Kauppa

Sale!

Shengmila M90

1 arviot Anna

Shengmilo M90 on suorituskykyinen maastosähköpyörä perinteisellä 29 tuuman rungolla. Jo pelkkä runkorakenne tekee siitä ainutlaatuisen markkinoiden kilpailijoista. Maastopyörän 500 watin moottori on vesitiivis IP54-luokkaan. Shengmilo-maastosähköpyörän jousitus tekee siitä ihanteellisen maastoajoon.

 Paikallinen varastossa: HIGH

1.159 

Loppunut

Jaa tämä:

Kuvaus

Shengmila M90

Shengmilo M90 on suorituskykyinen maastosähköpyörä perinteisellä 29 tuuman rungolla. Jo pelkkä runkorakenne tekee siitä ainutlaatuisen markkinoiden kilpailijoista. Maastopyörän 500 watin moottori on vesitiivis IP54-luokkaan. Shengmilo-maastosähköpyörän jousitus tekee siitä ihanteellisen maastoajoon.

 48V 17AH suurikapasiteettinen litiumakku

Shengmilo-M90-akkuShengmilo M90 -maastopyörässä on 48V 17AH litiumakku, jolla on valtava kapasiteetti. Shengmilo M90:n suurikapasiteettisessa akussa on useita turvaominaisuuksia, mukaan lukien ylilataussuoja, ylivirtasuoja, ylipurkaussuoja, lämpötilasuoja, johdinkatkossuoja ja muut turvaominaisuudet. Akku voidaan ladata 1000 kertaa. Akun lataaminen täyteen kestää 6-8 tuntia. Pitkät matkat, jopa 40-60 km puhtaasti sähköisessä tilassa ja 90 km tehostetussa tilassa, ovat aina mahdollisia.

29" × 2.25 maastopyörän renkaat

Shengmilo M90 käyttää CST CABALLERD -renkaita, joilla on korkea juoksu- ja kulutuskestävyys, jotka vähentävät pomppimista epätasaisilla teillä ja parantavat ajomukavuutta.

7-vaihteinen Shimano-vaihteisto

Shengmilo-M90-ShimanoSäädettävänopeuksinen nousu ja lasku on helposti hoidettavissa Shengmilo M90:n sekä työvoima- että sähkömoodeissa. Shengmilo M7:n Shimano 90-nopeuksinen voimansiirtojärjestelmä on ihanteellinen useisiin vaihteiden vaihtoihin erilaisissa tieolosuhteissa. SHIMANO-sarja, joka on saanut inspiraationsa ajokäyttäytymisestä, on kestänyt ajan kokeen. Se osoittaa erinomaisuuttaan ja kestävyyttään jopa ammattimaisilla lisälaitteilla.

Takateline

Shengmilo M90:n takaistuin toimii laukkujen, matkatavaroiden ja tavaran kantajana. Se kestää 150 kilogramman kuorman.

Vedenpitävä LCD-näyttö

Shengmilo-M90-LCD-näyttöShengmilo M90 -sähköpyörän älykäs LCD-näyttö näyttää kokonaiskilometrimäärän, akun keston, nopeuden ja tehotason. Voit ohjata sähkötilaa ja tehoaputilaa kolmella näytön painikkeella.

29 tuuman alumiinirunko

Shengmilo M90:n kevyt runko on valmistettu aerolaatuisesta alumiiniseoksesta. Rungon kolmion muotoinen rakenne noudattaa mekaanisia suunnitteluperiaatteita, mikä lisää vakautta ja puristuvuutta. Shengmilo M90 pystyy hallitsemaan enemmän painoa päivitetyn kalanvaakateknologian avulla.

Etujousi iskunvaimennus

Shengmilo-M90-etujousitus-haarukkaShengmilo M90:ssä on säädettävä ja lukittava täydellinen alumiiniseoksesta valmistettu pneumaattinen jousitusetuhaarukka. Jousituksen iskunvaimentimet voivat tehokkaasti suodattaa tärinää ja lisätä ajomukavuutta vaikeissa tieosuuksissa.

48V 500W HARJATON MOOTTORI

Shengmilo M90:ssä on 48 V * 500 W harjaton moottori, joka tarjoaa paljon tehoa, mikä tekee matkastasi hauskempaa. 56 Nm:n vääntömomentti takaa korkean luottamuksen ja tarkan tehonavustuksen. Moottorin huippunopeus on yli 40 km/h ja nousukyky 35 astetta normaaleissa tieolosuhteissa. Moottorissa on nopeudenrajoitin, joka vaihtelee 20-35 kilometriä tunnissa PAS-mallista riippuen. Nautitaan siis raikkaan ilman vapaudesta työmatkalla tai matkoilla.

Hydraulinen etu- ja takalevyjarru

Shengmilo-M90-levyjarruM90:ssä on edessä ja takana kaksinkertainen hydraulinen jarrujärjestelmä nopeaan ja tasaiseen jarrutukseen. Iskunvaimennin suodattaa kuoppaiset ja epätasaiset tiet jousivaimennuksen jälkeen ja antaa tehokkaan jarrutuskyvyn. Samoin, kun jarrutat, virrankatkaisumekanismi sammuu välittömästi turvallisuuden takaamiseksi ajon aikana.

Nahkainen istuin ja takavalo

Shengmilo M90 tarjoaa hyvät iskunvaimennusominaisuudet ja on vähemmän uuvuttavaa ajettaessa päällystämättömillä teillä. Istuin on säädettävissä pituudellesi sopivaksi. Istuimen takavalossa on kaksi tilaa: tasainen ja vilkkuva.

Mitä Shengmilo M90 -sarja sisältää?

  • 1x sähköpyörä Shengmilo M90
  • 1x irrotettava akku
  • 1x-laturi
  • 1x englanninkielinen käyttöopas
  • 1x ilmainen yleiskokoonpanotyökalu
  • 1x ilmainen rengaspumppu

Tilaa Shengmilo MX90

Lisätietoja

kehys

Metalliseos

Kehyksen koko

17 "

Väri

Musta

Moottorityyppi

Harjaton moottori

Moottorin teho

48V 500W

Akun kapasiteetti

17 Ah

Akun nettopaino

3.1 kg

Latausaika

5-6 tuntia

Max. Nopeus

40 km / h

Gears

Shimano 7 nopeutta

näyttö

M5 3.5 tuuman LCD-näyttö

Renkaat

29 "x 2.25"

Pyörät

Suorat pyörät

Ohjaustanko

Metalliseos

Etuhaarukka

Seos, lukittava

Jousituksen tyyppi

Puskurin jousi

Satula

Seos, 85-105 cm, säädettävä korkeus

Max. Ladataan

180 kg

jarrut

Etu- ja takahydrauliset levyjarrut

Shifter

Shimano TX55, 7 vaihdetta

Nettopaino

29 kg

bruttopaino

32 kg

pakkauskoko

156x34x80 cm

1 arvostelu yritykselle Shengmila M90

  1. Valter -

    Sono molto soddisfatto dell'acquisto della M90. Ho percorso i primi 120 Km e posso affermare che la bike è eccellente sotto tutti i punti di vista. L'assistenza è pregevole per tempestività e cortesia. Kiitos

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!