dato che i cavi sono privi di connettori, insomma ero tentato di fare il reso ma te che la procedura sia abbastanza complicata data che non è un prodotto Prime. Insomma….se e quando érkezésrà il nuovo display e se riuscirò a montarlo e se il difetto dipendente effettivamente da questo vi aggiornerò…. speriamo bene! 

 235. Ei Lortie -

  Annan 5 tähden

 236. Dastan Nurbolatev -

  Erittäin mukava pyörä. Suosittelen tätä myyjää!

 237. Rebeke -

  Hei, kun tilasin viime vuonna, lupasit alennuskoodin seuraavalle ostokselleni ja koska harkitsemme sitä miehelleni, haluaisin tietää, mikä on alennussumma ja miksi en saanut sähköpostia? Lämpimin terveisin, Rebeke

  • shengmilo -

   Hei Rebeke!

   Kiitos kysymyksestäsi ja kiinnostuksestasi polkupyöriä kohtaan.
   Lähetä meille viesti osoitteeseen myynti @shengmilo.net tai käytä online-yhteydenottolomakettamme https://shengmilo.net/contact/

   Pidämme aina lupauksemme. 🙂

   On suuri päivä!
   shengmilo

 238. Carla Poole -

  Kuinka nopea kulkuväline se onkaan.

 239. Lelah Pelosi -

  Ostin sen työmatkaa varten, joka on 12 mailin matka joka suuntaan joidenkin mäkien kanssa. 1000w sähköpyörä on erittäin vankka ja tehokas, vaikka sataakin, se ei vaikuta suorituskykyyn ollenkaan.

 240. Ricardo Fernandez EspinosaRicardo Fernandez Espinosa -

  Horquilla del manillar rota a la altura del amortiguador

  La bicicle me gusta mucho en general pero viene la horquilla del manillar rota a la altura del amortiguador

 241. Korey Wu -

  Toimittaja ja erittäin ammattimainen. Jokainen pyyntöni kaikenlaista tietoa. Olivat erittäin selkeitä ja tarkkoja. Kiitos ja kiitos

 242. Lanie Edwin -

  Hei, tämä on loistava tuote hyvin tehtyyn ja helppo koota. Asiakaspalvelutiimi vastaa sinulle nopeasti ja on erittäin avulias.

 243. Ellie Julius -

  Kaikki ok, olen innoissani

 244. Shante Dezern -

  Sain paketin viiden päivän sisällä.

 245. Bonnie Montes -

  Se on hyvä pyörä
  Ei Ferrari, mutta silti hyvä

 246. debbiedeb1 -

  Erittäin hyvä myyjä. Neuvomaan ja auttamaan

 247. Mahi Reid -

  "Olen jo 70 km ladannut akkua, enkä heitä paljoakaan, eilen olen käyttänyt sitä kauluksissa
  Ja erittäin hyvin, 30 km ja kulunut vain 1 piste akusta.
  Montessa erittäin hyvin, se auttaa hyvin, suosittelen ostoa.
  Sain sen 4 päivässä, vain ohjaustanko, etupyörä jarruineen, sillin ja käynti."

 248. Efan Wharton -

  Sain juuri pyörän. Näyttää olevan kunnossa. Toimitus 10 päivän sisällä. Tuki erittäin hyvä. Vastasi kaikkiin tilauksiin ja aina nopeasti. Suositella.

 249. José María González Palomo -

  Tuve un problem con el planetario del motor, me enviaron la pieza sin problems y la pude reparar

  Apareció un ruido en el eje trasero proveniente del planetario del motor, la bicicleta está en garantía, la comunicación con ellos fue fácil y fluida, me enviaron la pieza y la pude reparar la bicicleta.

 250. NarcyNarcy -

  Se toimii erittäin hyvin pyöräni.

  Kaikki on kunnossa, paitsi jos jokin tauko ei toimi. Mutta se on hämmästyttävää. Rakastan sitä.❤ 

 251. Wendelin Jonas -

  Tämä pyörä on ollut niin hauska. Olen odottanut noin kuukauden tarkistaakseni sen. nähdäksesi, ilmaantuuko ongelmia. mutta tähän asti se on ollut mahtavaa. Toin sen juuri Etelä-Utahiin ja se on ollut huikeaa. Laatu on vaikuttava. Vertasimme monia ebikejä, ja tämä oli paras hinta-laatusuhde. Pelkäsin, ettei se ehkä ole tarpeeksi voimakas. mutta se on itse asiassa vähän liian nopea minulle tehokkaimmassa tilassa. Akku on kestänyt hyvin tähän asti. Olimme todella vaikuttuneita lähetyspakkausten laadusta. liian. Mieheni osti ensimmäisen ja pidin siitä niin paljon, että ostimme toisen.

 252. Lisabeth Brennen -

  Rakastan sitä <333

 253. Dieter Krist -

  Toimitus kesti liian kauan ja se lähetettiin kotimaani viereisestä maasta, sen pitäisi kestää päiviä, ei melkein 3 viikkoa. … Pyörän kokonaisuus näyttää lupaavalta

 254. Fernand Aveline -

  ok.

 255. TommyGun31 -

  Loistava pyörä mutta..

  Muut kuin kaksi pistettä alla, se on upea pyörä. Sen mukana ei tule paikallisia ohjeita. Ohjatut videolinkit ovat toista pyörää varten. Vähän maalaisjärkeä, niin pärjäät.

 256. Durante Sciara -

  Loistava setti. Tekee mitä kuvauksessa lukee. Sain ensiluokkaista palvelua myyjältä. Toimitus jne; Minulla oli ongelma LCD-näytön kanssa. mahdollisesti koputettu kuljetuksen aikana. Toimittaja lähetti korvaavan tuotteen muutaman päivän sisällä. Erittäin helppo vaihtaa. Jokainen, joka etsii taitettavaa sähköpyörää. katso tätä mallia vakavasti.

 257. Aamir Boyd -

  Rakasta pyörää. vain toimitus oli huono. Kun avasin valokytkin, se katkesi ja minulla oli vaikeuksia saada varaosaa. Parempaa palautetta myyjältä voisi tehdä. Kokoaminen oli tarpeeksi helppoa. Kaasu on myös loistava. Toivon, että voisin avata sen, jotta se toimisi nopeammin. Erinomainen vastine rahalle, ja minulla oli paljon hyviä kommentteja ystäviltä.

 258. Armaan Ellison -

  ”Paketti saapui ilmoitettua aikaisemmin, täydellisessä pakkauksessa, eikä sen asentaminen ollut minulle vaikeaa, itse asiassa tein sen yksin.
  Lyhyesti sanottuna erittäin suositeltava hankinta hinta-laatusuhteeseen ja asiakaspalveluun nähden”

 259. Germain Beaumont -

  Iso polkupyörä. Kulkee yli 45 km/h, akku kestää noin päivän kohtuullisessa käytössä. Ostin pyörän kahdesti ja asetukset olivat hieman erilaiset polkimen tuen toiminnassa, mutta molemmat olivat sopivia. Molempien pyörien vaihde ja ketju on valitettavasti hieman heikko kohta, koska kaikkia vaihteita ei voi käyttää. Tämä ei kuitenkaan ole suuri ongelma, kun otetaan huomioon, että sähköllä voit pysyä parilla vaihteella suurimman osan ajasta. Kaiken kaikkiaan hinta laatuun on erittäin hyvä

 260. Sammy Hood -

  Japanissa näyttää siltä, ​​että tälle pyörälle on olemassa monia liikennesääntöjä laillisen liikenteen suorittamiseen. Toivon, että myyjä pystyy toimittamaan pätevyystodistuksia.

 261. Germain Beaumont -

  Pyörä oli minulla vain pari päivää. mutta olin todella vaikuttunut siitä. Tällä hetkellä käytän autoa töihin, koska asun mäen juurella. enkä pystyisi hallitsemaan sitä normaalilla pyörälläni, koska minulla on niveltulehdus. mutta poljinavusteella. mäkeä ylös nouseminen oli helppoa. Aion varmasti matkustaa töihin sen parissa.

 262. Prudence Rodden -

  Kiva

 263. Cindi Mcfarlin -

  Saapui Iso-Britanniaan 8 päivässä, mikä on hyväksyttävää

 264. jazzy91 -

  Hei!
  kiitos ohjeista, mutta harkitse videoarvostelujen lisäämistä
  se on vain idea, mielestäni olisi loistava nähdä kokoonpanossa
  Voi toistaiseksi niin hyvä pyörällä, voin sanoa, että pidän tästä parempana kuin klassikkoni! Kippis

  • shengmilo -

   Hyvä Jazzy,

   kiitos ehdotuksestasi ja kiinnostuksestasi Shengmilo-polkupyöriin.
   Olemme tekemässä täydellisiä video-oppaita.
   Mutta kaiken kaikkiaan kokoonpano on erittäin helppoa ja kestää vain muutaman minuutin myös sellaiselle henkilölle, jolla ei ole minkäänlaista kokemusta työkaluista.

   Ja kaikki tarvittavat työkalut sisältyvät jo pakettiin.

   Nauti päivittäisistä ratsastuksistasi!
   shengmilo

 265. Diedra Spath -

  erittäin nopea toimitus ja todella ilo asioida kiitos kuormien kanssa ja suosittelen ehdottomasti muille

 266. Mahi Reid -

  Pyörä näyttää upealta. toimitus oli nopea. se menee hyvin. suurin nopeus minulla oli 40 km/h. Pidän pyörästä, toivottavasti se ei hajoa pian. Suosittelen sitä kaikille.

 267. Roderick Roth -

  Mukava laatu. Hyvin pakattu. Nopea toimitus. SHENGMILO.CO.UK kommunikoi nopeasti (vastaa kysymyksiisi muutamassa tunnissa samana päivänä). Huipputuote ja myyjä.

 268. MARTINAT JEAN MICHEL -

  Magnifique materiaali, très robuste, VTT avec gros pneus passe partout. Je le conseil aux randonneurs. Le vendeur est très efficace.
 269. Sarina Santos -

  Sillä rahalla pyörä on todella hyvä, käytän sitä vuoristokylässä, jonne ei saa tulla autoja sneuveen ja sujuu hyvin iltapala vaikka reki takana ja sitten vähän huipulle pyöräilyä. Huomaat kuitenkin, että laadukas kiinalainen on ja mikä nopeampi on rikki ja ruoste, mutta se sinun pitäisi hyväksyä. Sillä on lumi on aito hieno vipu, jota voit käyttää pysähdyksestä kuitenkin merikuljetuksesta valmistukseen.

 270. Efan Wharton -

  Testataan nyt… Se on liian nopeaa lapselle

 271. Stefan Br -

  Oder drei

 272. Stefan Br -

  Kann ich einen Rabatt für 2 Stück bekommen ?? Stefan

  • shengmilo -

   Hyvä Stefan,
   kiitos kysymyksestäsi ja kiinnostuksestasi Shengmilo-sähköpolkupyöriin.
   Kyllä, voimme tarjota ylimääräisen alennuksen suuremmille määrille.
   Ota yhteyttä osoitteeseen myynti @shengmilo.net tai käytä online-yhteydenottolomakettamme:
   https://shengmilo.net/contact/
   Yritämme vastata sinulle mahdollisimman pian tai lähettää sinulle kuponkikoodin.
   Have a nice day!
   shengmilo

   LieberStefan,
   vielen Dank für Ihre Frage und Ihr Interesse and Shengmilo Elektrofahrrädern.
   Ja, wir können einen zusätzlichen Rabatt für höhere Mengen anbieten.
   Ota yhteyttä osoitteeseen myynti @shengmilo.net tai muuta online-yhteydenottoa:
   https://shengmilo.net/contact/
   Wir werden versuchen, Ihnen so schnell wie möglich zu antworten oder Ihnen einen Gutscheincode zuzusenden.
   Einen schönen Tag noch!
   shengmilo

 273. Lanie Edwin -

  Toimitus kesti hieman yli 3 viikkoa.
  Pyörä kiinnittyy helposti, siitä puuttui vain pultti valon kiinnityksestä, joka oli helposti vaihdettavissa.
  Ensimmäinen pedaalilaukaus…
  Pyörä ei sovi kovin pienille kokoille - 1M70 alkaen.
  Se on erittäin voimakas, mutta hallitsematon.
  Kaunis ja kestävä pyörä nähdä ajoissa.

 274. Branda Goshorn -

  Ich kann dieses E-Bike nur empfehlen. Warum? Ganz einfach, gute Verarbeitung, schnelle Lieferung, leicht zu bedienen und gute Beschreibung. Huippu sähköpyörä. Passt zusammen geklapt ,was sehr gut geht, ein Autossa.

 275. Andreas -

  Vastaanotettu nopeasti ups ++: lla

 276. Eve -

  Heloo lupasin tarkistaa, joten tässä menee ensinnäkin pelkoni ei toteutunut, koska tämä polkupyörän koko sopii minulle täydellisesti. Pelkäsin, että se on minulle hieman liian iso, mutta osoittautuu erittäin hyväksi. Se toimitettiin nopeasti, joten se on plus ja älä unohda, että tämä on todella nopea pyörä
  Olen hieman pahoillani siitä, että sininen väri oli loppuunmyyty, mutta musta on myös kaunis, en voi valittaa
  terveisin ** evee

 277. Alfonso Villapol -

  Pyörä on ollut minulla nyt 2 kuukautta. Sain 23 mailia ensimmäisellä latauksella. Testattu kaikki 1 PAS-tilaa ja kaasua. Koska olen ajanut keskimäärin 5 mailia latauksella. Käytän enimmäkseen PAS 33:tä. Minulla ei ole ollut ongelmia. Minulle olisi parempi, jos siinä olisi 1 vaihdetta.

 278. Derek B. -

  Fantastinen pyörä

  Tämän asian voima on hämmästyttävä. Se puolitti kotimatkani 40 minuutista 20 minuuttiin. Pyörän rakenne on upea, kaikki on viimeistelty korkeatasoisesti. Oli hyvin vähän asennettu laatikosta ponnahtaa eturengas pumppaa se ylös (pieni pumppu oli myös mukana) ja olet poissa. suosittelisi ehdottomasti.

 279. Gérald Courbet -

  Kaikki hyvin

 280. Guenter Kluge -

  Schlechter Wasserspritzschutz vorhanden, muß verbessert werden.

  Der perfekte Spritzschutz vorne ist zu knapp gehalten, das für einen stolzen Preis. 

 281. mabrouk -

  Ostaja sai vastauksen kysymykseen yksityiskohtaisesti ja pyörä oli myös erittäin hyvin asennettu ja tyytyväinen

 282. Nour Hartman -

  Pyörä tuli erittäin nopeasti - 8 päivää, ja kaikki oli kuin surullista / ei piilomaksuja tai ALV /. Hyvin koottu, sen valmistumiseen meni vain 30 minuuttia. Kokeiltu ja toimii hyvin. Olen todella tyytyväinen siihen ja myyjä oli todella avulias myös yhteydenpidossa. Ja lähetä myös muutama lahja. Kiitos. Voin todella suositella tätä myyjää.

 283. Della Drew -

  Loistava tilausprosessi ja nopea toimitus. Puuttuu vain käyttöopas ja vakuutustarkoituksiin tarvittava vaatimustenmukaisuustodistus, jonka shengmilo lähettää minulle myöhemmin. Ostaa uudelleen.

 284. Lichir -

  Loistava vélo

  J'ai bien reçue le vélo en parfait état comme convenu pas de retardJe le recommande à tout(es) les passionner du vélo

 285. Arnold -

  Erittäin tyytyväinen, mutta ei takaistuinta kuvatulla tavalla

  Siinä mainitaan sähköinen maastopyörä takaistuimella, mutta takaistuinta ei ole, se on matkatavarateline. Kun kysyin myyjältä, he sanoivat, että sen mukana tuli istuimet, mutta ei. Sen lisäksi olen erittäin tyytyväinen siihen

 286. Coleen Dragon -

  Erittäin hyvä laatu. Ja se tuottaa erittäin hyvin. Toistaiseksi ei ole valittamista.

 287. Thibault Silvestre -

  Toimitus 4 päivässä ajaa hyvin erittäin tyytyväinen siihen

 288. Armaan Ellison -

  Carters 40 km. Erinomainen polkupyörä. Istuin on vain jäykkä. Onko tarpeen selvittää. Ja niin yleensä ei ole mitään pritensyä.

 289. Armaan Ellison -

  vau, mikä hieno pyörä, tämä on vahva, vankka ja akku kestää pitkään.

 290. Nenad -

  en löydä akkua verkkosivustoltasi
  kuinka paljon merenkulun kanssa
  alennus kahdelle?

  • shengmilo -

   Hyvä Nenad,

   kiitos kysymyksestäsi ja kiinnostuksestasi Shengmilo-sähköpyöriin.
   Lähetä yksittäiset tiedustelut sähköpostitse myynti @shengmilo.net
   Mutta asetamme pian myös paristot erillisinä tuotteina verkkosivustollemme suoraan ostettaviksi.

   Have a nice day!
   shengmilo

 291. Willi Wacker -

  Gute Beschreibung

  Das Fahrrad (ebike) on einfach huippu! Man kann es leicht trotz der breiten Reifen als Fahrrad normaali fahren. Ebenso sind die 5 verschieden starken Untersützungsmodi beim Treten sehr sehr gut. Zu allem Überfluß kann man das Fahrrad ohne jede Tretbewegung auch als Mofa mit Gashebel benutzen. Der Akku hat die größte und längste Power die es gibt, der Preis ist für dieses ebike spottbillig! Schnell kaufen ehe es teurer wird. Ich würde es immer wieder sofort kaufen. 

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!