Uutiset

Fat rengas tai Fat Bike -edut – Shengmilo sähköpyörät!

Rasvarengas

Rasvainen rengas polkupyörät ovat yhä suositumpia, ja se tapahtuu erittäin hyvästä syystä. Polkupyörän harrastaja voi nyt ajaa polkupyörällä vaikeilla maastoilla, joilla oli lähes mahdotonta ajaa vuosikymmenien ajan. Shengmilo ™ Fat -renkaiden sähköpyörillä on mukava ajaa lumella, mutalla, hiekalla (rannoilla) ja monilla muilla maastoilla. Ehkä ulkonäkö ei ole tärkein ominaisuus, mutta olkaamme rehellisiä; rasvarenkaat näyttävät paremmilta kuin tavalliset renkaat. Joten he näyttävät paremmilta, ajavat paremmin - ei pitäisi olla enää kysymys siitä, miksi heistä tulee niin suosittuja, eikö? Toinen etu Shengmilo ™ -rasvarenkailla on hinta, koska se on sama tai yhtä suuri kuin normaali rengas. Teimme sen varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat vain parhaan kokemuksen!

Aat-pyörä (jota kutsutaan myös rasvapyöräksi, rasvarengas, rasvarengaspyörä tai lumipyörä) on maastopyörä, jossa on ylimitoitetut renkaat, tyypillisesti 3.8 mm: n (97 tuumaa) tai suurempia ja vanteet (2.16 mm) tai leveämpiä (55 tuumaa). , epävakaa maasto, kuten lumi, hiekka, suot ja muta. [1] Fatbikes on rakennettu runkojen ympärille, joissa on leveät haarukat ja tukivarret, jotta nämä renkaat sopivat leveisiin vanteisiin. Leveitä renkaita voidaan käyttää jopa 340 hPa: n paineissa; 0.34 bar (5 psi), jotta ajetaan tasaisesti karkeilla esteillä. Luokitus 550–690 hPa; 0.55–0.69 bar (8–10 psi) sopii useimmille ratsastajille. [2] Rasvapyörät keksittiin käytettäväksi lumessa ja hiekassa, [1] mutta ne kykenevät kulkemaan erilaisten maastotyyppien, mukaan lukien lumi, hiekka, autiomaa, suot, muta, jalkakäytävä tai perinteiset maastopyöräilyreitit. [3] Urheilua kutsutaan joskus rasvapyöräilyksi tai rasvarenkaaksi.
Lähde: wiki

Tunnisteet:

6 kommentit on Fat rengas tai Fat Bike -edut – Shengmilo sähköpyörät!

 1. ruskea. sanoo:

  Hola, estoy interesado en la mx02S y me gustaría comprarla junto con una akku de repuesto. Mahdollista?

  1. shengmilo sanoo:

   Hei,
   gracias por su interés en Shengmilo.
   Yksittäinen mahdollinen vertailu porradoralta ya que tarda muista en llegar. Podemos hacerle una oferta en myynti @shengmilo.net

   Que tenga un lindo día,
   shengmilo

 2. Rebeke sanoo:

  Hei! Kyllä, rasvainen rengas on hieno, mutta sinun pitäisi todella kirjoittaa artikkeli mag-pyörien ja spook-pyörien eroista. Tarkoitan ulkonäön lisäksi eroja. Näin muiden ihmisten kysyvän sinulta, joten en ole yksin, joka haluaisi tietää. Lämpimin terveisin Rebeke

  1. shengmilo sanoo:

   Rakas Rebeke,

   kiitos ehdotuksestasi.
   Yritämme päivittää artikkelin ehdotustenne mukaisesti.

   Mag-pyörät ovat yleensä korkeammat ja vahvemmat, mutta pinnapyörillä on se etu, että ne on helppo korjata, jos ne vahingoittuvat epätasaisessa maastossa.

   Mutta Fat Renkaille pintapyörät ovat suositeltavampia, koska polkupyörät on tarkoitettu kovempaan maastoon.

   Nauti päivittäisistä ratsastuksistasi!
   shengmilo

 3. Olen kuitenkin eniten kiinnostunut .MX02-tiedostoistasi
  Olen lyhyt, joten haluaisin tietää, onko sinulla pieni
  tämän pyörän runkoversio, koska löysin yhden koon
  ei aina sovi kaikille.
  Olen 5'5 "pitkä ja sisäsauma 29-30"
  Kiitos jo etukäteen
  Marvin Epstein

  1. shengmilo sanoo:

   Hyvä Marvn,
   kiitos paljon mielenkiinnostasi Shengmilo ebike!
   Saadaksesi paremman kokokokemuksen suosittelemme katsomaan videoarvostelua tai pari YouTubessa.
   Tarkistamme kehyksen koon ja otamme sinuun yhteyttä.
   Ystävällisin terveisin, Shengmilo

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!