Kauppa

37L 3 in 1 Monitoiminen takakantolaukku Tavaralaukut Touring Cam Pannier

Valmistaudu seuraavaan ajomatkaasi 37L 3 in 1 -monitoimisella takakantolaukuilla, Touring Cam Pannierilla ja varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi. Tämä pätevä kantolaukku on ihanteellinen pitkille matkoille, kun haluat pitää työkalusi käden ulottuvilla ilman niitä.

99 

SKU: 40029 Kategoria:
Jaa tämä:

Kuvaus

Valmistaudu tulevaan ajomatkaasi 37L 3 in 1 -monitoimikameralaukun avulla ja varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi. Tämä tukeva kantolaukku on ihanteellinen kumppani pitkille matkoille, kun haluat pitää työkalusi käden ulottuvilla ilman, että kannat niitä. Aseta tämä tie- tai maastopyörällesi, jotta pääset helposti käsiksi kaikkeen, mitä tarvitset ajaessasi.

Kulmikas muotoilu3 in 1 pussi

Kaksi sivulaukkua ja yksi ylälaukku irrotettavilla pusseilla mahtuvat tavaroita helposti. Laukun etupuolella on viisto, joten et tunne sitä rypistyvän jaloissasi.

Kulmakassin muotoilu

Vino taskurakenne antaa pyöräilijöille runsaasti tilaa pyöräillä ilman, että kantapäät koskettavat maata.

Suuri tilaTilavuus 37 litraa (10 gallonaa).

37 litran laukku riittää pitkille matkoille. Tavaroiden ottaminen ja pitäminen voi olla helpompaa vetoketjutyylillä. Se on varsin kätevä pyöräretkelle, koska logokirjaimella varustettu vetoketju on luistamaton. Päällinen laukku voidaan irrottaa ja muuttaa helposti olkalaukuksi mukana tulevalla olkahihnalla.

Vedenkestävä

37L 3 in 1 -monitoiminen takakantolaukut Touring Cam Pannierilla on vettä hylkivät ominaisuudet, joten vesipisaroiden on vaikea tunkeutua siihen.

YönäkymäHeijastava LOGO

Heijastavat logot ovat tärkeä osa turvallisuusvaroitusta ja turvallisuuden lisäämistä ulkona pyöräillessä.

Kevyt

Kevyt muotoilu ja rypistymätön, ylösvedettävä kangas keventävät kuormaa. Helppo puhdistaa Takana oleva lokasuoja estää laukkua mutaantumasta tai takertumasta auton pyörään samanaikaisesti.

Kestävä

PE-vuori ja 2.5 mm PE-levy takana, tämä materiaali on erittäin repeytymätöntä ja kestävää. Molemmilla puolilla olevia tuck-verkkoja voidaan käyttää usein käytettyjen esineiden, kuten karttojen, vesipullojen ja vapaita paikkoja säilyttämiseen.

Pikaasennus ja julkaisu

Kiinnitä tai irrota sivulaukut telineestä käyttämällä kolmea säädettävillä hihnoilla varustettua solkia ja kahta tarranauhaa. 4 solkia ylälaukun kiinnittämiseen. Velcro-hihnat tekevät asennuksesta helppoa. Useimmat polkupyörät, mukaan lukien maastopyörät, maantiepyörät ja työmatkapyörät, ovat yhteensopivia.

tekniset tiedot

  • Väri: Musta
  • Tilavuus: 37 L
  • Materiaali: 900D polyesteri
  • Ylälaukku: 30 x 13 x 35 cm / 11.81 x 5.11 x 13.77 tuumaa (P x L x K)
  • Sivulaukku: 30 x 14 x 31 cm / 11.81 x 5.51 x 12.20 tuumaa (P x L x K)
  • Pakkauksen koko: 34 x 34 x 7 cm / 13.38 x 13.38 x 2.75 (P x L x K)
  • Paino: 1357g / 2.993Lb
  • Pakkausluettelo: 1 x polkupyörä 3 in 1 takatavaralaukku

Tilaa 37L 3 in 1 Monitoiminen takakantolaukku, Touring Cam Pannier

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "37L 3 in 1 -monitoiminen takakantolaukut Touring Cam Pannier"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!