Uncategorized

Fat rengas tai Fat Bike -edut – Shengmilo sähköpyörät!

Rasvarengas

Rasvainen rengas polkupyörät ovat yhä suositumpia, ja se tapahtuu erittäin hyvästä syystä. Polkupyörän harrastaja voi nyt ajaa polkupyörällä vaikeilla maastoilla, joilla oli lähes mahdotonta ajaa vuosikymmenien ajan. Shengmilo ™ Fat -renkaiden sähköpyörillä on mukava ajaa lumella, mutalla, hiekalla (rannoilla) ja monilla muilla maastoilla. Ehkä ulkonäkö ei ole tärkein ominaisuus, mutta olkaamme rehellisiä; rasvarenkaat näyttävät paremmilta kuin tavalliset renkaat. Joten he näyttävät paremmilta, ajavat paremmin - ei pitäisi olla enää kysymys siitä, miksi heistä tulee niin suosittuja, eikö? Toinen etu Shengmilo ™ -rasvarenkailla on hinta, koska se on sama tai yhtä suuri kuin normaali rengas. Teimme sen varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat vain parhaan kokemuksen!

Aat-pyörä (jota kutsutaan myös rasvapyöräksi, rasvarengas, rasvarengaspyörä tai lumipyörä) on maastopyörä, jossa on ylimitoitetut renkaat, tyypillisesti 3.8 mm: n (97 tuumaa) tai suurempia ja vanteet (2.16 mm) tai leveämpiä (55 tuumaa). , epävakaa maasto, kuten lumi, hiekka, suot ja muta. [1] Fatbikes on rakennettu runkojen ympärille, joissa on leveät haarukat ja tukivarret, jotta nämä renkaat sopivat leveisiin vanteisiin. Leveitä renkaita voidaan käyttää jopa 340 hPa: n paineissa; 0.34 bar (5 psi), jotta ajetaan tasaisesti karkeilla esteillä. Luokitus 550–690 hPa; 0.55–0.69 bar (8–10 psi) sopii useimmille ratsastajille. [2] Rasvapyörät keksittiin käytettäväksi lumessa ja hiekassa, [1] mutta ne kykenevät kulkemaan erilaisten maastotyyppien, mukaan lukien lumi, hiekka, autiomaa, suot, muta, jalkakäytävä tai perinteiset maastopyöräilyreitit. [3] Urheilua kutsutaan joskus rasvapyöräilyksi tai rasvarenkaaksi.
Lähde: wiki

Shimano vaihde Edistyksellinen vaihdin

Shimano-vaihtaja Shengmilo ™: lle

Shimanon edistyksellinen vaihdevipu on yksi markkinoiden parhaista, joten Shengmilo ™ -tiimissämme ei käynyt paljon keskustelua. Päätös oli looginen, käytimme Shimano-kytkimiä kaikkiin sähköpyörämalleihimme. Shimano tarjoaa nopeamman ja sujuvamman vaihdon ilman paljon huoltoa ja puhdistusta. Se tunnetaan pitkäikäisenä ja erittäin kestävänä tuotemerkkinä. Oikealla hoidolla se toimii yhtä hyvin kuin vuosienkin vuosikymmenien päivittäisen käytön jälkeen.

Shimano, Inc. (株式会社 シ マ ノ, Kabushiki-gaisha Shimano) on japanilainen monikansallinen pyöräilykomponenttien, kalastusvälineiden ja soutulaitteiden valmistaja. Se tuotti golfvarusteita vuoteen 2005 ja lumilautailuvälineitä vuoteen 2008. Yhtiöllä on 32 konsolidoitua tytäryhtiötä ja 11 konsolidoimatonta tytäryhtiötä. Shimanon päätuotantolaitokset ovat Kunshanissa Kiinassa; Malesia; ja Singapore.

Vuonna 2017 Shimanon liikevaihto oli 3.2 miljardia dollaria, Euroopassa 38%, Aasiassa 35% ja Pohjois-Amerikassa 11%. Polkupyörän osien osuus oli 80%, kalastusvälineiden 19% ja muiden tuotteiden 0.1%. Yhtiö on julkisen kaupankäynnin kohteena, ja ulkona on 93 miljoonaa kantaosaketta.
Lähde: wiki

Shengmilo-laadukas sähköpyörä voi kestää monta vuotta!

Shengmilo ™ korkealaatuiset sähköpyörät

Shengmilo ™ korkealaatuisia sähköpyöriä valmistettiin monilla markkina-näkökohdilla. Yritimme kehittää ja käyttää vain parhaita materiaaleja, parhaita saatavilla olevia osia ja sisältää parhaat ominaisuudet, mitä asiakkaamme ja käyttäjät pyysivät. Polkupyörät testataan voimakkaasti ja monia muutoksia ja muutoksia tehdään ennen kuin olemme valmiita tuomaan uusia malleja maailmalle. Siksi e-pyöräarvostelumme ovat aina korkeat ja palautteemme on enimmäkseen erittäin positiivista. 

Lue lisää

Shengmilo MX21 -videon esittely!

Shengmilo ™ MX21: n suosio on noussut taivaalle viimeisten viikkojen aikana! Jos ihmettelet, miksi voit yksinkertaisesti katsoa videon esittelyn. MX21 on taitettava, kestävä sähköpyörä, jossa on vahvat etu- ja takakaksoisjousitusvaimentimet ja tehokas moottori.

Lue lisää

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!