Kauppa

EVA Hard Shell -mobiilitallennus

EVA Hard Shell Mobile Storage suojaa halkaisijaltaan jopa 7 tuumaa olevia laitteita ja antaa sinun nähdä puhelimesi turvallisesti ajaessasi pyörääsi. Kääntyvä muotoilu pitää tiukasti kahvasta, jolloin voit valita optimaalisen katselukulman ollessasi liikkeellä!

45 

Jaa tämä:

Kuvaus

EVA Hard Shell -mobiilitallennus

Tämä EVA Hard Shell Mobile Storage -matkapuhelinteline sopii tiukasti pyöräsi tai skootterisi kahvan päälle, joten voit nähdä ja käyttää puhelintasi liikkeellä ollessasi!

4 kynttä kiinnittyy turvallisesti pyörän tai moottoripyörän kahvaan

Sinun on painettava tämän kiinnitystelineen keskimmäistä painiketta, jolloin kynnet lukittuvat tukevasti pyörän kahvan ympärille. Kun olet valmis poistamaan puhelimesi, paina vain molempia kahvoja samanaikaisesti, niin laitteesi vapautetaan turvallisesti, jolloin voit poistua pyörästä ja jatkaa matkaa.

Roisketiivis muotoilu

EVA Hard Shell -mobiilivarastomme on suunniteltu vedenkestäväksi! Tämä tarkoittaa, että voit ajaa missä tahansa säässä – lumessa, sateessa tai auringossa – tietäen, että laitteesi on turvassa.

Istuu tiukasti laitteesi ympärille ja pitää sen turvassa, kun olet ulkona.

Tämä teline sopii tiukasti älypuhelimesi ympärille ja pitää sen turvassa ajaessasi pyörääsi tai moottoripyörääsi! Se pysyy täysin turvallisena pyörässäsi valitsemassasi kulmassa ja tarjoaa ihanteellisen helpon visuaalisen näkyvyyden liikkeellä ollessasi.

Kosketusnäyttöystävällinen

Tämä teline ei häiritse kykyäsi käyttää puhelimen kosketusnäyttöä tai mitään laitteen portteja, joten voit silti käyttää langallisia kuulokkeita tai koskettaa näyttöä vaihtaaksesi kappaletta, tarkistaaksesi reittiohjeet ja paljon muuta (kunhan et ole liikkuva).

360-asteen kierto

EVA Hard Shell Mobile Storage on 360º vaihdettava pidike, jonka avulla voit asettaa puhelimen mukavimpaan asentoon katselua varten ajon aikana, joko pysty- tai vaaka-asennossa. Tämä on ihanteellinen älypuhelimen käyttämiseen navigointijärjestelmänä, koska se tarjoaa optimaalisen katselukulman.

Yhteensopiva jopa 7″ puhelimien kanssa

Tämä EVA Hard Shell Mobile Storage sopii 4.7-7 tuuman puhelimiin, joten se on ihanteellinen melkein kaikille markkinoilla oleville puhelimille! Olipa laitteesi kooltaan 4.7 tai 7 tuumaa, pidike mukautuu lujasti sen ympärille pitäen sen täysin turvallisena. Tämä tarkoittaa, että se toimii kaikkien iPhone-puhelimien kanssa, mukaan lukien iPhone 13 -sarja, sekä useimpien Android-puhelimien kanssa, mukaan lukien Samsung Galaxy S21- ja Z Fold -sarjat.

tekniset tiedot

  • Tyyppi: pyörälaukku
  • Asennus: runkoon
  • Materiaalit: nylon
  • Vedenpitävä pinnoite: kyllä
  • Ominaisuudet: lokero älypuhelimelle 7"
  • Mitat 150 x 225 x 90 mm

Tilaa EVA Hard Shell Mobile Storage

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "EVA Hard Shell Mobile Storage"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös…

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!