Kauppa

Shengmilo MTB-pyöräilykypärä irrotettavilla magneettisilla suojalaseilla ja takavalolla

Shengmilo MTB-pyöräilykypärä irrotettavilla magneettisilla suojalaseilla ja takavalolla sopii kaikille MTB-pyöräilijöille. Pysy turvassa Shengmilo Pyöräilykypärän avulla pyöräillessäsi, täydellinen tie- ja maastokäyttöön.

79 

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmilo MTB -pyöräilykypärä irrotettavilla magneettisilla suojalaseilla ja takavalolla on kapea muotoilu ja hyvännäköinen, ja se peittää kypärän takaosan hieman lisävarmuuden vuoksi. Shengmilo MTB Pyöräilykypärän pieni koko ja huomattava jäähdytysteho antavat sen vaivattomasti kellua ilmassa eri kallistus- ja pään kulmissa.

Täydellinen turvallinen istuvuus

Säätämällä niiden leveyttä tarkasti jokaisen ainutlaatuisen pään koko ympärysmitan yli, minimalistinen istuvuusjärjestelmä käyttää valitsinta, jota on helppo kääntää säädön yksinkertaistamiseksi, mikä tarjoaa sinulle yksinkertaisen ja mukavan istuvuuden, joka välttää painealueita.

Shengmilo Helmet Ultrakevyt maastopyöräilykypärä irrotettavalla visiiritakavalollaKestävä ja vahva suoja

Tiheä EPS-materiaali ja vankka PC-kuori tarjoavat erinomaisen suojan ja tehokkaan iskunpuskuroinnin. Fluoresoivat hihnat ja vuori lisäävät käyttömukavuutta ja yleistä turvallisuutta.

Magneettiset aurinkolasit

Irrotettavien suojalasien käyttö voi suojata käyttäjää suuresti tuulelta, hiekalta ja muilta elementeiltä ankaran häikäisyn ja voimakkaan auringonvalon lisäksi. Silmäsuojus voidaan kiinnittää magneettisesti kypärään. Integroitu linssi tarjoaa täydellisen näkösuojan, joka poistaa aurinkolasien tarpeen, ärsyttävän hien vuotamisen ja huurtumisen sekä yhteensopivuuden likinäköisyyttä korjaavien silmälasien kanssa.

Shengmilo Ultrakevyt Pyöräilykypärä Irrotettavalla Visiiri Suojalaseilla Pyöräilyturvallinen Takavalo Intergrally-muovatut maastopyöräilykypärät MTB-kypärätSuper Bright Varoitus USB-LED

Siinä on kirkkaat takavalot, joissa on kolme valaistusvaihtoehtoa: jatkuva valotila, vilkkuva tila ja kiertomatkatila. Nämä valot voivat parantaa ajajien näkyvyyttä pimeässä ja varoittaa heidän takanaan olevia autoja ja jalankulkijoita turvallisen etäisyyden säilyttämiseksi.

Erinomainen käyttökokemus ja suorituskyky

Hyvän ilmanvaihdon ja lämmönpoiston takaamiseksi 22 tuulitunnelin tuuletusaukkoa, joissa on sisäiset kanavat, voivat ohjata ilmavirran tehokkaasti koko päähän. Käyttäjät eivät koe mitään taakkaa tai nautintoa tämän uskomattoman kevyen kypärän kanssa.

Täydellinen koon säätö

Moniulotteisen säätöjärjestelmän avulla käyttäjät voivat nopeasti muuttaa sekä pään ympäryksen että korkeuden kokoa. Säädettävien hihnojen ja moniulotteisen säädön avulla kypärä pysyy vakaasti paikoillaan pään ollessa oikeassa asennossa. Se sopii 54-60cm päänympärysmitalle, 54-61cm. Ota tarkat pään mitat ennen ostoa.

Tyylikäs ja kompakti muoto

Pyöräilykypärän tyylikäs, kompakti muoto ja sivusuuttimet minimoivat ilmanvastusta sivuilta ja maksimoivat samalla virtausdynamiikan. Tämä tasoittaa ilmavirtausta edestä taakse.

Tilaa Shengmilo MTB-pyöräilykypärä irrotettavilla magneettisilla suojalaseilla ja takavalolla

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Shengmilo MTB Pyöräilykypärä irrotettavilla magneettisilla suojalaseilla ja takavalolla"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!