Uutiset

Shengmilo-laadukas sähköpyörä voi kestää monta vuotta!

Shengmilo ™ korkealaatuiset sähköpyörät

Shengmilo ™ korkealaatuisia sähköpyöriä valmistettiin monilla markkina-näkökohdilla. Yritimme kehittää ja käyttää vain parhaita materiaaleja, parhaita saatavilla olevia osia ja sisältää parhaat ominaisuudet, mitä asiakkaamme ja käyttäjät pyysivät. Polkupyörät testataan voimakkaasti ja monia muutoksia ja muutoksia tehdään ennen kuin olemme valmiita tuomaan uusia malleja maailmalle. Siksi e-pyöräarvostelumme ovat aina korkeat ja palautteemme on enimmäkseen erittäin positiivista. 

Markkinoilla on paljon sähköpyöriä, joten joskus ostopäätöksiä voi olla vaikea tehdä. Onneksi muutamat tuotemerkit, kuten Shengmilo ™, erottuvat edistyneillä ominaisuuksillaan ja erittäin korkealla laadulla! Shengmilo ™ -pyörät on suunniteltu kestämään ja kestämään ylittää odotuksesi!

Shengmilo ™ on tunnistettavissa korkeasta laadustamme, mutta myös joistakin muista ainutlaatuisista ominaisuuksista. Suurimmalla osalla malleistamme on rasvarenkaat, mikä tekee ajamisesta paljon mukavampaa ja näyttää paljon edistyneemmältä. Renkaassamme on myös etumme mag pyörä Se tarjoaa futuristisen näkymän ja antaa myös paremman kestävyyden, koska mag-pyörä ei voi taipua tai vaurioitua yhtä helposti. 

Oletko joku, joka haluaa nopeutta, kiihtyvyyttä ja vääntömomenttia? Älä katso enää. Shengmilo ™ varmisti, että saat juuri haluamasi. Päivitetyt harjattomat moottorit, jopa 1000 W, on tehty parantamaan ajoasi ja tekemään sinusta onnelliseksi.

Tunnisteet:

6 kommentit on Shengmilo-laadukas sähköpyörä voi kestää monta vuotta!

 1. Mesut sanoo:

  Guten Tag kann man bei ihnen Ersatzteile bestellen falls der Motor von mx01 kaputt gehen sollte?

  1. shengmilo sanoo:

   Hyvä Mesut,
   kyllä, jos ostat suoraan verkkosivustoltamme, saat kaikki varaosat ja täyden tuen.
   Ystävällisin terveisin, Shengmilo

 2. vikentrigger sanoo:

  Vain miten saan moottorikäyttöisen moottorin toimimaan

 3. Luis sanoo:

  Hola, los modelos MX20 y MX21 de 500w ¿están homologadas dentro de la normativa EPAC (elektronisesti virralla avustetut syklit) Euroopalle ja Españalle?

  En su caso, Requirirán Matriculación Como Ciclomotor y Seguro obligatorio? Como podría obtener su certificateado de homologación europeo? Gracias.

  1. Luis sanoo:

   Importante donde descargar Certificado de homologación europeo.

  2. shengmilo sanoo:

   Hyvä Luis,

   Hyviä uutisia, Shengmilo-sähköpolkupyörä on läpäissyt EU: n EN15194-sertifikaatin.
   Sitä voidaan nyt käyttää useimmilla teillä.

   Best huomioon
   shengmilo

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!