Uutiset

Shimano vaihde Edistyksellinen vaihdin

Shimano-vaihtaja Shengmilo ™: lle

Shimanon edistyksellinen vaihdevipu on yksi markkinoiden parhaista, joten Shengmilo ™ -tiimissämme ei käynyt paljon keskustelua. Päätös oli looginen, käytimme Shimano-kytkimiä kaikkiin sähköpyörämalleihimme. Shimano tarjoaa nopeamman ja sujuvamman vaihdon ilman paljon huoltoa ja puhdistusta. Se tunnetaan pitkäikäisenä ja erittäin kestävänä tuotemerkkinä. Oikealla hoidolla se toimii yhtä hyvin kuin vuosienkin vuosikymmenien päivittäisen käytön jälkeen.

Shimano, Inc. (株式会社 シ マ ノ, Kabushiki-gaisha Shimano) on japanilainen monikansallinen pyöräilykomponenttien, kalastusvälineiden ja soutulaitteiden valmistaja. Se tuotti golfvarusteita vuoteen 2005 ja lumilautailuvälineitä vuoteen 2008. Yhtiöllä on 32 konsolidoitua tytäryhtiötä ja 11 konsolidoimatonta tytäryhtiötä. Shimanon päätuotantolaitokset ovat Kunshanissa Kiinassa; Malesia; ja Singapore.

Vuonna 2017 Shimanon liikevaihto oli 3.2 miljardia dollaria, Euroopassa 38%, Aasiassa 35% ja Pohjois-Amerikassa 11%. Polkupyörän osien osuus oli 80%, kalastusvälineiden 19% ja muiden tuotteiden 0.1%. Yhtiö on julkisen kaupankäynnin kohteena, ja ulkona on 93 miljoonaa kantaosaketta.
Lähde: wiki

Tunnisteet:

2 kommentit on Shimano vaihde Edistyksellinen vaihdin

 1. timo sanoo:

  Mukavat shimano-tosiasiat heh, mutta muistin todella, että tämä tuotemerkki oli jo ensimmäisellä pyörälläni, kun olin 10-vuotias ja en yli 30-vuotias, tämä on silti paras shifanon onnittelut

  1. shengmilo sanoo:

   Hei,

   Kiitos kommentistasi.
   Olemme samaa mieltä siitä, että Shimano on yksinkertaisesti paras! 🙂

   Have a nice day!
   shengmilo

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry alkuun
virhe: Sisältö on suojattu !!