Kauppa

Sale!

Shengmilo MX02S (sininen)

4 arvostelua Anna

Tehokkaana sähköpyörien lähteenä Shengmilo MX02S on varustettu 48V17A-litiumakulla ja 48V 1000W harjaton, suuri nopeus moottori. Akku on lisäksi Suojattu vedeltä lähteet ja vahingot ja voivat olla poistettu kehyksestä. Voit ladata sen helposti polkupyörällä tai sen ulkopuolella, täysi lataus kestää 5 - 7 tuntia. Shenmilo MX02S on valitun tilan, aputason ja kuljettajan painon mukaan 50-90 kilometriä. Se on varustettu CST-rasvaiset renkaat ja on saatavana kielellä musta or sininen väri.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.299 

Loppunut

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo MX02S: llä on suuren kapasiteetin 48V17AH-litiumparisto

Shengmilo MX02S on meidän huippumyyjä hyvästä syystä. Tehokkaana sähköajoneuvojen lähteenä MX02S on varustettu henkeäsalpaavalla 48 V17 A: n litiumparisto. Muovisen ja vedenpitävän kotelon suojauksella akkua ei ole helppo vahingoittaa. Kaksi lataustapaa saatavilla tälle akulle. Akku voidaan irrottaa ja ladata helposti. Tai se voi ladata suoraan kytkemällä virtalähteen ebike-pojaan. Akun täysi lataus kestää 5-7 tuntia, akun käyttöikä voidaan ladata noin 1000 kertaa. Etäisyys, jota voidaan käyttää, kun akku on ladattu täyteen, on noin 60-90 km (polkimen aputila) ja 40 km (puhdas sähköinen tila). Pyöräilyetäisyys voi olla jopa 50 - 90 km ja suurin nopeus 35 km / h 5-tasoisessa PAS-tilassa.

Shengmilo MX02S

Shengmilo MX02S ei ole vain hämmästyttävä sähköpyörä, mutta se takaa myös elämyksen! Se on varustettu tehokkaalla moottorilla, Shimano 21-vaihteisella vaihteistolla, hydraulisilla levyjarruilla, pitkäikäisellä akulla, säädettävällä ja lukittavalla alumiiniripustushaarukalla, joka muuntaa eteenpäin suuntautuvan voiman kiipeessä tai tiellä ajettaessa, ja paljon muuta. Olipa kyseessä maastomäet, viidakon polut, kaupunkitiet, lumi tai rannat, voit luottaa tähän sähköpyörään joka kerta!

Pitkäikäinen litiumakku

Shengmilo MX02S Musta sisäinen akkuMX02S on varustettu 48V / 17A litiumakulla. Akku on irrotettava, joten voit ladata sen joko kotona tai toimistossa. Vesivahingot eivät ole ongelma, koska vedenpitävä muovikotelo suojaa akkua hyvin. Kun akku on ladattu täyteen, voit ajaa 60-90 km poljinnopeustilassa ja jopa 40 km puhtaassa sähkökäytössä.

Turvallisen yön ratsastus

Sähköpyörässä on LED-etuvalo ja takavalo (sijaitsee aivan istuimen kohdalla). Voit helposti ottaa nopean kyydin yöllä huolimatta turvallisuudesta. Jopa sateisina ja sumuisina päivinä LED-valoilla on pieni energiankulutus ja vahva läpäisevyys. Istuimen valot voidaan säätää niin, että ne ovat jatkuvasti päällä tai vilkkuvat. Siinä on jopa kova sarvi, jotta voit varoittaa muita läsnäolostasi tiellä.

Hydrauliset levyjarrut Shengmilo MX02S Blue -laitteessasi

Shengmilo MX02S kaksinkertainen hydraulinen jarruPyörässä on hydraulinen etu- ja takalevyjarru. Ruostumattomat XOC-levyjarrut ovat ruostumattomia ja kestäviä. Sillä on erinomaiset lämmöntuottoominaisuudet, jotka varmistavat, että korkeat lämpötilat eivät voi aiheuttaa haittaa. Lisäksi se estää nopean jarrutuksen aiheuttamat vauriot. Järjestelmä sammuu heti, kun jarrutat, mikä takaa turvallisuuden ajon aikana.

Kätevä lataus

Tämä pyörä tarjoaa kaksi innovatiivista tapaa ladata polkupyörääsi. Ensimmäinen vaihtoehto on poistaa akku pyörän rungosta ja ladata se erikseen. Vaihtoehtoisesti voit ladata sen suoraan kytkemällä virtalähteen auton runkoon. Akun lataaminen täyteen kestää noin 5–7 tuntia. Voit ladata akun yli 1000 kertaa.

3-toimintatilat

Shengmilo MX02S: n toiminnallinen LCD-näyttöVoit vaihtaa kolmen käyttötilan välillä - katsokaa:

 • Polkimen avustin - Moottori antaa sinulle kohtalaisen voimanpurkauksen polkemalla ebikea. Voit ajaa 60-90 km ennen lataamista.
 • Täysin sähköinen - Sinulla on vapaus kiertää kaasua valinnan mukaan millä tahansa tehon lisäyksellä. Sen akun kantama on 40-50 km.
 • Manuaalinen - Polketaan sähköpyörää normaalisti kuten mitä tahansa polkupyörää.

Kestävä runko

Runko on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka on tukeva, mutta erittäin kevyt ja suunniteltu kestämään pitkään. Siksi sähköpolkupyörä on riittävän vakaa sopimaan kaikkiin tieolosuhteisiin, kuten lumi, tie, ranta, vuoret jne. Tämän e-pyörän enimmäiskuormitus on jopa 180 kg, mikä tekee MX02S-runkorakenteesta ergonomisen.

48V * 1000 watin harjaton moottori

1000 watin harjattomalla vaihdemoottorilla vääntömomentti saavuttaa 95N-M ilman vaivaa! Siten se tarjoaa jatkuvasti tasaista voimaa sähköpyörälle, jolloin se voi saavuttaa jopa 40 km / h nopeuden ja 35 °: n nousun tavallisissa tieolosuhteissa. Ajon aikana voit hitaasti tuntea moottorin kasvavan halutulle nopeudelle, mikä lupaa paljon jännitystä! (Huomaa - moottorilla on mukautettu nopeudenrajoitustoiminto 20 km / h - 35 km / h valinnainen).

LED-ajovalot ja takavalot

Voit helposti ohjata etuvaloja ja äänitorvia ohjaustangosta. LED-takavalon ansiosta turvallisuutesi on erittäin parantunut, kun LED on tasaisesti ja vilkkuu yöllä.

Alumiiniseos ohjaustanko

Mittaripainike on käden ulottuvilla, yksi painike e-pyörän vaihdevälityksen säätämisen aloittamiseksi, ja tiedotustoiminto on selkeä yhdellä silmäyksellä.

7-vaihteinen Shimano-vaihteisto

Polkimen apulaitteessa ja sähköisessä tilassa voit ohjata Shengmilo MX02S -laitetta käsittelemään ylämäkeä, alamäkeen ja tasaisia ​​teitä vaihtelevalla nopeudella. Voit siirtyä eri vaihteiden välillä erilaisten tieolosuhteiden mukaan, jolloin voit navigoida poluilla ja poluilla suhteellisen helposti.

Suuri jousitus Shengmilo MX02S Blue -laitteella

MX02S: ssä on täysi alumiiniseoksesta valmistettu pneumaattinen jousihaarukka, joka on säädettävissä ja lukittavissa. Sisäänrakennetut jousitusvaimentimet suodattavat kuoppaisten teiden ja karun maaston tärinät, mikä antaa ajomukavuudelle valtavan lisäyksen.

CST 26 x 4.0 tuuman rasvaiset renkaat

Shengmilo MX02S 26x4.0 Maastopyörän rasvarengasSaatavana sinisenä tai mustana, nämä "raskaat renkaat" voivat sopeutua erilaisiin teihin ja olosuhteisiin, kuten sade, hiekka, lumi, vuoret ja niin edelleen. Ne tarjoavat paremman kitkan ja vahvemman pidon tiellä, mikä takaa turvallisen ja rennon ajon.

Joten, mitä sinä odotat? On aika valmistautua uskomattomaan ratsastukseen! Hanki MX02S ebike heti!

Mitä Shengmilo MX02S Blue -sarja sisältää?

 • 1x sähköpyörä Shengmilo MX02S sininen
 • 1x irrotettava akku
 • 1x-laturi
 • 1x englanninkielinen käyttöopas
 • 1x ilmainen yleiskokoonpanotyökalu

Tilaa Shengmilo MX02S Blue

Lisätietoja

kehys

Metalliseos

Kehyksen koko

17 "

Väri

sininen

Moottorityyppi

Harjaton moottori

Moottorin teho

48V 1000W

Akun kapasiteetti

17 Ah

Akun nettopaino

3 kg

Latausaika

5-6 tuntia

Max. Nopeus

40 km / h

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

3.5 "LCD-näyttö

Renkaat

26 "x 4.0

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Metalliseos

Jousituksen tyyppi

Puskurin jousi

Satula

Seos, 80-100 cm, säädettävä korkeus

Max. Ladataan

150 kg

jarrut

Etu- ja taka-XOD-hydraulinen levyjarru

Shifter

Shimano TX755, 7 vaihdetta

Nettopaino

28 kg

bruttopaino

35 kg

pakkauskoko

156x34x80 cm

4 arvioita Shengmilo MX02S (sininen)

 1. Lesse -

  Hyvä pyörä ja hyvä kilometrimäärä toistaiseksi

  • shengmilo -

   Hyvä Lesse,

   kiitos vastauksestasi ja kiinnostuksestasi Shengmiloa kohtaan.
   Mukava kuulla, että olet tyytyväinen MX02S: ään. 🙂

   Nauti päivittäisistä ratsastuksistasi!
   shengmilo

 2. pasdj -

  miksei ranskalainen manuel ??

  • shengmilo -

   Hei,

   kiitos kysymyksestäsi ja kiinnostuksestasi Shengmilo-sähköpyöriä kohtaan.
   Kun yhä useammat Ranskasta ostetut tuotteet sijoitetaan, sisällytämme varmasti täydelliset ranskalaiset käyttöoppaat jokaiseen sarjaan.

   Voimme kuitenkin tehdä sen vain seuraavassa erässä, mutta juuri nyt voimme tarjota sinulle ranskalaisen käyttöoppaan lähettämisen PDF -muodossa.

   Kiitos vielä kerran ja mukavaa päivää!
   shengmilo

 3. MihaM -

  Ja unohtamatta, kiitos pumpusta, rakastan lahjaa, koska se on tarpeeksi pieni kiinnittämään sen

 4. MihaM -

  Minun on sanottava, että pidän pyörästäni paljon, olen esimerkiksi valinnut niin kauan ja tarkistanut niin mqny -malleja, mutta lopulta otan mx20s blue ja mielestäni se oli oikea päätös. Kiitos myös shengmilolle, joka auttoi minua ärsyttävissä kysymyksissäni hehe kiitos

  • shengmilo -

   Hyvä MihaM,
   Olemme todella iloisia nähdessäsi, että olet tyytyväinen ostokseesi ja nautit MX20S -mallista! 🙂
   Ei hätää, autamme mielellämme. Mitä tulee keskusteluun rasvanrenkaista, tunnet ensimmäisen lumen myötä todelliset edut.
   Vielä kerran kiitos ostoksestasi ja tästä arvostelusta, se merkitsee meille paljon.
   Ystävällisin terveisin, Shengmilo.net

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!